søndag 23. januar 2011

Hipp hurra for Julie....

som fyller 22 år i dag! Kort må hun jo selvfølgelig få på dagen sin, og nå har jeg faktisk kost meg med maling av denne lille skjønne krabaten som er innkjøpt nettopp med tanke på bursdagsbarnet.  Det er hun som er "moren" til skjønne Dollar under her, og da synes den søte hunden fra Magnolia passet perfekt;)

Jeg har som vanlig malt med Distress reinkere. Brukt Vintage Photo, Walnut Stain, Spun Sugar, Velvet Rose og Peeled Paint. Skygget med Weathered Wood. Har hatt litt glitterlim Stardust på blomsten til hunden og på rosene. Mønsterark er fra Maja Design, og disse blir jeg aldri lei;)  Jeg har også fått prøvd en av de nye Spellbindersdiesene mine. Kanter er lagd med Martha Stewarts Doily Lace.  Har hengt på et siselert kobberhjerte fra Kort & Godt på den mørkerøde rosa som er fra samme sted.  Pyntet motivet med et perlemorshjerte og noen mørkerøde perler.  Tekststempelet er fra en av de nye platene til Stempelglede.
Ble ganske mørkt disse bildene dessverre, og ble ikke fint å lysne de heller. Ikke de beste lysforholdene på denne tiden av året.Her er side nr. 2. En litt enklere utgave av forsiden, siden jeg ville ha med den lekre rosa i mønsterarket.
En liten miniutgave av den skjønne voffsen har fått plass på panelet sammen med teksstempelet fra Stempelglede. Pyntet med litt glitterlim på rosa og sommerfuglen.Her er begge innsidene av kortet. Skrivepanel i samme stil som de andre.Kortets bakside har samme layout som forsiden. Synes det er fint når kortet står oppslått, derfor gjør jeg ofte det;)                                                                 Begge utsider.


Ønsker dere alle en flott søndag! Her skal vi kose oss med kake;)

13 kommentarer:

 1. Kjempefint. Likte veldig godt det motivet. Fargevalg var også bra.

  SvarSlett
 2. Kjempelekkert! Dette ble nydelig!Herlig mønsterark du har brukt.
  Klem,Janne

  SvarSlett
 3. Super sødt kort du har lavet :-) super romantisk ..

  kan du have en skøn søndag og håber ikke du har spist for meget kage :-)


  klem Jayne

  SvarSlett
 4. så nydelig kort. Den hunden var da veldig søt :)
  ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 5. Å for et nydelig bursdagskort, Mette. Hundemotivet er jo bare så skjønt og så flott fargelagt. Fine og delikate mønsterark og farger du har brukt. Ha en fin søndagskveld. Klem Nina

  SvarSlett
 6. Så herlig kort med Dollar på! ;) Håper dere koser dere masse i dag!

  Klem

  SvarSlett
 7. Det var rett og slett kjempelekkert! Nydelige farger og fargelegging, og veldig flott og gjennomført lay out :-) Kortene dine er en sann fryd for øyet!!

  Håper dere koser dere masse!

  Klem :-)

  SvarSlett
 8. ÅÅÅåå Mette!!! Så nydelig....sukk!! Denne hunden er bare så skjønn og du har malt den så fint. Og den miniatyrutgaven var jo så nusselig. Lekker bruk av mønsterark og puncher.
  Ønsker deg en fin og kreativ uke, og kos deg masse på Mossetreffet. Jeg kommer til å sitte her hjemme med mitt eget lille minitreff. Det blir kos ;)
  Klemmer, Wenche :0)

  SvarSlett
 9. Kjempenydelig!! Så søtt motiv:) Som vanlig er det lekkert pyntet og like vakkert på alle sider. Nydelige papirer også.

  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 10. Nydelig kort og herlig motiv. Lekkert å se begge sider sammen.

  SvarSlett
 11. Kjempefint kort.
  Den hunden var jo nusselig.
  Jeg har en ting til deg i bloggen min.
  Vil du ikke ha award, dropper du det bare.

  SvarSlett
 12. Gjennomført lekkert kort, Mette. Nydelig motiv, og så herlig at du har med en liten versjon inni kortet også. Likte godt tekststemplet ditt, det var lekkert.

  SvarSlett
 13. Så koselig kort:)) Vakre ark og flotte farger -så søt hund da! Gjennomført og lekkert:))
  Håper dere hadde en fin dag, tenker Julie ble fornøyd med kortet:))
  Go klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3