torsdag 23. september 2010

Stempelutfordring i Ett Trykk nr. 2 - April

Lenge siden siste oppdatering her nå. Er fortsatt ikke i noe særlig kort-modus, og lite eller ingenting blir produsert for tiden. Dessverre vært dårlig med bloggrunder også.

Har vært litt travle tider, og i går feiret jeg jubileum;)  Om et par dager setter vi oss på flyet til Mallorca, og skal være borte i 10 dager. Det skal bli deilig med litt sol og varme, slik at en komme hjem med ladede batterier sånn like før det store Ski-treffet!   Men skal på et lite treff i morgen også, og gleder meg til å kose meg sammen med herlige scrappejenter selvom jeg for egen del sikkert ikke får gjort stort;)

I våres var jeg så heldig å bli spurt om å være med på stempelutfordringen i Ett Trykk. Var litt spent på om jeg skulle tørre det, men kan jo ikke la en slik sjanse gå fra seg heller. Var jo litt gøy å se kortene sine på trykk da;)  Var så heldig å få tilsendt noen utrolig søte stempler fra Nellie-Snellen. Siden vi skulle lage to kort med de samme stemplene synes jeg at jeg fikk prøve litt ulike uttrykk.


Det første kortet har jeg brettet inn mot midten, og montert et panel foran. Brukt en Scallop Spellbindersdies i brun Bazzil og et panel i blå bazzill innenfor som også er kuttet ut med Spellbinders. Stempelmotivet er også kuttet ut og embosset med Spellbinders. Lukket kortet med et bånd.
Jeg har brukt mønsterark fra Websters. Synes de passet godt inn til den blomsterpyntede kua;) Som vanlig har jeg malt med Distress reinkere på akvarellark. Tekststempelet er fra Ladybug & Friends. Pyntet med roser, noen sommerfugler fra Karen-Marie Klip og en sommerfuglcharm.



Her er den skjønne kua!



                                                         Litt fokus på blomsterpynten på den ene siden.




Har ikke tatt bilde av innsidene enda, men de er også kledd med samme mønsterark;)


Så det andre kortet jeg lagde som ble et trappekort (eller hva det kalles). Synes det er så morsomt å lage små miljøer, og det har jeg prøvd meg på her.  På det største panelet har jeg brukt et mønsterark fra Basic Grey. Har stemplet sky og sol fra Magnolia som jeg har malt med Distress og montert på mønsterarket.
Jenta med trillebår (som er delvis skjult bak gjerdet) har jeg klippet ut fra et 3ndy-ark og montert med 3D-puter. Har montert et gjerde på kanten av det første "trappetrinnet" som jeg har kuttet ut med en bordpunch fra Martha Stewart. Det blomstrete mønsterarket er fra Maja Design tror jeg. (aberet med at det går så lang tid før man legger ut her er at man glemmer hva som er brukt, og akkurat nå er jeg for lat til å hente bladet for å se etter;))





Her sees kua i nærbilde. Ble en litt lysere versjon enn på kortet over. Har også her malt med Distress. Har brukt Glossy Accent på sløyfa og blomstene. Kua er montert utenfor gjerdet, og det blir en pop-upeffekt. Pyntet med litt blomster og blader utenfor gjerdet.



Treet er en chipboard fra Maya Road. Har brukt forskjellige teknikker for å fargelegge treet - svamping, dabbere og Glimmermist bl.a..  Sommerfuglen som hører til kustempelet fra Nellie-Snellen er også farget med Distress og hatt på Glossy Accent.  Har lagd et lite "blomsterbed" under treet, og en liten "rosehekk" foran gjerdet.


Tekststempelet har jeg embosset med hvit embossing på transparentark.


Ble litt dårlige bilder her dessverre, og et kjempelangt innlegg;) Men nå blir det stilt en stund her igjen mens jeg nyter sol og varme og lader opp batteriene. Håper jeg finner igjen litt inspirasjon ila. ferien og kan starte med friskt mot etterpå. Ønsker dere alle en fortsatt fin høst!

mandag 13. september 2010

Kreativ med tall - K-O-M vår -10 oppgave 10

Ja her har høstforkjølelsen satt inn for fullt, og satt produksjonen til side for en stund.
Godt at man orker å være litt på PC'n iallefall;)
Får fortsette med et gammelt bidrag til K-O-M fra i juni (burde vel snart være på i rute igjen nå;)
Oppgaven gikk ut på å være kreativ med tall, og bruke tall som hovedmotiv. Passet egentlig ganske godt siden jeg har ei venninne som fylte 50 på den tiden.  Beklager  billedkvaliteten - sola var delvis fremme her.

