mandag 5. april 2010

Bursdagsbok

Håper alle har en fin påske! Siste dag i dag, og jeg synes det har gått så fort i år. Har hatt hjemmepåske, men ikke fått gjort så mye kreativt som jeg skulle ønsket.
Legger ut en bursdagsbok jeg har lagd over laaaang tid. Begynte vel på den i sommer tror jeg. Den er til en kollega og venninnne som hadde sin siste arbeidsdag hos oss før påske.
Jeg gikk på et kurs for lenge siden med Bente Bjerknes (Surfine) hvor vi lagde en lignende. Da brukte vi ikke Bind-It-All som jeg har gjort på denne. Synes dette er så fine gaver å gi bort, men det er litt jobb.

Permene har jeg lagd av pappen på en skisseblokk eller lignende. og kledd med mønsterark. Nesten samtlige mønsterark inne i boka er vel fra Basic Grey.
Boka ser litt "slingrete" ut på bildene her når den er åpen fordi jeg har tatt bilder av den stående. Må vel kanskje advare mot bilderas;)
Navnet er lagd med bokstaver fra Basic Grey som jeg har tegnet en stiplet kant med brun tusj rundt for å få en liten kontrast. De små bokstavene er fra Making Memories, og de brune er også fra Basic Grey - Chocolate Chips.


Dikt skrevet på PC på akvarellpapir og svertet kanter. Swirler fra QuickKuts pyntet med litt bling.
Kalendermånedene og månedsnavnet er skrevet ut på PC på akvarellpapir og svertet med Catseye Chestnut Roan. Har brukt en punch til å stanse ut tab's (heter det det?) som månedsnavnet står på. Husker ikke i farten hvor dette mønsterarket er fra. Pyntet med snøkrystallcharms, bling og diecut.
Her er baksiden på det forrige arket. Pyntet med et swirlebånd i brun fløyel fra Panduro og en snøkrystalldies fra Quick-cuts med en bling i midten.

Mars har fått mønsterark fra Basic Grey. Pyntet med et chiffonbånd med beltespenne og en swirl med bling.Februar og mars.
Fortsatt med Basic Grey ark. Er jo så fint med serier som matcher. Stemplet en swirl fra Autumn Leaves som er pyntet med litt bling. Synes det er best at  ikke pynten ikke bygger noe særlig for at boken ikke skal sprike når du lukker den igjen.
Fortsatt Basic Greyark. Pyntet med en rubonsfugl med bling.

                                                                       April og mai.
Her er det endelig sommer;) Pyntet med en sommerfugl fra Karen MarieKlip som er fargelagt med kritt og pyntet med bling.
Pyntet med et par Hydrangenablomster og en knapp med en sløyfe av Scrappers Floss.
                                                                      Juni og juli.
August er pyntet med en Chipboardfugl som er malt og svertet samt sommerfugler som punchet ut, svertet og pyntet med litt bling.Fortsatt ark fra Basic Grey. Pyntet med en swirl i tre fra Kaiserscraft, en kirsebærblomst fra Wild Orchidcrafts og et par kirsebær som er klippet ut fra et Graphic45ark og hatt på Glossy Accent.


                                    
                                                                 August og september.
Oktober er pyntet med fløyelsbånd fra Panduro og en blomst. Det lyse swirlebåndet er det papiret bak som beskytter limet på fløyelsbåndet - det er også dekorativt og kan brukes til pynt;)November er pyntet med en treswirl igjen og en blomst med en brads i midten.November og desember.

Desember har også ark fra Basic Grey. Pyntet med kristtornblader fra Making Memories.Sistesiden har fått et vinterdikt. Pyntet med ulike snøkrystaller stanset ut Spellbindersdies.Desember og siste siden.Baksiden. Synes kanskje ikke så godt, men boka holdes igjen med et chiffonbånd.


Takk for at du holdt ut;)

23 kommentarer:

 1. Oj, for en jobb du har gjort med den boka. Virkelig et lite smykke av en bok. Så vakkert med de små tekstene underveis, og dikt både i starten og til slutt.

