søndag 16. desember 2012

Dompap

Et av årets enkle julekort laget med nydelig mønsterark fra Papirdesign. Eneste pynt er en rosett fra Tim Holtzdies og en tekst klippet ut av et mønsterark fra Poppydesign.




God 3. søndag i advent!

lørdag 15. desember 2012

Julegaveinnpakning

Her er en av mine julegaveinnpakninger i år.  Til- og fralappen er tagen jeg la ut tidligere her.



                                                    


Brukt en side fra et gammelt notehefte, strie, kakeserviett og seambindingbånd som jeg har farget med Distress Stains.



Her er den uten tagen. 





Ønsker dere en god lørdag med førjulskos og ikke for mye stress håper jeg ;)

fredag 14. desember 2012

Et blått julekort

Tror jeg må si meg ferdig med årets julekortproduksjon. De gikk i posten i dag, og i år ble det flest av den enkle sorten.

Her er ett hvor jeg har brukt Spellbindersdies og tilhørende dekorativt stempel. Mønsterark fra Piondesign og dompapstempelet er fra Poppydesign. Enkelt pyntet med seambinding som jeg har farget med Distress Ink.  Ble dessverre dårlig bilde pga lyset. Dette er mitt siste bidrag til Papiralongen inne på Casakreativ, så da er jeg i mål i år også;)




Ha en fin fredag!

torsdag 13. desember 2012

En liten gave



Tidligere la jeg ut en dekorert lys og en fyrstikkeske bl.a. som du finner her. 

Nå har jeg pakket det inn og laget en matchende pakkelapp. Skal ha den med som en liten juleoppmerksomhet til frisøren min tenkte jeg;)


Brukt spellbindersdies og tilhørende stempel på pakkelappen, og et englebilde fra samme serie som på lyset og fyrstikkesken.

Ha en fortsatt fin adventstid :)

onsdag 12. desember 2012

LO i mixed media teknikk


På Ski-treffet var jeg på et kjempeflott kurs med Lene V. Neby. Der lagde jeg denne LOen.

Har brukt en masse forskjellig på bakgrunnen for å få ulike strukturer. Måtte boltre meg i litt herlige farger her, så dette ble en noe utradisjonell LO fra 17.mai kan man si;)




                                  Her er ulike papirstrimler, tape, blonder, antiskliunderlag bl.a. 


Blomstene var i utgangspunktet hvite men er farget med ulike mister. Noe av mistene lot jeg renne for å få den stripeeffekten her.  Fant litt ulik pynt i matchende farger når jeg kom hjem. Det meste fra Andrine & Marens Landhandleri. 


Detaljer fra toppen. Sommerfuglen er i resistant canvas fra Prima - blir så kul effekt når man sprayer de.  Her er også litt fra en gammel bokside, en tapebit, en stripe overlay m.m. Morsomt å se hvordan de ulike strukturene tar opp fargen fra sprayene. 



Her ses en bomullstråd som også er farget med spray. 



Veldig morsomt å lage sine egne bakgrunner, men må innrømme jeg var litt nervøs når vi skulle begynne å spraye i vei på alt vi hadde limt på. En vet jo liksom aldri hvordan det blir :)

Men var så morsomt at jeg lagde en ny LO som jeg har lagt ut tidligere:) 

Blir nok heller ikke siste gangen jeg bruker denne teknikken!

fredag 7. desember 2012

CASAjulekalender - tag 2 stensil

Da var det jeg som hadde ansvar for dagens inspirasjonstag inne på CASAjulekalender igjen.

Denne ble laget med noenlunde samme base som forrige tag med Distress Stains som bakgrunnsfarge. 




