fredag 27. november 2009

Stempelgledes kortkonkurranseStempelglede har en kortkonkurranse på gang med fantastisk flotte premier! Det er bare å kaste seg ut i det - fristen er den 6.desember.
Oppgaven er som følger:
Lag et kort ved hjelp av Stempelglede-stempler.
Bruk bildene ovenfor som inspirasjon og fargereferanse

Inspirasjonsbildene er jo bare så nydelige, og siden jeg elsker mine Stempelgledestempler måtte jeg jo bare prøve meg på denne! De er vel de av stemplene mine jeg bruker aller mest, og ett av dem er nesten alltid med på et kort;)


Jeg har brukt en del forskjellige teknikker på dette kortet. Engelen er vel min aller største favoritt. Jeg har stemplet den med Archival Ink Coffee på fotopapir. Deretter har jeg malt skygger med Distress Ink Weathered Wood både på bakgrunn og på vingene. Vingene har også fått litt Distress Glitterlim i fargen Weathered Wood, men dette kommer ikke noe særlig frem på bildet. Håret har fått litt farge av Distress Ink Scattered Straw. Kanten er farget med Vintage Photo, rufset og svertet med Cats Eye Dark brown. Sydd en søm med mørkebrun tråd. Under har jeg et panel av et gammel notepapir som jeg først har malt med litt Gesso. Deretter har jeg sydd to sømmer med mørkebrun tråd i kantene, rufset og krøllet det og malt med Crackle Paint i fargene Picked Fence og Weathered Wood. Under der har jeg laget en ramme kuttet ut med Spellbinders Label One i Bazzill Vanilla. Har stemplet med Weathered Wood kristtorn kantstempel fra Stempelglede og deretter klarembosset det. Etterpå har jeg gått over med Vintage Photo og Dark Brown i kantene.
Panelet er et mønsterark fra Papirdesign med blå og brune snøstjerner (som ikke synes så godt her). Jeg har stemplet kantene med det samme kristtornstempelet som på rammen med Weathered Wood. Har stemplet først en gang med vanlig stempelsvertemengde, for så å stemple en svakere skygge (trykket av to ganger. Er vel heller ikke så lett å se på bildet kanskje. Panelet har også fått søm, blitt rufset og svertet i kantene. Basen er mørk brun Bazzill. Pynten er en bord jeg har lagd med snøkrystall bordpunch fra Martha Stewart. Hvert snøfnugg har fått en blå bling. Bånd fra lokal syforretning. Har pyntet med en "kobberrose" fra Kort & Godt som har fått en snøkrystall som jeg har punchet ut fra en Martha Stewartpunch av gammelt noteark og svertet i kantene med Vintage Photo. Under har jeg lagt "granbar" i punchet ut med en McGill-punch. Festet to kobbersnøkrystaller fra Kort & Godt i mørkebrun vokset lintråd.


Et nærere bilde hvor bakgrunnene jeg har lagd kommer litt bedre fram.


Et detaljbilde av pynten.


På side 2 i kortet har jeg lagd panel på samme måte, men har brukt Spellbinders Label 8. Har også lagd et mørkebrunt panel med borderpunchen fra Martha Stewart hvor også snøfnuggene har fått litt blå bling. Har lagd samme ramme som på fronten, men her kommer den bedre frem siden den er montert på 3d-puter. Pleier vel ikke så ofte å gjøre det på innsiden av kortet pga. tykkelsen, men her synes jeg det passet bra. Tekststempelet er "Glade Jul" fra samme plate som engelen på forsiden. Det er stemplet på Bazzill Vanilla som er svertet med Vintage Photo.


Ganske så lik 3. side. Skrivepanelet er også svertet Bazzill Vanilla og jeg har stemplet kristtornstempler fra samme plate som jeg har brukt rundt kantene på panelet og på rammene.


Her ses begge innsidene.


Jeg har gjort akkurat det samme med panelet på baksiden som de andre sidene. Rufset og svertet kanter. Stemplet kristtorn kantstempel i to omganger rundt kantene og sydd søm. Her har jeg lagd samme bord med snøfnugg og bånd som på forsiden (liker at det er likt når jeg ser kortet utbrettet på utsiden - (rødme)). Engelen er fra samme plate som den på forsiden og er malt med de samme Distress fargene og glitterlim.
Til slutt har jeg stemplet mitt personlige julestempel på Bazzill Vanilla og svertet med Vintage Photo og Dark Brown i kantene.

