lørdag 1. mai 2010

Grønt og gull

Dette kortet lagde jeg under Casamaraton, og det er ett av de jeg bare lagde forside på. Ble vel ikke akkurat så fornøyd med dette, så det kan nok drøye før de tre andre sidene blir lagd;)
Jeg har lagd kortet til ukens utfordring hos Sketchy Colors # 21 som går ut på å bruke grønt og gull.

Har ihvertfall brukt mønsterark og utklippsbilde fra Graphic45. Brukte en skisse som utgangspunkt, og det er vel noe av grunnen til at jeg ikke ble så fornøyd. Ble for mye grønn Bazzill i en grønnfarge jeg ikke er noe glad i, men var den jeg hadde som gikk best til mønsterarket. Gullinnslagene er blonde og embossede stempler. Har sydd søm på mønsterarket som også er pyntet med en lys blonde. Tekststempelet er fra North Star Stamp, lysekronen fra Tim Holtz og swirlen fra Stempelglede.

7 kommentarer:

 1. Kuuuult!!! Dette er jo absolutt farger man burde bruke oftere, for dette var rålekkert!
  Ha en super dag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Det ble et lekkert og elegant kort Mette!
  Nydelig med alle gull effektene og stilig med blonde båndene til:-)

  Ha en fin lørdag! Klem laila.

  SvarSlett
 3. Synes det ble nydelig jeg. Lekre gulldetaljer og flott motiv. Ha en fin 1. mai. :)

  SvarSlett
 4. Så elegant kort!
  Flott motiv og oppsett.
  Takk for at du deltar.
  klem Anne

  SvarSlett
 5. Du er ikke så glad i skisser du Mette? Dette kortet ble jo stilig! G45 har jo masse lekkert. Og så er jeg imponert over at du har klart å legge fra deg kortene etter å ha tatt forsidene, det slet jeg med... Måtte liksom bli ferdig med de ser du. hehe.

  Takk for nok et hyggelig treff! Jeg ler og koser meg ut av en annen verden på treffene våre! Takk for at du lurte meg med på det første!

  Klem Kari

  SvarSlett
 6. Hei og god kveld!:)
  Jeg synes kortet ble tøft og flott jeg. Stilig med sånne litt mørkere farger, og grønt og gull ble bare lekkert. Motivet fra Graphic45 er rålekkert. Rett og slett et kort du absolutt burde være fornøyd med, synes jeg:)

  Klem,Ellen

  SvarSlett
 7. Hei Mette!! Jeg synes du er tøff som våget deg på denne fargekombinasjonen, og resultatet ble jo kjempefint.
  Ha en fin kveld og en kreativ dag i morgen :0)

  Klemmer fra Wenche

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3