torsdag 20. mai 2010

Bursdagsbok og kort til jubilant K-O-M oppgave 2Et innlegg på tampen av kvelden her. Har laget en bursdagsbok igjen, denne gangen til en god kollega som har fyllt rundt årstall. Kortet har jeg lagd tidligere som en av oppgavene i vårens Kort-o-mania på Scrapping.no, men har først nå lagd ferdig innsidene. Oppgaven var å bruke minst 5 stempler.
Må vel kanskje advare mot et aldri så lite bilderas her;)

Jeg har lagd boken helt fra bunnen av. Kjernen er papp fra baksiden på skisseblokker som er kledd med papir. Har bundet den sammen med Bind-it-All maskinen min. Alle mønsterark er fra Maja Design. Basene til hver måned er Bazzill Vanilla.    Trykk gjerne på bildene for å få de større.Mønsterarket på forsiden har en fin tekst "Fyll inte livet med dagar, fyll dagane med liv"
Har brukt rubons til navnet (Making Memories) og de hvite swirlene (Basic Grey). Noe av teksten er skrevet med PC og så er det tiny alpha fra Making Memories.
Side en har fått et dikt, og begge sider har fått ark fra vinterserien til Maja Design. Pyntet med litt snøfnugg av ymse art og litt glitterlim på snøfnuggene som er stanset ut i hvitt Bazzill.


                                     

Februar er fortsatt vintermåned, mens mars har fått litt vår i seg;) Fløyels swirlebånd fra Panduro. Den blå blomster farget med Glimmermist, og den hvite er fra Prima.


April har fått et vårlig papir som heter "Blåveis". Har laget en 17.mairosett til mai-siden.

Juni og juli er sommerlige med kirsebærblomster.


På august og september har jeg brukt ark fra serien "Skördetid". Pyntet med rubons bladranker med bling fra Bazzill.


Nå er det skikkelig høst, og oktober har fått et ark i bruntoner fra "Gammeldags Jull", mens november har fått et av arkene i vinterserien.
Desember har fått julefarger og et ark fra "Gammaldags Jul" Pyntet med julestjerne og kristtorn fra Making Memories. Siste siden har samme mønsterark som førstesiden og har også fått et dikt.


Baksiden har selvfølgelig det samme arket som forsiden, og jeg har også her pyntet med litt rubonsswirler fra Basic Grey. Stemplet svakt på mitt personlige stempel.Så var det kortet da;) Her har jeg brukt noen helt fantastisk nydelige papirer fra GCD Design som jeg dessverre ikke har fått tak i flere av. Har sydd rundt alle paneler og svertet de med Catseyeputer. Brukt bred blonde og en blomsterbord stanset ut med Martha Stewart Punch.
Kriteriet for oppgaven var å bruke minst fire stempler. Jeg har da først stemplet "fyllehänglaren" i forgrunnen, maskert den og stemplet paret bak, så maskert disse og stemplet de en gang til, maskert igjen og til sist bursdagstekststempelet fra Stempelglede. Litt av en operasjon, men moro også. Har også stemplet hjørnestempel fra Grungecollection til Stempleglede i to av hjørnene.  Kortet er i formatet 15x20cm.
Her er et nærbilde av stempelmotivene som er fargelagt med Distress Reinkere. Har også svertet panelet av akvarellpapir som er stanset ut med en Spellbindersdies.  Synes motivet passet bra til jubilanten som så absolutt fortjener en skål!


Her er blomsterpyntet mer detaljert. Stor rose fra Prima, ellers kirsebærblomster, roser, roseknopper og "støvbærere". Har også brukt blingswirler fra Prima.


Her er innsiden som jeg har valgt å ha helt enkle. Ville at de flotte møbnsterarkene skulle komme til sin rett. Har også her sydd rundt panelene og stemplet hjørnestempler. Pyntet på forsiden fyller opp såpass mye, at det var greit å ha det flatt inni.  Tekststempelet er fra North Star Stamp.


