torsdag 7. mars 2013

Min mamma - sydamen

Har laget en LO til papiralongen inne på Casa Kreativ hvor temaet var mamma. Det eneste krav forøvrig var at fjær skulle med.

Jeg har vært i albumet etter min mor, og funnet et ungdomsbilde som er tatt på slutten av førtitallet.  

Min mor var en kløpper med symaskin og jeg har masse gode minner med alle disse mønsterarkene i silke som vi brettet utover spisestuebordet for å klippe ut stoffer. Synes det var så spennende å få bruke rissehjul og kritt, og var sikkert mye i veien;) 

Jeg er ekstra glad i de nye mønsterarkene fra Pion Design - Almas syrom, som bl.a. har disse symønstrene og som passer perfekt til mine minner av moren min.

 Jobbet litt med kantene. Litt blonde mellom de to lagene. 


 


Swirlen er fra Dusty Attic og er malt røfft med Gesso. Fuglen er klippet ut fra et av mønsterarkene i serien.   Glidelåsen er fra Prima. Har klippet ut et par tager fra mønsterarket og puttet innunder panelene for mer tekst.Har klippet ut en tekst fra en tidligere serie fra Pion (tror det er Minnenas Atiljé). Klippet fra hverandre bokstavene, slik at jeg kunne endre den nydelige teksten til norsk.  Bak engelen er det en fjær. Postkortet er klippet ut fra et av mønsterarkene.


Har også klippet ut en "eske" som jeg har satt sammen (en sånt lite papirfolder til å ha synåler i) og en bobbiner som jeg har festet en trykknapp i.  "Målbåndet" er en dekorstripe fra arkene. Papirblonden er kuttet ut med en Magnolia dies.  Blomstene har fått litt hvit Gesso i kantene.Teksten er stanset ut av mønsterarket med et Tim Holtzalfabet. Denne LOen fremkalte gode minner, og var også litt vemodig å lage.


Ha en fortatt fin uke!

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor et flot layout!! Fine papirer, skøn pynt og sødt minde om din mor.

  Rigtig god helg.

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Åh Mette for en fin LO, nydelig minne å ha laget av din mor.
  Flott bilde av hennes riktig pen var hun.
  Dette er en lo man kan se lenge på og det er akuratt det jeg har gjort nå, så mange vakre detaljer, fine ord, og glidelåsen var tøft!
  Ikke lenge til Skitreffet nå, gleder meg til å klemme på deg igjenn :O))

  Klem Nina x

  SvarSlett
 3. Å så fin denne er Mette! Her ligger det mye arbeid og det var virkelig mange stilige detaljer. Så har du et nydelig bilde av mammaen din. Hun var en vakker dame! Ha ei riktig god helg - klem fra Anne Lise.

  SvarSlett
 4. Ååå, så fiiin! Massevis av flotte detaljer og rent og delikat design.

  Ha en kjempefin påske!

  Klem :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3