mandag 18. juli 2011

Vintage igjen...

På tide med litt oppdatering her igjen. Har småpuslet litt med papirer innimellom, selvom det er litt stille i bloggen for tiden. Her kommer et bestillingskort til en 60-åring.

Jeg har brukt nydelige papirer fra Peon-design. Motivet er også derfra. Kuttet ut en tag med dies fra Tim Holtz som jeg også kledde med mønsterarket. Har festet et bronsehjerte i blondebåndene;)  Gratulererstempelet er fra Stempelglede. Tallene har jeg klippet ut fra et Peonark, det samme er monogrammet som jeg har festet i en rammedies fra Tim Holtz. Har montert den med dobbel 3D-tape for å få skikkelig dybde. Har også stemplet med et tekststempel for litt effekt på rammen. Kantene er svertet med Catseye Creamy Brown, og jeg har sydd rundt panelet.Detaljbilde av rammen og blomsterpynten fra Prima og Wild Orchid Crafts. Har også pyntet rammen med perler fra Kort & Godt.                                    Her er kortet halveis åpnet. Tagen fungerer som lukkemekanisme.


Lagde et stort skrivepanel med Spellbindersdies som er svertet i kantene og dekorert med et stempel fra Stempelglede. Mørke grønne paneler bak mønsterarket også her.


Bakside i samme stil, og med mitt personlige stempel i samme ramme som er brukt på forsiden.
                                   

Håper alle har en fin sommer tross vekslende vær;)

Jeg deltar på følgende utfordringer med dette kortet:

Anonyme Scrappere - # 25 - Sommerutfordring

Scrapperiket - # 31 - Grønn

11 kommentarer:

 1. Å, det var nydelig! Kjempelekre ark som du virkelig har fått fram på en fin måte. Som vanlig får du fram detaljene på en utsøkt måte, alt du lager er så gjennomført og detaljrikt at man kan studere dem i timevis :-)

  Jeg ønsker deg også fine sommerdager, så får vi håpe at det kan bli noen dager med stabilt sommervær etter hvert også.

  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Rålekkert kort! Har kikket litt på bloggen din(fant adressen på anonyme scrapperes utfordring) og legger meg til som følger :)

  SvarSlett
 3. Sååååå fint, vilken fin harmoni!

  Kram Marie

  SvarSlett
 4. Nydelig vintagekort, lekre farger og detaljer.
  Klem, Merete

  SvarSlett
 5. Å så lekkert kort Mette! Nydelige ark og lekkert sammensatte blomster! Herlig bilde du har brukt, rett og slett et vakkert kort!

  Takk for sist, var så koselig å få skravlet litt igjen! Og jeg er dønn imponert over kortet du laget til Malin! WOW, gleder meg til du legger ut det i bloggen!

  Ha en fortsatt fin sommer!
  Klem Kari

  SvarSlett
 6. Nydelig vintagekort! Kjempeflott bretting du har brukt. Og Pion-arkene er jo bare rålekre! Kortet ditt er like flott på alle sider, som vanlig...
  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 7. WOW for et fantastisk flott kort du har laget, nyyyyyydelig :)
  Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår, hilsen Unni på Scrapperiket :)

  SvarSlett
 8. Nydelig kort. Likte veldig godt innsiden også.

  Takk for at du deltar på utfordringen vår.

  Wenche, Scrapperiket.

  SvarSlett
 9. Lekkert, og gjennomført vakkert kort.
  Takk forat du deltar på sommer-utfordringen hos AS.
  Klem, Marianne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3