lørdag 30. oktober 2010

Hjerteeske med Mozartkuler

Hei, hei! Ja, nå er det lenge siden jeg har vært ute i bloggverdenen. Har ikke hatt den store inspirasjonen siden i sommer egentlig, men kanskje det hjelper på litt nå - håper det;)
Siden sist har jeg vært 10 herlige dager på Mallorca med strålende sol, 25 grader både i vannet og i lufta. Det gjorde godt for noen frosne sjeler. Har også vært på nok et fantastisk Ski-treff! Fikk ikke gjort noe særlig der heller - ble ikke ferdig med ett kort engang;) Men til gjengjeld traff jeg masse supre damer, fikk skravlet masse og plukket opp ett og annet triks. Det viktigste med disse treffene er jo egentlig ikke å få lagd så mye heller, men det sosiale synes nå jeg;) Gleder meg allerede til neste treff i mars.

I går koste jeg meg faktisk med scrappingen igjen. Jeg kledde en hjerteformet blikkeske med Mozartkuler.
Den har jeg laget til moren min som dessverre har blitt syk. Det ligger endel tanker og symboler bak dette arbeidet som passer nettopp til henne.

Siden det er så lenge siden jeg har lagt ut noe, tar jeg det igjen med et bilderas;) Var grått og trist når jeg tok bilder, så det er vel ikke verdens beste kvalitet dessverre.                                      


Jeg har laget mitt eget mønsterark her. Underst har jeg brukt et gammelt noteark som er svertet med Distress Vintage Photo. Har festet en blonde under, og sydd en søm rundt kantene.  Det neste laget er craftkartong som er malt med Distress Crackle Paint Picket Fence. Deretter har jeg svertet kantene med Vintage Photo. Har først stemplet swirlestempel fra Bryllupsplaten til Stempelglede rundt kantene. Deretter har jeg lagd mønster ved å stemple tre forskjellig bakgrunnsstempler. Ett med skrift og ett med ornament som begge er fra Oxford Impressions. Det siste er et lite notestempel jeg ikke er sikker på hvor kommer fra.  Jeg har også sydd søm rundt kantene her. Hovedmotivet er fra Inkido og er stemplet på en kakeserviett (det hadde jeg aldri prøvd før, men ble en litt fin effekt synes jeg). Motivet er fargelagt med kritt som gir en sart og fin virkning. Har svertet kantene godt med Vintage Photo. Jeg hadde ikke noen blonde i passende farge, så jeg  har brukt mørk rød Glimmermist på den samme blonden som jeg har under notepapiret.  Ellers pyntet med roser (de røde er farget med samme Glimmermist og de lyse med Distress Glitterlim  i fargen Fired Brick.)
 Ellers brukt en englecharms og blingswirler fra Prima.Her sees blomsterpynten med den lille engelen som har teksten "hope", Ser litt bedre bakgrunnsarket også.


Motivet i fokus. Synes dette stempelet fra Inkido er så vakkert, men det er første gang jeg bruker det til tross for at jeg kjøpte det i juni;)


 Detaljer fra stempelbakgrunnen. Syens litt av stempelet med gammel skrift og notestempelet.

Her er stempelbruken på andre siden. Ikke så lett å se kanskje, men det er et ornamentstempel innenfor swirlestempelet her.Esker fra siden. Har ikke brydd meg om å pynte sidene som var lekre i seg selv. Bare brukt matchende farger i pynten. Ser kanskje litt bedre lag-på-lag-effekten.


Her er innsiden av lokket. Lagde et tilsvarende bakgrunnsark her. Lot "gullkanten" fra esken komme frem under. Har stemplet på blondeserviett her også. Her har jeg brukt ett av hjertene fra Stempelgledes bryllupsplate, og farget også denne med kritt og svertet med Vnitage Photo. Valgte å ta igjen notearket ved å bruke det som en "blonde" under servietten. Det ble farget med den rød Glimmermisten. Ellers pyntet med noen selvfargede roser og blingswirler. Teksten "Fra hjertet" er fra Ladybug &; Friends".

 Nærbilde av stempeltrykket på innsiden.  Dessverre har jeg vært så uheldig å å litt vann på arket, slik at noe av stempelsverten har flyti utover. Flaks at moren min nesten ikke ser da;)


Her er det deilig innholdet som jeg håper hun kan kose seg med!

Ha en flott helg alle bloggvenner!

Jeg deltar på følgende utfordringer med denne:


På denne esken har jeg brukt i alt 7 stempler på forsiden.


