onsdag 23. januar 2013

Hipp Hurra for Julie!

I dag fyller yngste datteren 24 år - akk som tiden går ;) Hun er glad i det som er litt enkelt, og da måtte det jo bli et enkelt kort. Dette er også mitt bidrag til Papiralongen i januar inne på Casa Kreativ hvor temaet er brunt og hvitt og med snøkrystall.


Mønsterarkene kommer fra Maja Design, og motivet fra Pretty Design som har en utrolig flott kvalitet! Hun selger motivark inne på Epla.  

Snøfnugget er fra Dusty Attic, som har såååå mye lekkert!  Teksten er fra et utklippsark som Gudrun Loennecken designet for Minnehjørnet. Her er fokus på snøkrystallet som først er behandlet med krakeleringsmedium og deretter påført maling. Det krakelerer så flott, men synes kanskje ikke så godt på denne lille flaten. Har i allefall en større effekt enn vanlig cracklepaint.  24-tallet har jeg klippet ut fra et juleark til Papirdesign.


Slik ser det ut på innsiden. Arkene fra Maja Design er så lekre i seg selv at de trenger ikke å tildekkes;)


Har kun dekorert med et flott tekststempel fra Kort & Godt.Baksiden er også enkel;)Jeg må si jeg savner å kunne legge på rammene mine og tekst. PC'n min kvelda her for en stund siden, og jeg har ikke noe eget redigereringsprogram på Mac. Lastet ned Picasa som fungerte greit helt til det bare begynte å lukke seg av seg selv hele tiden. Så hvis noen har tips til fotoredigeringsprogram for Mac er jeg takknemlig :)

Ha en fortsatt flott uke!

5 kommentarer:

 1. Nydelig kort. Det enkel er ofte det fineste og det arket er jo bare såå lekkeert. Jeg har et sånt og har faktisk spara på det hihi. Får vente til det byr seg en anledning. :-)

  SvarSlett
 2. Lekkert bursdagskort Mette :-) Gratulerer så mye med dagen til datteren din! Klem

  SvarSlett
 3. Det var et nydelig kort :)
  Så fint mønsterark du har brukt.

  SvarSlett
 4. Stilig kort og flott krakelering!
  Klem fra Gunn

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med datteren :-) Så nydelig kort du har laget til henne! Og herlig tekststempel du har brukt :-)

  Ha en fortsatt fin søndag!

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3