mandag 15. november 2010

Vintage K-O-.M oppgave 2

Har akkurat "landet" etter et supert scrappetreff i helgen. Sliten, men det er absolutt verdt det. Fikk jo lagt ut et av kortene jeg lagde på treffet i forrige innlegg. Fikk faktisk lagd en god det til meg å være, men ikke tatt bilder av noe mer foreløpig.  I mellomtiden legger jeg derfor ut dette kortet som jeg lagde tidligere i høst til K-O-M  hvor oppgaven var "Vintage".


Jeg har brukt mønsterpapir fra Melissa Frances. Underst har jeg brukt en gammel bokside som er sveret godt i kantene. Har sydd rundt alle paneler og bilde samt krøllet og svertet. kanter.
Er ikke sikker på hvor den tagen kommer fra, lurer på om det er fra Tattered Angels.  Brukt et vintagebilde fra et klippeark.


 Her er blomsterpynten - masse roser i rødt og offwhite. Har også pyntet med en "brosje" fra Webster Pages. Under blomstene har jeg festet en blonde.

 Har lagd en papirrull av en gammel bokside som jeg har stemplet på et tekststempel fra Ladybug & Friends. Svertet den godt i kantene.                                         

Under panelet med roser på har jeg puttet en liten heklet brikke som er farget med Glimmermist. Her sees også swirlekanten jeg har stemplet rundt panelet og de to søte stemplene fra Ladybug & Friends.

                                     

Bildet er krøllet og lagd  litt slitt.


Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger alle sammen - setter veldig stor pris på det. Og jeg ble så glad når jeg oppdaget at jeg hadde vunnet med farsdagspresangen jeg hadde laget under her. Spesielt siden jeg har slitt med lysten til å lage noe lenge. Men, nå tror jeg lysten begynner å komme tilbake. Har begynt å tømme scrapperommet idag, for å gå igjennom alt. Må nok være litt flinkere til å kvitte meg med ting jeg ikke bruker, og har begynt å sortere ut ting som skal gis til en barnehage. Tror nok det blir litt lettere når man ikke vasser i ting og tang;)  Ha en flott og kreativ uke alle sammen!


16 kommentarer:

 1. Ååå, dette likte jeg Mette! Får ikke til denne Wintage stilen selv, men gubban så fint det er!!! Nydelig alle lagene du har av ark, bokark og tag! Også alle de lekre bomstene da!! Å krølle det bilde ble skemepe stilig! Herlige blonder også...spes den som ser ut som en blomst oppe hjørnet...ser ut som blonde blomst iallefall, NYDELIG hele kortet Mette! DU må ikke miste scrappelysten, for du er råflink og det er så koselig å møte deg på treff!!! :) Bra dere koste dere i helgen. Kunne desverre ikke få med meg Østfold messen...men Ski, da kommmer jeg så klart!! Klem

  SvarSlett
 2. Dette er rett og slett utrolig nydelig!! Så mange lekre detaljer som er blandet i en skjønn forening! Kjempestilig med heklebrikka som du har farget! Det er bestandig hyggelig og ikke minst inspirerende å komme inn her på bloggen din å kikke på det du har laget!

  Ha en fin dag:)

  Klem Mette

  SvarSlett
 3. Nydelig kort du har laget med mange lekre detaljer. Godt at scrappelysten kommer tilbake! Man mister den jo ikke, det er bare ikke alltid at man har tid til å lage like mye.

  SvarSlett
 4. Hei..
  Så nydelig kort du har laget.. Likte godt lag på lag teknikken, og alle de flotte detaljene... Vakkert...
  Klem

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert kort.
  Du kan virkelig den sjangeren der !

  SvarSlett
 6. Ååå. Dette er rett og slett nyyydelig. Vintage-stilen er fantastisk flott, og spesielt når det blir som dette... og hjerteboksen du hadde hos Sukkersøtt - smelt

  Klem :o)

  SvarSlett
 7. Så hyggelig å høre at lysten til å lage kort har kommet tilbake! Dette kortet var virkelig nydelig! Flott med lag på lag. Masse fine detaljer:)
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 8. Helt utrolig lekkert dette her!
  Digger sånne skrukkete kanter på ark,lag på lag!
  Vanvittig flott danderet de blomstene og!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 9. ÅÅH Dette var nydelig Mette!
  Så mange Layers og detaljer, du er jo super flink og jeg liker veldig godt stilen din :O)
  Jeg hadde lyst å være med på treffet jeg også men min Kim skulle på sykehuset på fredagen for å få lagt inn nye øre dren og div. så det var ikke mulig for meg denne gang.
  Godt å høre at lysten til å lage ting er på vei tilbake, det hjelper alltid meg å rydde gjennom ting og tang også, da popper opp ideas og glemte ting.

  Go klemmer fra Nina x

  SvarSlett
 10. Så nydeligt, er vild med de "gamle" farver du har holdt det i...

  SvarSlett
 11. Supernydelig vintagekort!! Så herlige farger du har brukt på det. Og så alle de nydelige detaljene.... Dette falt jeg virkelig for:)

  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 12. Åh!!!! For et nydelig nystalgisk shabby shic vintage julekort! Vet ikke helt hva stilen heter - men det var bare kjempevakkert!!!

  Håper du har det fint og godt du har fått igjen litt scrappelyst - jeg blir så inspirert av alt det fine du lager, så er det sagt :=)

  SvarSlett
 13. Nydelig, lekkert ♥
  Herlig vintage kort!!

  SvarSlett
 14. Nyyyyyydeliiiig! Dette var virkelig Lekkert! Hærlige lag på lag, distresset og svertet! Jeg kan se og se... Må prøve å lage noe slikt engang! Flotte farger og Fantastisk pyntet! :)

  SvarSlett
 15. Kjempelekkert kort - flott med alle de blomstene!! :)

  SvarSlett
 16. Må jo bare få si at dette kortet er jo fullstendig NYYYYYYDELIG!!!!!!!!! :)
  Ubeskrivelig vakkert!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3