Vet ikke om det er "jentete" nok, men det er i allefall til en litt gammel jente;)38 kommentarer:

 1. her har du overgått deg selv Mette, den er fantastisk. Så mannge lag ¨på lag, og herlige små detaljer. Likte siden med det mørkerøde plukket så fint opp fargene på lokket. Og innsiden er jo jammen like lekker!
  Ha ein fin kveld, klem....
  Ps. takk for at du deltar hos scrappekammeret:)

  SvarSlett
 2. WOW, denne var helt fantastisk lekker!!! For en jobb du har gjort, mange nydelige detaljer!!!
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt:)
  Klem fra Lene:)

  SvarSlett
 3. Åååå, for en nydelig eske. Her var det mye lekkert å studere. Så flott det var med stempel på kakeservietten. Den idéen tror jeg nok at jeg må låne;) Ha en fin lørdagskveld. klem

  SvarSlett
 4. For en nydelig og delikat eske!!!! Dette er noe av det vakreste jeg har sett på lenge!!!!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  Klem Hege

  SvarSlett
 5. Nydelig eske du har dekorert med omtanke til moren din. Det er jo slik vi blir inspirert, noen vi har lyst til å lage noe til, eller noen/noe vil vil si med en LO. Synes du har gjort en kjempejobb med denne, mange fine detaljer. Tusen takk for at du deltar på utfordringen til Kort o Mania.

  SvarSlett
 6. Nydelig hjerteeske du har dekorert til din mamma.
  Mange flotte detaljer har du fått med:)
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt!
  Meretekj

  SvarSlett
 7. Så utrolig nydelig hjerteeske du har laget, Mette!
  Og like flott utvendig og innvendig, som vanlig! Nydelige farger og mange flotte detaljer.
  Godt å se litt aktivitet hos deg igjen. - Ønsker deg ei fortsatt god helg!
  Kanskje vi sees på treff på fredag?
  Klem, Anne : )

  SvarSlett
 8. WOW vilken vacker ask med många fina detaljer!
  Visst är det tråkigt att behöva fota i grått väder, men dina bilder blev jättebra :D
  Tack för ditt bidrag till Kort o Mania.
  Kram Nelle/ Hobbydraken

  SvarSlett
 9. Så nydelig dekorert esken var Mette. Masse flotte detaljer. Kjempekjekt å se litt aktivitet her inne på bloggen din igjen.
  Klem KristinSK

  SvarSlett
 10. Det var hyggelig å se en ny post hos deg igjen :-)

  Denne var rett og slett aldeles, fantastisk nydelig! Nydelige farger og massevis av lekre detaljer :-) Denne setter nok moren din stor pris på å få, det er lett å se at det er lagt ned masse omtanke og varme i denne!

  Riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 11. Utrolig vakker eske du har dekorert Mette! Jeg skjønner og ser at du har lagt ekstra mye omtanke og jobb i denne. Nydelig med alle de ulike stemplene, både motiv og bakgrunnsstempler.

  Mange gode klemmer til deg på en lørdagskveld!
  Marianne

  SvarSlett
 12. WOW ♥ Denne var rett og slett rååålekker. Flinka :)
  God kveld videre
  Klem

  SvarSlett
 13. Gurimalla Mette, denne var virkelig vakker! Ikke vanskelig å se at det ligger mye omtanke bak denne esken, denne må du ha brukt lang tid på vel? Den var jo like flott inni som utenpå! Så snilt mot mamsen, håper hun blir fort frisk igjen da.

  Akkurat som deg har jeg vært betraktelig mindre aktiv siden i sommer jeg og. Vet ikke helt hvorfor, men jeg kommer lissom aldri i gang syns jeg. Håper virkelig det tar seg opp snart.
  Og på det neste Ski-treffet er jeg påmeldt, så da sees vi der! Jeg gleder meg masse allerede!

  Ha en strålende lørdagskveld!
  Og tuusen takk for at du deltar hos Sukkersøtt og Scrappekammeret!
  Stor klem

  SvarSlett
 14. Å, kjære deg! Dette er noe av det nydeligste jeg har sett på lenge. Tydelig å se at det ligger masse omtanke og følelser bak dette prosjektet. Proppfullt av lekre detaljer. Kan bare studere det om og om igjen og stadig oppdage noe nytt. Fantastiske farger... Jeg er helt betatt:)

  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 15. Ååå fy søren, Mette!!! Dette ble vanvittig VAKKERT!!!! Helt klart verdt og studeres flere ganger :) Denne blir nok din mamma veldig veldig glad for å få!! Håper det går bedre med henne.
  Vi sees i morgen på Minne-Hjørnet!!
  Holdt på å glemme....tuuuuusen takk for at du ville bli med hos Sukkersött denne uken!!
  Go'klemmer, Wenche :0)