Ha en fin kveld!

21 kommentarer:

 1. For et LEKKERT kort!!! Flotte farger og detaljer.
  God helg
  Oxana

  SvarSlett
 2. Wow for et kunstverk... Dette var bare lekkert! Så utrolig mange flotte detaljer! Elsker det engle stemplet!

  Klem fra Gøril

  SvarSlett
 3. Et nydelig kort Mette!! Spennende å studere alle detaljene og teknikkene du har brukt:) Kjempeflott alt sammen:))
  Klem, Camilla

  SvarSlett
 4. Åååå så nydelig kort!!
  Herlige farger og så lekkert design på kortet. Herlige detaljer også!

  Klem,
  jorunn

  SvarSlett
 5. Et nydelig kort du har laget, på alle sidene!!!
  Synes du har fått et utrolig vakkert og "gammelt" preg over det hele.
  Lykke til!
  Ha en flott helg!
  -klem-

  SvarSlett
 6. Det var et kjempelekkert kort, Mette! Masse lekre detaljer!
  Takk for superkoselig kommentar i min blogg ♥

  Klem

  SvarSlett
 7. Åhhh, jeg er rett og slett stum av beundring! Fy fela, så utrolig nydelig kort. Farger og detaljer er bare helt herlig ♥♥♥

  SvarSlett
 8. Oh wow, so many great details you hav done to your card. I love those distressed images, looks so fab!
  Aija :)

  SvarSlett
 9. Et utrolig vakkert kort Mette! (som vanlig må jeg nesten si). Så mye som du har gjort med dette kortet og så forseggjort. Jeg beundrer deg for måten du lager kort på, det er tydelig at du koser deg med det du gjør :)

  Ha en flott 1.søndag i advent :)
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 10. Åhhhh....
  Dette var bare rålekkert!
  Ha en fin adventssøndag:)

  SvarSlett
 11. Gud så lekkert!!!!!! WOW Mette, utrolig nydelig bidrag!!;D
  Skal prøve å henge meg på denne konkurransen jeg også, håper jeg får tid denne uka:D!
  Klemmer Ida!:o)

  SvarSlett
 12. Å herlighet for et lekkert kort. Utrolig flott måte du har svampet motivet på forsiden. Det ble så levende med en gang. Kjempeflott beskrivelse på hvordan du har laget det og gosh'es så flott på alle 4 sidene. Et nydelig stykke håndverk Mette:o)

  Ha en super adventskveld videre!

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 13. ååå helledussen for et nydelig kort. Kjempe fint pyntet på alle sider, og så mange flotte detaljer. Så flott beskrivelse du har laget.
  Ha en kjempe fin søndag.
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 14. super lækkert og gennemført, skønne farver og pynt

  SvarSlett
 15. Så lekkert kort!
  Nydelige detaljer og så lekkert på alle 4 sider!!
  Ha en strålende dag,
  klemmer fra Maya :)

  SvarSlett
 16. Åh! Fy søren! Dette var lekkert!!!
  Så nydelig laget! Lekre papirer, og nydelig pynt og...
  Fy søren - her blir det hard konkurranse, altså!

  Ha en flotters dag! Go'klem

  SvarSlett
 17. Åjjj, herlighet FOR ET KORT!!! Eller kort og kort... Kunstverk vil jeg kalle det, helt utrolig nydelig, Mette!

  SvarSlett
 18. Tusen takk for et nydelig bidrag! Lekkert fargelagt og flott pynt!

  Ha en fin dag videre :)
  Klem fra Gunhild

  SvarSlett
 19. Så flott kort! Utrolig mye jobb og mange detaljer! Nydelig! :)

  SvarSlett
 20. Ojojoj Mette, dette var lekkert!!
  Et aldeles nyyydelig julekort!! Supre teknikker og lekkert pyntet :)
  Lykke til!

  Klem fra Jannhild

  SvarSlett
 21. Wow, dette var flott.
  Nydelig pyntet, og kjempeflott oppsett.

  Klem fra Kaia

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3