Alle mønsterpapirer er fra 3ndy papir.  De er jo så flotte å kombinere, og sommerlige og fine til bruk rundt St.Hanstider;)  Jeg har sydd rundt hovedpanelt og hatt på litt brunt glitterlim. Tallene har jeg lagd av papp som jeg har kledd med møsterark. Pusset litt med sandpapir og lagd falsk søm rundt kantene.  Sommerfuglene er klippet ut av et av mønsterarkene og jeg har hatt Glossy Accent på de.  Den grønne sommerfuglen er fra Karen-Marie Klip, og har også fått glitterlim og noen perler. Pyntet med et par filtblomster i matchende blå- og grønnfarge som har fått senter av en blomstene jeg har klippet ut fra mønsterarket.  Ellers pyntet med en blondebit jeg har fått av Hege (Bestevenn) og noen perleswirler fra Prima.   Bokstavene er glitteralfa fra Making Memories. Her synes vel ikke glitteret så godt;)


Samme panel på innsiden med søm og glitterlim. Ville ikke pynte noe mer her siden mønsterarket er så dekorativt i seg selv. Har stemplet et tekststempel fra North Star Stamp som jeg synes har så fin tekst!



Begge innsider. Jeg valgte å kutte ut skrivepanel, og skrev hilsen rett på mønsterarket.


                                           Bakside i samme stil, og med mitt personlige stempel!


Tusen takk for alle hyggelige hilsninger og tilbakemeldinger - dere er noen go'inger;)

onsdag 8. september 2010

Vinflasketag

Jeg kunne jo ikke bare ha med meg kort når jeg dro på besøk til Marianne, så jeg lagde en vintag til en vinflaske også etter mal fra Anita Hagen.  Det er også en lomme til å putte sjokolade i, men jeg klarte ikke å finne noen som passet oppi dessverre, så den måtte leveres utenom - og da var jo litt av vitsen borte;)

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign med forskjellige vintekster. Stanset ut hullene og de bølgete rammene med Spellbinders. Fyllehânglaren er malt med Distress Reinker. Eller nå ble jeg litt usikker på om jeg bare har dratt ut stempelsverten med vannpensel siden den er såpass lys i fargen - sånn går det når en ikke har elefanthukommelse og er så treg med å legge ut ting;)  Har pyntet med et par "bånd" trykket ut med word window punch og perler fra Kaiserscraft. Også pyntet med et selvklebende blondebånd fra Panduro.



Her er den herlige fyllehänglaren i fokus;) Har kuttet av ham bena da stakkars! Ser vel bedre at det er en lomme her også.



Baksiden med personlig stempel. Har pyntet med det utstansede mønsterpapiret med vintekster. Teksten synes vel ikke så godt siden det bli litt mørke og dårlige bilder dessverre. Ble ikke noe fint å lysne dem heller;)


Og her har tagen kommet på plass på flaska!


Må få takke igjen for alle hyggelige besøk og kommentarer dere tar dere tid til å legge igjen. Setter veldig stor pris på det! Blir jo litt kjent på den måten også, og så er det så moro endelig å møte mange av dere på treff og messer! Ha en fortsatt fin uke kjære bloggvenner!

tirsdag 7. september 2010

Sommerkort - litt sent ute;)

Ja, her kommer et sommerkort - litt utenfor sesongen kan man si;) Men, ligger jo fortsatt litt på etterskudd med publiseringen her.

Dette kortet lagde jeg til Marianne (Skorpionen) siden jeg var så heldig å få bo hos henne under Mjøstreffet! Der hadde jeg det supert - så tusen takk igjen Marianne!

Ikke så lett å lage noe til en slik dyktig kortlager. Tenkte jeg fikk prøve å lage noe som ikke hun pleier å lage selv. Da måtte det bli maling av stempeltrykk. Temaet tror jeg passet ganske bra, for vet hun er glad i blomster og hage.  Basen er Bazzill Vanilla. Mønsterark fra Maja Design Crea Diem-serien, og det med gjerdet er klippet ut fra et Webstersark. Hänglarne er malt med Distress reinkere. Har stemplet fugler som sitter på en tja - strømledning? fra Tim Holtz. Også stemplet på en fugl som "har fløyet" og en sommerfugl;)
Pyntet med sommerfugler fra Karen Marie Klip, et ormgressblad og en blå blomst. Bokstaver fra Making Memories. Har skjært ut litt av den blå blomsten på Majaarket med skalpell slik at den henger over gjerdet.  





Enkle innsider med panel av Maja Designarket. Stemplet et tekststempel fra Ladybug & Friends med en passende tekst.  Jeg skrev hilsen rett på mønsterarket siden det var såpass lyst.




Enkel bakside også med samme panel som resten av kortet. Har tatt på en tekststripe fra mønsterarket.

søndag 5. september 2010

Pyntet boks med kort og Hello Kittykake

Ble litt hektisk her de siste dagene så det drøyde litt med innlegget her;)
Var på en veldig hyggelig italiensk jentekveld med noen utsøkte italienske viner og retter på fredag. Fikk til og med servert flybårne trøfler, og det var utrolig godt!
I går ble det messebesøk og nattscrap. Traff noen flere bloggvenner IRL (og en del jeg har hilst på før).
Er så koselig å treffe dere!

