tirsdag 16. februar 2010

Awards igjen!

Jeg har fått flere awards de siste dagene som jeg dessverre ikke har rukket å gjøre noe med før nå. Setter veldig stor pris på de flotte awarden og varmende ord. Er så hyggelig med bloggvenner, og stadig gjøre nye bekjentskaper. Masse inspirasjon og glede å finne rundt om i bloggene deres. Og hyggelig at dere også setter pris på bloggen min;)

Denne nydelige roseawarden her jeg fått fra
Jeg vil gjerne få gi den tilbake til dere for den flotte inspirasjon og ikke minst fordi dere er så flinke til å legge igjen kommentarer i bloggen min. Det er er utrolig hyggelig med slike bloggvenner som dere!

Vil også få gi den til noen andre bloggere jeg setter stor pris på for deres inspirasjon og deres hyggelige kommentarer, og noen som jeg har truffet på scrappetreff!

Har også fått et par awarder til som jeg også har fått tidligere. Denne awarden  er fra Knerten.                                                        Og denne fra Tinglise


Jeg vil gjerne få returnere de til dere for hyggelige kommentarer og flott inspirasjon!

Rakk nok ikke over alle som har fortjent å få disse awardene, men sånn blir det av og til!
Tusen takk til dere alle!

9 kommentarer:

 1. Tusen takk,setter stor pris på denne. Sender den rett tilbake til deg. Får nok ikke tid til å legge den inn i bloggen min. Må rydde å flytte fra den gamle bloggen, data`n og jeg er ikke så gode venner!!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 2. Tusen takk for den koselige awarden Mette:-))
  Ha en flott onsdag!
  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 3. Tusen takk den koselige awarden :)
  Setter stor pris på den og alle de flotte kommentarene du legger igjen på bloggen min.
  Men det jeg setter mest pris på er at jeg har blitt kjent med deg og får sett at det lekre du lager og publiserer her!

  Ha en flott onsdag :)
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Mette:-)
  Ha en fin onsdag!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Tuuusen takk, Mette!!
  Sender rett tilbake til deg en slik oppmerksomhet - for å vise hvor mye jeg verdsetter bloggbekjentskapet vårt og alt det gode det innebærer! :)

  Ha en kjempefin onsdag!!
  Klemmer, Hege

  SvarSlett
 6. Ååå,så koselig Mette! tusen takk for kjempe koselig award da! B>lir helt beæret av å få sånt av slike flinke damer som deg! :) Kjempe hyggelig! :) Ønsker deg en super onsdag! :)

  SvarSlett
 7. Ser at du har fått mange award siste dagene, kjekt det og du fortjener det :) ligger nok en hos meg også.

  SvarSlett
 8. Hei hei, kjære deg!
  Nå har pakken ankommet meg - tuusen takk!! Og hjertelig takk for det supre, nyydelig flotte kortet som fulgte med!! Blir så rørt over sånne hjemmelagede overraskelser og hilsener... :) Masse lekkert i candyen jeg fikk - wow!... Skal nok få brukt dette, ja! Smilte godt av noen av de rub-ons bursdagstekstene. :) Tusen takk, nok en gang!

  Kos deg masse - og kreativt, i helga!! Her har vi fått sett OL og spennende Super-G kjøring. For en utrolig utøver, Aksel Lund Svindal!! Heia Norge! :)

  Varme klemmer, Hege

  SvarSlett
 9. Wow så lekre hjerteesker du har laget. Tenker jentene dine ble glad for de :)
  Ha en flott helg!
  God klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3