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. wow skikkelig flott bursdagsbok du har laget. Likte alle bildene med detaljene jeg! :D tusen takk for at du delter :D
  klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Ohlala, sååå nydelig bok, Mette. Lekkert pyntet og flotte papirer!

  Klem fra Nina.

  SvarSlett
 4. Maravilhoso!!!!!!!!!!!
  beijos
  Boa semana

  SvarSlett
 5. Å herregud for en nydelig bok - og for en flott gave å gi bort!!! Håper virkelig hun satte pris på den:)

  Nydelige ark og pynt har du også brukt - alt harmonerte på en fantastisk måte!!!

  Ha en fortsatt flott mandag - klem fra Tone:)

  SvarSlett
 6. WOW.
  for en jobb du har gjort her. Må være vanskelig og skille seg med, etter så mange timer. Den var kjempeflott Mette, digger stilen din alt harmonere på en fantastisk måte. flotte farger og lekker pynt du har brukt...
  Ha en fortsatt fin dag, klem:)

  SvarSlett
 7. Åhhh Mette, for en herlig bok!!! Denne har du lagt ned masse jobb på og resultatet ble så nydelig!! Tipper mottager ble kjempeglad for den.

  Klem, Wenche :0)

  SvarSlett
 8. En lekker liten sak. Det ligger mye jobb bak en sånn bok, og er like hyggelig å gi bort som å få.

  Klem :o)

  SvarSlett
 9. wow for en flott bok du har laget!
  Og så flott med ark som passer til de ulike månedene og årstidene.
  Skjønner godt at du har brukt tid på denne!

  Ha en flott mandag og takk for sist :)
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 10. Denne var jammen flott. Super gaveide.

  SvarSlett
 11. Wow Mette, denne var utrolig flott!!!
  Dette var en fantastisk gave å gi til ei god venninne, med alt det arbeide og omtanken som ligger bak, erden uvurderlig. Har lenge hatt lyst til å lage noe liknende, for jeg er elendig til å huske bursdager :-)
  Liker de små sitatene og pynten du har valgt.
  Nydelig.
  Ha en fin kveld :-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 12. tittei igjen:D
  ligger en liten ting til deg i bloggen min ;)
  klemmm

  SvarSlett
 13. For en kjempe flott bursdagsbok! har sikkert tatt litt tid :) Så flott de forskjellige fargene passet sammen, selv om du har gjort hver årstid i årstidens farger :)

  SvarSlett
 14. kkkkkkkkkkkk
  Noen ganger oversettelse er ikke andre gode !!!!!!!!!!!
  Men det gir å bore kkkkkkkkkkkkkkkkk
  Kisses
  Takk for at du alltid elske

  SvarSlett
 15. En kjempeflott bursdagsbok. Gav meg inspirasjon til å fortsette med den jeg har begynt på og som bare ligger der...

  SvarSlett
 16. Wow For en flott bursdagsbok! Denne har du jobbet med! Absolutt nydelig
  Klem T

  SvarSlett
 17. Wow, for en flott gave!
  Mye jobb og omtanke som ligger bak:-)
  Utrolig fine sitater, farger og pynt!
  Heldig mottaker:-)

  Klem Laila.

  SvarSlett
 18. Fy søren denne var virkelig flott!! Masse jobb og omtanke som ligger bak denne boken!Tenk så koselig og ikke minst moro å få en slik gave!! Ha en strålende uke Mette:-)
  Klem Mette

  SvarSlett
 19. wow kanon lækker bog med så mange lækre detaljer.
  knus Pia

  SvarSlett
 20. Så fin bursdagsbok! :)
  Kjente igjen mange av mønsterarkene - jeg har nok noen av dem i egen samling! Lurer på når jeg klarer å tømme papirlageret mitt, sånn egentlig! LOL

  Ha ei fin uke du også! Vel overstått påske og tusen takk for kommentar(er) i min blogg! Klem, Hege :)

  SvarSlett
 21. For en jobb!!!
  Kjempeflott bok, og for en gave.
  Denne ble mottakeren sikkert kjempeglad for.

  SvarSlett
 22. Så utrolig lekker og smart bok!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3