onsdag 25. april 2012

Steampunk - love it!

Var på et herlig Casatreff i Tønsberg i helga. Der hadde jeg meldt meg på et kurs med Gry-Anita.
Har beundret de fantastiske arbeidene hennes på et tidligere treff, og dette kurset var virkelig noe jeg gledet meg til. Og jeg må si det innfridde ja! Dette er absolutt noe av det morsomste kurset jeg noensinne har vært på! En herlig miks av teknikker, og metallpynten fikk jeg nesten ikke nok av;)

Her er iallefall resultatet: 

Bildet er tatt på et kveldstreff på Minnehjørnet der jeg koser meg med Art Journaling og Dylusions spray inks og stempler bl.a. Fotografen er min dyktige og gode scrappevenninne Marianne.
Bakgrunnsarkene er fra 7Dots. De var aldeles herlige! Har mistet med hønsenettingsjablong, stemplet med masse forskjellige stempler bl.a., brukt sjablong med Distress Ink. I tillegg ar jeg brukt en kul kantpunch med forskjellige hull og punchet litt hist og her.

Vi skulle ha med oss litt personlig metallpynt til kurset som skulle brukes i tillegg til alt det kule vi fikk fra Gry-Anita. Jeg hadde med dette D&G-merket som har sitti på ei veske. Ellers har jeg satt på en papirstrimmel fra baksiden av arket, litt hønsenetting og diverse metallpynt.


Litt mere detaljer. Gearet her er lagd ved hjelp av sjablong og Distress Ink. Her er en del av det kule metallstæsjet vi fikk. Har limt flere deler oppå hverandre. Har også brukt deler av en klokkelenke og en remse spikerbelte (heter det det mon tro?)


Her har jeg også limt på en bit med Tissuetape fra Tim Holtz. Urskiven med lys plate hadde jeg med selv. Også brukt et par gears som er kuttet ut i gfrungeboard og svertet med Distress Ink.


Her er den nederste delen av LO'en i detalj. Her er også brukt en klokkelenke, spikerbelte, fjær, spoler til symaskin m.m.

Den flate spiralformen her er rester av spiler til en ballkjole som moren min sydde til meg på midten av 80-tallet. Av en eller annen grunn har jeg tatt vare på de (tar jo i grunn vare på det meste da;)) og hadde puttet den oppi metallstæsjskrinet mitt. Jeg synes det er så moro å få brukt ting som har en betydning for meg. 
                                                     
                                                      Flere detaljer av stempling m.m.

                                           
                                             Her sees en bit av Tissuetapen fra Tim Holtz.


               Her vises litt av høyden på LO'en. Har ikke veid den, men den er rimelig tung ja!

                    Kan absolutt anbefale på det varmeste et kurs med dyktige Gry-Anita!

                                                 Ha en fortsatt fin og kreativ uke!

16 kommentarer:

 1. ÅH HERLIGHET METTE!
  Dette var RÅ kult!! ÅÅh nå ønsker jeg meg en slik kurs jeg også! Jeg for begynne å samle sammen alt 'scrot' jeg ikke klarer å kaste og holde øyene åpen for andre små metal scrap i håp om at jeg er så heldig å dra på kurs en gang i fremtiden!
  Kan tenke meg den veier en del ja! hehe.
  Så kule friske farver du har valgt og så mange detaljer, at jeg har vært fram og tilbake på bildene mange ganger already, og flere titt blir det :O))
  Flott bilde av deg var det også vennen.
  Nå må jeg være kreativ også!
  klem Nina xx

  SvarSlett
 2. Så stilig. Kjempemoro å leke med metall og spray....hihi. Knallfin lo du har laget.

  SvarSlett
 3. For en nydelig layout. Detaljene vil jo ingen ende ta. :)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott LO med mange flotte detaljer :)

  SvarSlett
 5. Åååååå, woooow.... Dette er helt seriøst en av de tøffeste LOene jeg har sett på kjempe lenge! Digger at du har brukt så utrolig mye kult matall og metall som vanligvis ikke brukes i scrapping! Det er bare helt fenomenalt. Nå skal jeg ransake bunnen av pappas vertøykasse, skuffer og skap hos de gamle for gamle herreklokker med mer.....Hihi. Så her om dagen en som hadde brukt halvdeler fra trykkknapper også. Og tror jeg har noen gamle metallskiver som er deler til skruer og muttere til rullestoler jeg har hatt, hehe. Her har metall fantasien min fått vinger, det er helt sikkert! Og jeg har alltid elsket metall. Oppsettet ditt er bare super kult. Bakgrunnen og arkene passer kjempe tøft til også er du jo kjempe flott på bildet også! :) Ønsker det en superduper slutt på uken og helg! Klem

  SvarSlett
 6. Kjempe flott LO. Masse herlige detaljer her :)

  SvarSlett
 7. Jeg henger meg på lovordene fra de ovenstående kommentarene - og gir meg ende over - for en FANTASTISK LO!!! Lambi sier vel igrunnen det meste av det jeg også tenkte om denne:) Helt enig! Jeg saumfarte bildene og elsker hele sulamitten. Jeg har alt begynt å tenke på hva jeg har av metall og andre "skatter" som kan brukes når jeg skal lage en slik. For DET skal jeg:) Jeg blir rett og slett gira og "høy" av å se på din, mette - du er så utrolig dyktig:) Koselig at du kunne bruke et bilde fra vår koselige kveld på Minnehjørnet. KLEM

  SvarSlett
 8. Wowwwwww super stilig LO Mette!!!!!
  Så masse kul og lekker pynt og bildet er kjempefint!!
  Liker fargene veldig godt også!
  Du er kjempeflink! :)))
  Ha en fin helg.

  ♥ klem, Inger

  SvarSlett
 9. Fy søren så tøff! Masse stilig pynt ja. Skjønner at dette var moro!:))
  God helg!

  SvarSlett
 10. Loen din ble baren Rålekker!!!!

  SvarSlett
 11. Jeg er så imponert, du behersker jo alt, du! Så knallstilig!!

  Ha en fin helg!

  Klem :-)

  SvarSlett
 12. Rålekker!
  Dette har jeg aldri prøvd meg på...men det ser spennende ut:)
  Klem, Merete

  SvarSlett
 13. Dæven,dette ble kult!!!!Me like!!!Her oser det av lekkre detaljer! Det trenktes virkelig detalje bilder her for å få med alt :-) Er mektig imponert Mette! :-) Ha en flott 1 mai :-)

  SvarSlett
 14. Fantastisk lekker den ble Mette! (endelig kommet meg rundt på en bloggrunde her).
  Så utrolig kule detaljer du har med og jeg bare digger stemplingen/misting/stains!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3