lørdag 30. juni 2012

Ferie - ja iallefall for noen;)

Har vært altfor sløv med blogging lenge nå, og har vel egentlig en del jeg burde ha lagt ut både av papirarbeider og garnpuslerier som har vært veldig forsømt. Får ta igjen til høsten kanskje;)

Her kommer i allefall et sommerkort som jeg har laget til en "gammel" kollega som inviterte mange av oss som jobbet sammen på 80-tallet til hytta si. Nå er de fleste "spredd for alle vinder", og det er veldig hyggelig med slike kvelder med folk som man har mange gode minner med.


Kortet ble forholdsvis enkelt siden arkene fra Graphic45 er så dekorative i seg selv. Alt her er fra Graphic45. Motivet er rufset og svertet og montert med 3D-tape. "Postkortet" er fra samme ark som den smekre badenymfen;) De svarte frimerkene er fra en annen serie fra Graphic45. Det jeg liker veldig godt ved den produsenten er at man så lett kan kombinere gamle og nye serier;)  Har laget en banner med teksten "Ferie" med alphastickers. Pyntet med en knapp og litt hyssing - og det var alt;)


Detaljbilde.


 Et glimt av innsiden.  

  Enkle innsider med flott tekst fra Tim Holtz.

   En matchende og like enkel bakside.

  Ønsker alle en fortsatt flott helg!

fredag 15. juni 2012

DT Vintage Udfordring # 43 Bruk stempel

Da er det ny utfordring i Vintage Udfordring, og ny bloggoppdatering herfra (sjelden for tiden).

Jeg malte kjøkkenet her for en stund siden, og har byttet ut alt av tekstiler og litt ellers.
Har lenge hatt planer om å lage meg en oppskriftsboks til de mest brukte oppskriftene som kunne stå fremme på benken. Jeg hadde en knallgul en, som fikk en ekstremforvandling slik at den nå kan tas i bruk;)
Til de nye gardinene og dukserien jeg kjøpte var det også litt tilbehør som bl.a. noen bokser og servietter. Fikk lyst til å ta frem decoupagelimet fra "gamle dager" igjen til bruk for dekorering slik at det skulle matche;) Beklager dårlig bilder her.

 Her er boksen, serviettholderen, duker og en boks i samme serie.

Jeg malte først boksen og serviettholderen med hvit Gesso før jeg hadde på gamle boksider som også fikk et strøk Gesso over seg. Deretter klippet jeg ut motivet på serivetten og limte den på med decoupagelim. Rundt kanten på boksen har jeg hatt på litt bølgepapp malt med Distress Crackle Paint Picket Fence. Den gammelrosa blonden er farget med Distress Stain.

 Har hatt på serviett på alle sidene av boksen. Svertet litt kanter med Distress Ink Pumice Stone.

På lokket har jeg brukt mønsterark fra Piondesign. Dekorert med litt malt bølgepapp, osteklut og et panel med mønsterark. På det har jeg stemplet oppsrkrift på fransk (siden tekstene på tekstilserien ellers er på fransk;)) med alfabetstempel fra Kaiserscraft, og et poststempel fra Tin Holtz. Blonde rundt kantene og montert med 3D-tape.

 Litt mer detaljer fra oversiden. Har stemplet med skriftstempel bl.a. fra Tim Holtz.


 Jeg malte slagbenken, og har heklet et nytt teppe til den i farger som matcher tekstilene.

Her er serviettholderen med pynt av gamle boksider og servietten som matcher puta og dukene.
Jeg har avstivet den med litt kartong på innsiden som også ble malt og dekorert med gamle boksider.


Ønsker alle en flott helg, og håper dere blir med på utfordringen!