mandag 14. juni 2010

En liten oppdateringDet blir ikke mye så PC-tid for tiden, og heller ikke så mye kreativt arbeide. Har også en del halvferdige kort, dvs. hvor jeg bare har lagd ferdig forsiden som stort sett er lagd til tidsfrister. Liker best å gjøre ferdig alt med en gang, men noen ganger strekker ikke tiden til for en ekstremt treg kortlager som meg;)

Er ikke så glad i å legge ut halvferdige kort heller, så derfor har jeg nå gjort ferdig et kort som jeg tidligere bare har lagt ut forsiden til. Doily Lacen min gikk istykker når jeg lagde dette kortet, og da måtte jeg jo også få meg en ny;)  Dette var den første oppgaven i vårens Kort-O-Mania på Scrapping.no. Info om fremgangsmåte og detaljer finner du her hvis du er interessert;)Her var altså forsiden.
 
 
 


Innsidene hvor det blomstrete Prima-arket synes litt bedre. Det rosa bakgrunnspanelet er forresten baksiden på det blomstrete. Paneler er lagd med Spellbinders og tekststempel er fra Ladybug & Friends. Svertet med rosa stempelsverte med litt shimmer i. 
Baksiden valgte jeg å ha helt enkel med kun det rosa mønsterpapiret og mitt personlige stempel på samme Spellbinders diecut som på innsidene.
 
 
 
 
 

13 kommentarer:

 1. Kjempefint kort, flott pyntet :)

  SvarSlett
 2. Dette var nydelig, Mette!! Herlige farger og mønsterark.
  Du er ikke alene om å være treg og jeg har noen halvferdige kort liggende selv. Sånn er det nok for flere :)

  Ha en fortsatt fin uke og nå vil jeg ha fint varmt vær!!

  Go'klem fra Wenche :0)

  SvarSlett
 3. Nydelig kort og så flott gjennomført på alle sider!
  Jeg stiller meg også i rekken med halvferdige kort :o)) Har ofte brukt nok energi på forsiden og tar igjen resten senere...
  Ha en herlig dag og uke :o))
  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Nydelig kort. Enig med deg at det er lurt å gjøre ferdig alt med en gang når man kan! Ekstrem sen kortlager? Jeg brukte mine 8 timer på scrappetreff til å lage ett kort for et par uker siden!
  Du har brukt nydelige primaark på kortet ditt. Og motivet og pyntet på forsiden gir en innbydende stemning. Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 5. Lekkert. Så flink du er som klarer å ta igjen noe av det forsømte. Dit har ikke jeg kommet enda... Må vel begynne snart.

  Klem :o)

  SvarSlett
 6. Nydelig kort, jeg er av de som panikklager kortene ferdig før de skal ut av huset!!! Klarer aldri å dekorere de ferdig inni til utfordringene!!!
  Kjempe nydelige ark du har brukt, alt harmonerer så flott!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 7. Oj, så råfint og gjennomført flott kort, Mette !

  SvarSlett
 8. Hej Mette. Super flot og meget gennemført kort.. elsker lyserød
  :-)
  Ja tiden forsvinder bare engang imellem og den bliver tit brugt på andet en scrap. Men sådan tror jeg der er for alle scrappere. Nu kommer sommeren og så vil man hellere være udenfor:-)

  God uge til dig.

  Kram fra Mette(DK)

  SvarSlett
 9. Så flott det ble! Nydelige ark du har brukt! Jeg har også en haug med kort som kun er ferdige foran, og så sløv som jeg er for tiden går det vel vinter og votter før jeg får gjort noe med inn-og baksider...
  Ha en super dag!
  Klem

  SvarSlett
 10. Lekkert kort. Nydelig pyntet og gjennomført helhet på alle sider.

  SvarSlett
 11. Nydelig kort da! Lekre farger, flott oppsett. Kjekt å få ferdig noen oppgaver ja,:)). Her ligger det også litt mer enn noen halvferdige, men sommeren er jo så kort:)).
  Nyt solen og kos deg mens du har den.
  Klem,Ellen

  SvarSlett
 12. Nydelig rosa kort, Mette! Utrolig flott layout og fine detaljer:-)

  Ha en riktig god sommer og håper det blir masse sol og fint vær:-) Kos deg på Mjøstreffet!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 13. Kortene dine er utrolig lekre og med spellbinder ramma ble det en super detalje. Liker veldig godt rammene du bruker på bildene dine, er det noe bestemt fotoprogram du bruker?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3