Men over til det kreative;)  Har brukt en pepperkakeboks som utgangspunkt. Kledd den med mønsterark fra Ladybug & Friend og lilla Bazzill. Har lagd et magebelte rundt sidene som jeg har brukt Martha Stewart edgepunch med små hjerter på. Pyntet med blomster, halvperler, sommerfugler, og "glassgrener" fra Magnolia. Bokstavene er et Quickcutz-alfabet.






Her er lokket.



Blomsterpynten i det øverste hjørnet. Den store Primablomsten har fått glitterlim. Sommerfuglen er kuttet ut med en Martha Stewartpunch. Den har fått glitterlim og perlepynt.




Her er blomsterpynten i det nederste hjørnet. Samme type Primablomst, men i en mørkere lillafarge. Også brukt lyse lilla roser fra Wild Orchid Crafts tror jeg, og noen andre små blomster som jeg ikke er helt sikker på hva heter. Hatt glitterlim på Primablomsten og rosene. Punchet ut noen grener i den mørk lille Bazzillen med punch. Har også brukt en sommerfugl her. Den lille feen er klippet ut av mønsterarket og montert med 3D-effekt.



Her sees den lille feen litt bedre. Hun har fått glitterlim på vingene.


Jenta på mønsterarket har jeg pyntet med glitterlim på kjolen.



Her er kortene som fulgte med i boksen. Håper de kan glede noen barnehagevenner;)
Har vel lagt de ut før her.


Jeg prøvde meg også på en Hello Kittykake siden også dette bursdagsbarnet er stor Hello Kittyfan.
Det er en sjokoladekake med vaniljekrem inni og med smørkrem under lokket som er laget av en blanding av smeltet marshmallows og melis. Høres kvalmt ut, men det var faktisk ganske godt. Og det var bedre å jobbe med enn marsipan.  Buradagsbarnet var i allefall storfornøyd;)


Ha en fortsatt god søndag alle sammen, og takk for hyggelige tilbakemeldinger!

torsdag 2. september 2010

Hiv o' hoy - K-O-M vår 2010 oppgave 12

Ja her er det full sjørøverstemning;) Lagde et sandslott til siste runde av K-O-M som hadde temaet  "form og fasong" . Man skulle ikke lage et firkantet kort.

Jeg lagde et sandslott til barnebarnet som har bursdag i dag. Innsidene lagde jeg ferdig i går (kortet ble vel lagd i juni)- synes det alltid blir sånn i siste liten;)

Jeg har mekket sammen et slags sandslott som jeg har embosset med Distress embossing for å få det til å se ut som sand. Mønsterarkene er noen urgamle lettersizeark jeg kjøpte i en fotoforretning før jeg nesten visste hva scrapping var. Jeg har revet det blå for å få en illusjon av bølger. Svertet med mørk blå catseye.
Har også revet opp "strandpapiret" i strimler og svertet med cateseye creamy brown. Har embosset dette litt også for å få sandlooken. Himmelen er er fra det samme arket.
Har puttet på noen skjell, noen vellumfisker i bølgene og en hyssing med noen maritime charms rundt kanten. Lagde et sjørøverflagg i toppen av slotten.  Alle stemplene er fra Magnolia, og er fargelagt med Distress reinkere.



Detaljbilde av ene siden. Har festet en måke jeg kjøpte for lenge siden i en lokal hobbybutikk. Skiltet er fra Magnolia.  Det samme er stempelet med tønna, ankeret og dødningehodet. Har også stemplet opp et ekstra dødningehode. Kan kanskje også skimte vellumfiskene som vaker i vannskorpa og noen små skjell på stranden.




                                                  Har plassert den søte piratjenta på en tønne.



Innsiden. Har brukt samme papirer for å lage et "strandmiljø" her. Pyntet med noen vellumfisker i vannskorpa. En spennende flaskepost kom visst også flytende. Stemplet et sandslott i det beige mønsterarket. Piratjenta her fikk sitte på stranden. Alle disse stemplene er fra Magnolia.

Lagde en slags banner med teksten "Hurra". Det er øverste del av et "bingokort" -stempel fra Inkido.
Festet sjørverkartet fra Magnolia til banneret. Festet det bare oppe og nede, slik at jeg kan putte pengegave bak.


Her er et nærmere bilde av stranden med sandembossingen, flaskeposten og den ene fisken.




En enkel skriveside hvor jeg har lagd et panel i det beige papiret og svertet kantene. Har brukt sverdet fra skattekartstempelet og liksom festet skrivepanelet med dette.
Tekststempelet er fra Ladybug and friends. 


Ble visst litt mange bilder dette her, og det kommer antageligvis fler i morgen;) Lagde en kortboks som jeg har fylt med bursdagskort til små venner, men den får jeg vente med til i morgen med å legge ut.

Ha en fortsatt fin uke!