  SvarSlett
 16. Nydelig pyntet eske :)

  ha en fin helg, klem :)

  SvarSlett
 17. Velkommen innom.
  Godt med en pause innimellom, og særlig når resultatet når man vender tilbake blir sånn som dette. Denne hjerteesken er noe av det nydeligste jeg har sett.
  Klem :o)

  SvarSlett
 18. Dette var virkelig vakkert, Mette; hyggelig at du er tilbake igjen :-)
  Jeg gleder meg også stort til neste Ski treff, det var utrolig givende (omikke produksjonen ble så mye å skryte av - he he).
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 19. Heihei Mette!
  Nydelig boks du har laget.Lekkert med lag på lag, og det flotte stempelet. Den faller nok i smak hos din mor. Heldig hun.... :-))
  Kjekt at du er "tilbake" igjen.... Håper kreativiteten din forseetter å blomstre.:-)) Altid kjekt å komme innom her å titte på det fine du lager.
  Klem fra Merete

  SvarSlett
 20. Koselig å se at det "skjer noe" her igjen :o)
  Esken din er fantastisk lekker og detaljene er bare såååå vakre!!

  Klem :o)

  SvarSlett
 21. Ops - glemte å si takk for at du deltar hos Sukkersøtt :o)

  SvarSlett
 22. Aldeles nydelig pyntet!
  Ha en fin søndag!

  -klem-

  SvarSlett
 23. Så flott pyntet boks din mor får. Den bærer preg av å være laget med mye omtanke. Mye arbeid bak alle bakgrunner og lekre detaljer. Godt tips å bruke glimmermist til farging.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 24. Gosh, så lekkert.
  Du er jammen flink.

  SvarSlett
 25. Ojjj, dette var utrolig lekkert!!! Såå flotte de der hjerte-stemplene!
  Takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Anette ;)

  SvarSlett
 26. wow så kæmpe lækker pyntet æske

  SvarSlett
 27. oi wow! vakkert vakkert! utrolig flotte detaljer!
  takk for at du deltar hos kort o mania :D
  klem fra Linda S. L

  SvarSlett
 28. Hyggelig å besøke bloggen din igjen:)
  Kjemplekker boks som du har pyntet så utrolig flott! Masse nydelige detaljer som er en fryd for øyet!

  Vil helt sikkert tro at din mor blir glad for denne, og spesielt når du har lagt så mye omtanke i den!

  Ønsker deg ei god og kreativ uke:)

  Klem Mette

  SvarSlett
 29. Hei,hei!
  Jeg skulle gjerne ha vært i de varmere strøk jeg også...er ikke så innmarri glad i vinteren og kulden.
  Esken din er bare rett og slett rå lekker.
  Gosj...elsker lag på lag, bakgrunnen og alle svirlene du har langs kantene. WOW!!
  Jeg falt pladask, det er klart sikkert!
  Klem fra meg:))

  SvarSlett
 30. En kjempelekkert hjerteboks! Nydelig pyntet ;)

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 31. Wow, så lekker denne esken ble Mette!!!
  Utrolig nyyydelige detaljer og farger satt sammen. Her ligger det mye jobb og omtanke bak prosjektet ditt:-) Lekkert!!!

  Ha en fin mandags kveld! Klem Laila.

  SvarSlett
 32. such a gorgeous and beautiful box.
  with pretty details

  SvarSlett
 33. Utrolig flott Mette!!! Kjempeflott dekorert eske; og for et innhold :-D Masse omtanke i denne flotte gaven.
  Ferie hørtes herlig ut; skal innrømme at jeg savner varmen litt; selv om høsten absolutt er full av sjarm.
  Tusen takk for at du deltar på Scrappekammeret og hos Kort O Mania.
  Klem Guro

  SvarSlett
 34. Hallo Mette:)
  Denne esken er utrolig fin, og så utrolig mye omtanke som ligger i den... Nydelig pyntet og med vakre detaljer. Jeg studerer den inngående:)
  Ha en fin kveld, håper det går bra med moren din.
  klem

  SvarSlett
 35. For en vakker eske, Mette:O) Nydelige farger, lekkert dekorert, tenker din mor ble glad:O)
  Takk for at du deltar hos Sukkersött, lykke til!
  Klem, Nancy;O)

  SvarSlett
 36. Eska var bare rålekker. Så nydelig pyntet. Du er bare kjempeflink. :-))

  SvarSlett
 37. Helt nydelig! Lekre farger og Nydelig pyntet... Jepp.. stempelet fra Inkido var helt nydelig! Jeg må nok følge med på det lekre du lager.. videre.. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3