Jeg har stemplet på noen snøstjerner. Brukt maske med trær og Distress Ink Forest Moss for å lage skog. Hatt på litt snø og litt Rock Candy Stickles oppå der igjen. Hjorten er en dies fra Tim Holtz som jeg har stanset ut i grungeboard, malt med Distress Stain Picket Fence og svertet kantene med Distress Ink Walnut Stain. Knyttet en sølvbjelle rundt halsen på hjorten. Fuglen har fått litt rød Liquid Pearls på brystet for å bli en dompap;) En tekststickers fra Making Memories.  Farget Seambindingbånd med Distress Stains i faren Fired Brick og Forest Moss. Kantene på tagen er svertet med Dstress Ink Forest Moss.
Ha en fortsatt fin adventstid!

onsdag 5. desember 2012

CASAjulekalender - tag

Inne på Casa har vi julekalender med en tag som skal lages ut fra forskjellige kriterier hver dag. Vi kreative lager en inspirasjonstag til hver dag. Fristen for å levere er ut året, så da har man litt god tid på seg. Ikke meningen at dette skal være noe stress, men bare kos.

I tillegg til en tag vil vi se bilder fra medlemmenes ulike juleforberedelser, og det er så koselig å se alle de flotte bildene.

Min tag skulle inneholde twine. Det ble en Tim Holtzinspirert variant. Har aldri prøvd meg på hans "12 tags" før, men dette ble jo en variant.




Først har jeg malt kantene på tagen med Dabber. Deretter har jeg brukt Distress Stains i ulike farger som bakgrunnsfarge. Videre har jeg stemplet med Distress Stains Picket Fence et swirlestempel.. Også stemplet på noen snøstjerner. Stanset ut snøfnugg kantdies fra Tim Holtz i overheadark som jeg har dabbet med litt hvit dabber. Snømannen har jeg også brukt ulike Stains på. Tilslutt et godt lag med Distress Cracklepaint Rock Candy. Har stanset ut snømannen dobbelt og klippet av nese, armer og hatt som jeg har farget med stempelsverte og dabbere. Hatten har blitt pusset med sandpapir og hatt på litt Rock Candy Cracklepaint også på den.

Ønsker alle en fortsatt flott adventstid!

lørdag 1. desember 2012

Engler - DT Vintage Udfordring #52


Nesten daglige poster her for tiden ;)

I dag kommer mitt DT-bidrag til Vintage Udfordring #52 - Lag noe med engler!

Du har frist på deg til den 28.desember kl. 22.00 med å levere inn - bli med da vel!





Jeg har kledd noen papphjerter kjøpt på Hallerud Kultursenter .  Har brukt Liquidtex til å feste gamle boksider og Tissue Paper fra Tim Holtz til hjertene. Først krøllet jeg de og dro over med litt stempelsverte. Sprayet de med Glimmermist Bronze når de var tørre. Deretter stanset jeg ut med rund Spellbindersdies englemotiver fra Designark som jeg limte på. Motivene har fått litt Stickles Tiara rundt kanten og litt på vingene.  Pyntet enkelt med kongle og granbar kuttet ut med Tim Holtzdies. Disse har også fått litt glitterlim. 



Har også dekorert et lys og en fyrstikkeske med samme motiv fra Sagen Design. På lyset er motivet smeltet inn med varmepistol, og motivet er på silkepapir. Pyntet med en tape fra Tim Holtz, litt hyssing og et hjertecharms. På fyrstikkesken har jeg kledd et panel med tissuepaper som jeg har gitt samme behandling som de på hjertene over her.  Motivet her er på et klistremerke. Har puttet det inn i ei ramme fra Tattered Angels som jeg har svertet med Catseye Creamy Brown. 



Nærbilde av fyrstikkesken. 



En annen type fyrstikkeske som jeg har kjøpt hos North Star Stamps.  Kledde den først med et mønsterark fra Papirdesign, før jeg tok litt tissuepaper fra Tim Holtz utenpå på deler av panelet. Englemotivet kommer fra et designark som Gudrun Loennecken lagde for Minnehjørnet.  Kuttet det ut med en oval Spellbindersdies, men lot vingene være på utsiden. Kantene på motivet samt vingene fikk litt Stickles Tiara. Pyntet med en blonde, hyssing og snøstjernecharms.


Ønsker alle en strålende adventshelg!