tirsdag 2. februar 2010

Awards, awards!

Har fått disse flotte awardene igjen! Denne gang fra Heidi som er en utrolig kreativ og dyktig dame som lager masse forskjellig og er til stor inspirasjon.

Har også fått den av Meretekj som også er en utrolig dyktig dame som er så flink med bl.a. stempelmaling og vintagestil.   Sender dem rett tilbake til dere dyktige damene!

Jeg har fått de tilbake fra Malin som er så flink til å pynte med de lekreste blomstersamlinger og andre søte detaljer. Dessuten er hun utrolig effektiv på treff!

Den første her har jeg også fått fra Randi som er en fersk blogger som lager flotte kort og de lekreste kaker!
Sender den tilbake til deg også Randi!
Denne her har jeg fått av Astrid som også er en meget dyktig dame som i tillegg alltid har koselige og utfyllende kommentarer å dele ut.  Vil gjerne sende den tilbake til deg Astrid!
Denne har jeg fått tilbake av Benedichte (Old Memories) et meget hyggelig treffbekjentskap som lager så mye flott.

Siden jeg har fått de før, og sendt de videre en og to ganger før nøyer jeg meg denne gangen med å returner de til avsenderne;)


Hadde forresten tenkt å oppdatere her litt i dag med et par kort jeg er ferdig med. Men da jeg skulle ta bilde av kortene så oppdaget jeg at speilrefleksen ikke virka. Virker som det er linsa som det er noe galt med. Håper virkelig jeg får fiksa den. Har funnet frem et gammelt compactkamera som forhåpentligvis funker, men da blir nok kvaliteten deretter. 
Ellers blir det fortsatt litt oppussing av bloggen her;)

3 kommentarer:

 1. Bloggen din blir kjempefin ser jeg! (så får du jo plass til alle awardene. (har heldigvis bare 2 kolonner jeg så der er det ikke plass) Men, du er alltid så flink til å kommentere i bloggen min, det er så hyggelig. Jeg kommer nok ikke til Ski nå heller, men jeg skal følge med her , du legger vel ut litt av det du lager. Hils så masse til Madam da! ha en fortsatt fin uke, klem fra Anne Lise

  SvarSlett
 2. Hei og takk for sist ja. Like koselig som første treff, og kan vel trygt si at flere skal det bli. Så flott bloggen din blir a gitt. 3 kolonner er flott, strevet og styret med det for en stund siden jeg også , men det er verdt det.

  Gleder meg til å se nye bilder, selv om det er med et dårligere kamera. Alltid greit med litt nytt i bloggene jeg følger så jeg får inspirasjon.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for awarden Mette!!
  Alltid koselig å bli satt pris på av deg:-))

  Klemmer fra Astrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3