fredag 27. september 2013

Dåp - Eksplosjonsboks med barnevogn

Vel overstått sommer! Denne sommeren har vært utrolig flott, og for min del har jeg brukt mye av tiden på sjøen.  Papirhobbyen har ligget brakk en stund, og det tar visst litt tid å komme i gang igjen.

Det har mest blitt strikking og hekling, men må vel snart få orden på hobbyrommet igjen også.

På Skitreffet i våres fikk jeg se en helt nydelig eksplosjonsboks som Nina Dees Hansen hadde laget, som jeg også fikk lov til å lifte. 

Det måtte bli en sånn til barnebarnets dåp fra mormor og bestefar;) Dåpen var helt tilbake i april, og siden det har jeg vel knapt laget noe av papir;)

Dette er min første eksplosjonsboks, og jeg valgte en enkel variant med bare fire vegger.

Prosjektet ble ferdig i siste liten kan man trygt si, og det bærer også bildene preg av siden de ikke akkurat ble tatt under optimale forhold ;)

Jeg har brukt mønsterark fra Grapic45 Baby2Bride-kolleksjonen (den blir jeg aldri lei tror jeg).
Vognen er lagd av en dies. Base av Bazzill Vanilla.           


Slik ble vogna etter mye strev;) Brukt malte fyrstikker til stengene. Dyna og puta er kantet med smal blonde, det samme er kalesjen som jeg også har hengt et sølvhjerte i. Selve vogna er laget dobbelt for å bli stødigere. Har plassert den på en blondeserviett og pyntet med blomster og perler.
                         

Slik ser boksen ut åpnet fra den ene siden.
                             Og her fra den andre siden. 
                             

Tekststempelet er fra en plate fra Stempelglede, og jeg har brukt Disress Ink Pumice Stone. Har også svertet kantene med dette. Brukt en hjørnepunch fra Stampin Up! Fuglen er fra Prima.

         


Her er et annet stempel fra Stempelgledplaten. Ellers likt. Har rufset alle kantene på mønsterpapirpanelene med kantskrape.Her er boksen lukket (akkurat som dere ikke ser det lissom ;) )Blondekant rundt hele lokket. 

    Jeg har brukt bilde av dåpsbarnet på lokket på esken. Hun er 10 dager gammel her og modell for den fantastisk dyktige fotografen Gina Englund! 

Rammen mener jeg er fra Dusty Attic (ulempen med å vente så lenge med å publisere er at man husker så dårlig!)  Jeg har brukt Distress Crackle Paint - Picket Fence - en stor favoritt :)

Banneret er en diecut fra Kaiserscraft.
Navn og dato er stanset ut med et alfabet fra Tim Holtz. Blomster fra Prima og Wild Orchid Craft.
Også pyntet med en pippip fra Prima :)

Panelet med hjerteborden er lagd med en Spellbindersdies. 

Brukt 3d-puter for å få litt mer liv.


Håper det ikke går like lenge til neste oppdatering her, men er nok størst fare for at det blir noe strikking og hekling til mine to helt objektivt sett søte, vakre barnebarn :)

Ha en flott helg!


14 kommentarer:

 1. Å, denne ble nyydelig Mette! Barnevogna lekkert pyntet i, på og rundt:-) Vakre tekster og superfint lokk også! Barnebarnet ditt bare helt utforlig vakker..åh.. skjønner godt det blir mye hekling og strikking:-)

  Ha en fin helg! Sees på Skitreffet? Gleder meg til en helg scrappehelg:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Så nydelig eksplosjonsboks Mette ♥

  Klem

  SvarSlett
 3. Så nydelig dette ble :)
  klem :)

  SvarSlett
 4. This is Totally awesome! Loooooove it to bits!

  SvarSlett
 5. Fuldstændig vidunderlig!

  Klem :)

  SvarSlett
 6. For et nydelig bilde, og et vakkert navn!:)) Kjempefint kort, og det er vel helt greit med en pause iblant, vi kan ikke være like "på" hele tiden!:))
  Ida

  SvarSlett
 7. Rålekker!!!! Så flink du er:)
  klem fra Synnøve

  SvarSlett
 8. Fantastisk vakker boks m barnevogn, Mette ! På tross av bare et lag må du ha lagt ned mye tid her, for dette er forseggjort.
  Ha en fortsatt fin søndag.
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 9. Helt nydelig! Utrolig flott med vogna i midten! Tipper den ble stor suksess! Takk for inspirasjonen! Klem Elizabeth

  SvarSlett
 10. Hallo,
  Wat een geweldige boxkaart echt prachtig!!!
  Mag ik vragen vanwaar de vintage babywagen van komt is het van dusty attic??
  Waar kan ik deze wagen ergens vinden,hoop dat je antwoord om het ook te maken voor mijn 1e kleinkind zou ik heel erg apprecieren. Mvg Gina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3