Her sees utsiden av kortet. Baksiden har fått samme layout som forsiden. Panelet med mitt personlig stempel er en mindre variant av samme type dies jeg har brukt til stempelmotivet og inne i kortet.

Puh, håper ikke dere er helt utslitt av alle bildene;)
Ha en god natt!

17 kommentarer:

 1. Kjempeflotte kreasjoner.. Tror jeg må prøve meg på en slik bursdagsbok =)

  SvarSlett
 2. Er utrolig imponert Mette (",) Så nydelig og gjennomført bursdagsbok. Stempling, maskering og fargelegging av kortet er så flott! Fantastisk!!!
  Klem fra Karin

  SvarSlett
 3. WOW.. litt av en jobb du har hatt med dette kortet. Så mange detaljer er kommet på sin rette plass. Og bursdagsboka var knallfin. Mange flotte papirer og detaljer som passer godt til hver side.

  SvarSlett
 4. Lindo!!!!!!!!!!!!!!
  Show!
  Beijos

  SvarSlett
 5. Lindo!!!!!!!!!!!!!!
  Show!
  Beijos

  SvarSlett
 6. Så lekker den boken ble! Skjønner BiA er kjekk å ha ja :)
  Flott bruk av ulike mønsterark som er tilpasset måned!
  og kortet ditt er jo bare helt nydelig :)
  Stilig med maskinen av stempler på forsiden :)

  Ha en flott dag!
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 7. Så flott bursdagsbok:) Og nyyydeig kort:)

  SvarSlett
 8. Nydelig arbeid, Mette!
  Vakker og flott bok, og et nydelig kort i lekre farger!

  Ha en fin dag! Go'klem

  SvarSlett
 9. Såååå lekker bok! ♥ Venninnen din er utrolig heldig som får en så flott gave!

  Kom i morgen da du, nest siste før sommeren og alt...;-)

  Klem Kari

  SvarSlett
 10. Fy søren Mette...dette var helt rått!! Såå lekkert og så mye jobb du har lagt ned i dette!!! Bursdagsboken var bare så herlig og en kjempegod gaveidé. Kortet er helt vanvittig vakkert. Herlig maskerte hÄnglar som ser ut til å ha det riktig så festlig. Nei...jeg tar av meg hatten for dette Mette. Du er KJEMPEFLINK!!

  Har sendt deg en mail....

  Go'klemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 11. For en fantastisk jobb du har gjort. Og resultatene var jo bare så lekre. Bursdagskortet var helt spesielt. Papirene, fargene, detaljene, stemplingen, alt var så utrolig flott. Du er utrolig dyktig!!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 12. For en lekker bok!! Men det kortet var helt fantastisk nydelig!! Kjempe lekkert malt motiver, og fantastisk maskering!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 13. Wow, imponerende arbeid på både boka og kortet Mette! Nydelig resultat!
  Utrolig flotte gaver å gi bort begge deler:-) Lekkert!!!!

  Ha en fin torsdag og god helg!!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 14. Kortet var bare nydelig!!!!
  For en jobb du har gjort med boka! Den var helt utrolig flott!
  -Bare send til undertegnede.. :)
  Ha en fin helg:)
  Klem TOVE

  SvarSlett
 15. Så lekker bok du har laget. Her er mange ideer. Takk for at du deler.
  Kortet var også nydelig.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 16. Åhh for et nydelig bursdags bok!!!! Nå ble jeg veldig inspirert til å lage en selv! Er selve arkene med datoen på skrevet ut på pc eller er de stempler? Utrolig flott idea, da får jeg børstet bort støvet fra bind-it-all machinen min! hehe.
  Og kortet var bare utrolig søtt, jeg hadde ikke sett den for, nydelige farger.

  Du er så flink!!

  God helg hilsen Nina :O)

  SvarSlett
 17. Den boka va en knall idê! kjempe fint dekorert :)
  Herlig kort også, stilig med all maskeringen og flotte farger :)
  ha en super duper søndag!
  klemmmm

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3