mandag 3. mai 2010

K-O-M vår 2010 oppgave 1 Inspirasjon

På tide med litt oppdatering igjen. Ligger skikkelig på hæla her, og på tide jeg får lagt ut dette kortet som var mitt bidrag til første runde i vårens Kort-o-mania på Scrapping.no. Dette var en inspirasjonsoppgave, og det er også en av mine heller svake sider;) Det stopper litt opp for meg da gitt - har liksom så lett for å ta alt bokstavelig jeg;) Men jeg øver meg på å gå litt utenfor "firkanten"!
Resultatet ble i hvertfall et - ja er det litt Shabby Chic kanskje? Vintage er vel mer jordfarger?
Tok utgangspunkt i fargene - ihvertfall noen av dem. Jeg fikk brukt et nydelig ark fra Prima som jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Her har jeg brukt både forside og bakside. Motivet er fra et av Designarkene til Gudrun Loennecken for Minnehjørnet. Er så utrolig glad i disse bildene. Rammen er fra Kort & Godt. Den har jeg sprayet godt med Glimmermist i fargen Pink Bubblegum, og montert den med tykke 3D-puter.
Panelene er punchet med Martha Stewart Doilylacepunch og kantene er svertet med en rosa stempelpute. Brukt en offwhite blonde på det ene panelet. Pyntet med Melissa Frances chipboardhjerte med glitter, primablomst, roser og kirsebærblomst fra Wild Orchid Craft. Også brukt perlesnor fra Nille og en sommerfugl som er stemplet og kuttet ut med en sånn punch med stempler fra Martha Stewart. Har hatt Glossy Accent på sommerfuglen. Har også laget en tekstrulll til tekststempelet.
Har ikke montert ferdig alle sidene, da jeg ikke fikk kuttet de siste panelene fordi Doily-punchen min gikk i stykker. Men ny er nå innkjøpt;)
Nærbilde av blomsterpynten. Kirsebærblomster er også sprayet med rosa Glimmermist. De utstansede delene på rammen har jeg bøyd opp og svertet med rosa stempelpute.
                                               Her sees den andre pynten litt mer detaljert.Her er inspirasjonsbildet. Var vel litt gjenkjennbart da siden jeg kom til finalen;)

..........................


Har fått flere awards i det siste også som jeg er utrolig gald og takknemlig for. Det er bare det at tiden ikke alltid strekker til. Velger derfor bare å legge ut bildene av de flotte awardene her, og selvfølgelig sender jeg de tilbake til de flott bloggerne jeg har fått de fra!

Fra superdyktige Hege-Annie , Merete og Benedichte/Old Memories
Har også fått denne fra Benedichte/Old Memories og en annen hyggelig jente som kaller seg med urette får jeg vel si - Kort-amatør/Tove - for noen amatør er hun ikke!

Har også fått denne fra Tove/Kort-amatør:og til slutt fikk jeg også denne fra Hege-Annie:
Jeg har fått de fleste her før, og siden det er litt knapp tid om dagen velger jeg å la de ligge her.
Men jeg vil anbefale dere å ta en tur innom de dyktige og kreative damene jeg har fått disse fra, hvis dere ikke allerede har vært der!

Ha en flott uke!


10 kommentarer:

 1. Lekkert kort, flott pyntet og nydelige farger :)

  SvarSlett
 2. Så nydelig kort Mette! Digger di nydelige punche kantene dine og den flotte rammen rundt bildet! :) Lekre blomster her også! :) Klem

  SvarSlett
 3. Lekkert! Nydelige farger og samstemt pynt. Her har du lagt ned masse arbeid Mette!:)
  skjønner godt du kom til finalen med dette:).

  tusen tusen takk for tipsene ang maling, og alltid så koselig kommentarerer fra deg! Skal virkelig prøve meg på den malingsteknikken:).

  Ønsker deg en flott dag.
  Klem,Ellen

  SvarSlett
 4. Åhhhhhhh, fy fela, Mette! Ikke rart du kom i finalen, dette er jo bare fantastisk vakkert *sukk*
  Nydelige farger og pynt!

  SvarSlett
 5. Inspirasjon av fire fargerike flasker; jeg syns du er ordentlig flink jeg; kortet ble jo kjempeflott ! (Tror jeg hadde tenkt som deg; litt firkantet, og etter boken, så du imponerer stort her, Mette ).

  SvarSlett
 6. Nydelig. Vakre farger og rammen er bare så lekker. Nydelig motiv og flott pyntet. :)

  SvarSlett
 7. Vet du, jeg gjettet ikke at dette var ditt. Trodde ikke du var såååå råssa nemlig. ;-)

  Flott kort, masse herlige detaljer og gjennomført. Ser helt klart inspirasjonen her!

  Er spent på om jeg har gjettet riktig på deg denne uken også. ;-)

  Ha en super dag vennen!
  Klem Kari

  SvarSlett
 8. wow Mette såååå nydeligt kort med mange skønne detaljer.
  knus Pia

  SvarSlett
 9. Wow!! Nyyydelig, Mette!! Lekkert! Gjenkjennbart var det i hvertfall!;o)
  Klemmer Ida:o)

  SvarSlett
 10. Stilig inspirasjon! Et kjempeflott kort -og hærlige farger! Skikkelig lekkert:)
  -å joda -amatør i forhold:))
  Klem T

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3