søndag 12. januar 2014

Godt nytt år!

Ja, her har det vært fryktelig stille leeeenge. Har ikke holdt på med så mye papirarbeider i året som har gått. Første året på lenge som jeg ikke har fått lagd julekort. Kun ett ble det i år, og det er ikke sendt en gang.
Håper at 2014 kan bli et mer aktivt år på papirfronten. Bare jeg snart får orden på scrapperommet mitt etter en del andre nødvendige prosjekter er gjennomført, får vi håpe at aktiviteten tar seg opp.

Jeg har til gjengjeld strikket og heklet en del i året som har gått. Morsomt når man har noen små å strikke til.

Her har jeg strikket et sett til minste barnebarnet som akkurat har fylt 1 år. Mønsteret er fra Drops Design, og jeg har brukt Alpacagarn. Det skulle også vært hullmønster på buksa, men synes det ble litt mye og at det ble finere med et enklere design på den.Her sees jakken mer detaljert:
Buksen strikket jeg kun med hullmønsteret nede mens jeg droppet hullmønsteret som dekker hele jakken og erstattet det med glattstrikk.
Har også hekla en uglelue litt etter eget hode, men grunnmønsteret fant jeg på Drops sine sider. I tillegg strikka jeg noen morsomme uglevotter som jeg har funnet mønster på hos Strikkehikke her. Oppskriften var egentlig til 3 mndr., men jeg har brukt mye tykkere garn og pinner slik at størrelsen ble passe til ettåringen. Drops Merino Ekstra Fine brukte jeg.

Ønsker dere et fortsatt flott og kreativt år!

2 kommentarer:

  1. Små flotte ting du har heklet og strikket :)

    SvarSlett
  2. Nydelig alt du har strikket og heklet Mette!! Mønsteret på jakka kom bedre frem med enklere strikk på buksa:-) Helt nyydelig!!
    Godt nytt år til deg og alle dine:-)

    Klem Laila.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3