onsdag 5. mai 2010

Vintage trishutter konfirmasjonskort

Dette var den første oppgaven under maraton inne på Casa Kreativ, og den gikk ut på å lage et kort til kortkonkurransen for april - konfirmasjonskort i en bretteteknikk.
Jeg hadde aldri lagd trishutterkort før, og fikk lyst til å prøve den teknikken. Moro var det, og jammen vant jeg ikke kortkonkurransen for april med dette kortet i tillegg til at det var med på at jeg vant hele maraton også - det får'n si var bra uttelling;)

Jeg har brukt noen nydelige ark fra GCD Design som jeg kjøpte på Minnehjørnet. Har spart litt på de fordi de er vel typiske "klappepåark" (et morsomt uttrykk jeg fant inne på svensk scrapbooking;)). Det ordet måtte jeg jo bare ta til meg med det samme, for jeg elsker pene ark som jeg kan sitte å se på og klappe på litt;) Disse har jeg nesten ikke "råd " til å bruke.
Basen er av lys gråblå Bazzill og jeg har hatt brun Bazzill som paneler under alle mønsterarkpaneler. Har brukt tekststempel fra konfirmasjonsplaten til Stempelglede. Det er stemplet på akvarellpapir, og jeg har farget dette med litt Distress Ink i fargen Stormy Sky. Brukt Spellbinders Nestabilities ovaler i to forskjellige størrelser og en scallop oval. Svertet alle kanter med Catseye Dark Brown. Brukt noen brune halvperler fra Kaisercraft. Har også pyntet med noen Prima Bling-It i mørk brunt. Har også tatt med en liten sommerfugl fra Karen Marie Klip som jeg har farget med Glimmermist Coffee Shop og pyntet med noen bittesmå blå halvperler.  Blomstene er en brun Gardeniablomst samt blå og brune roser fra Wild Orchid Craft. Har festet et smalt gråblått chiffonbånd som holder kortet sammen.
                                                         Her er Bling-It fra prima i fokus.

Sommerfugl og perlepynt.


Her er kortet delvis oppslått.Kortet utfoldet. Jeg har brukt tre forskjellige mønsterark fra samme arkserie. De små tekststemplene er fra en stempelplate fra Ladybug & Friends.Jeg har pyntet kortet med like paneler på baksiden, og med flere tekstempler i samme stil. Dessverre har jeg ikke tatt bilde av baksiden enda.

Ha en god natt!

19 kommentarer:

 1. Så nydelig dette kortet ble. Og vakre farger.

  SvarSlett
 2. Åh Mette, du Mette...dette var RÅLEKKERT!! Nydelig blåfarger og GCD arket er så fint. Flott bretteteknikk som du har utført med glans. Du er så flink Mette!!

  Klemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 3. Såå stilrent og vakkert kort!! Nydelig pyntet og bretteteknikken er bare så flott!
  Klem Mette

  SvarSlett
 4. Godt, og fortjent med seier!
  Kjenner til "klappepå" ark, gjør nesten vondt å skjære i de!
  Dette var lekkert!
  Ida

  SvarSlett
 5. Å, jeg er enig Mette! Disse arkene er nydelige! Jeg kjøpte dem faktisk sist jeg var på Bikuben og har nesten følelsen av at jeg kommer til å sitte på de en stund før jeg har hjerte til å kutte i dem og bruke de,hehe.... men ingen får jo se våre lekre papirer når de står i mappene våre...så kanskje er det bra å få brukt de fineste arkene likevel! ;) Nydelig med bå og brun sammen, stilig brette teknikk du har brukt som jeg selv aldri har prøvd, og nydelige tekst stempeler i fleng! :) Kan godt forstå at du vant både det ene og det andre med dette ja! :) Klem

  SvarSlett
 6. Virkelig et flott kort! For noen nydelige farger!
  Ha en fin dag Mette!
  Klem Hanne

  SvarSlett
 7. Så stilig dette er.
  Og så herlige farger.
  Hvordan behandler du bildene dine, foressten ? Du har så stilig bakgrunn.
  Hvilket fotoprogram bruker du ?
  Jeg prøver å eksperimentere med bilder og bakgrunner, men blir aldri helt fornøyd.
  Takk om du tar deg tid til å svare meg...

  SvarSlett
 8. Superlekkert kort!! Herlig stempling og nyyydelig Magi-stempel ;)

  SvarSlett
 9. Gratulerer som vinner! Nydelig kort! Lekkert, sånn som du har laget det. Jeg har ikke fått laget kort av denne typen - av en eller annen grunn har det ikke tiltalt meg så veldig å lage sånne selv, men synes mange av dere som har laget sånne har fått vakre resultater! Det er jo en stilig bretteteknikk!

  ha en fin torsdag! *klem*

  SvarSlett
 10. Kjempelekkert kort og velfortjent seier! Men du, pynter du baksiden også??? Folk kommer ikke til å vite hvilken side som skal frem da jo, så nydelig som du pynter.

  Ha en super dag Mette, kos deg masse med treffet!

  Klem Kari

  SvarSlett
 11. Flott papir du har valgt, kortet ble ekstra fint med det, og nydelig pynt !

  SvarSlett
 12. Åhhh, woaw!! Super nydelig jo, på alle sider *sukk* Og absolutt ikke rart du har spart på arket, for det er definitivt et "barestrykepåark" :)

  Ha en super kveld!
  Klem fra Nina.

  SvarSlett
 13. Helt skjønt... Lekre farger med blått og brunt og flott med kun tekst trykk foran. Gjorde seg med den sommer fuglen altså

  SvarSlett
 14. Hei.
  Wow.. nydelig kort med flotte detaljer. Likte fargene og teksten på fronten. Stilig bretteteknikk. Sommerfuglen er bare helt super. Den pynter opp.

  SvarSlett
 15. Woooow!! Så nyyydelig, Mette!! Utrolig lekkert!
  God helg!
  Klemmer Ida:o)

  SvarSlett
 16. Woooow!! Så nyyydelig, Mette!! Utrolig lekkert!
  God helg!
  Klemmer Ida:o)

  SvarSlett
 17. Åh!!! Så lekkert kort og så herlig blåfarger du har brukt.
  Virkelig flott!
  HA en superduper god helg.
  klem Anne

  SvarSlett
 18. Dette kortet var helt nydelig Mette! Så lekre ark og nydelige fargetoner. Vakkert pyntet med den lille sommerfuglen (som jeg synes har fått en fantastisk farge på seg) og halvperlene.
  Dette klarte du bra :)

  Ønsker deg en riktig flott helg!
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 19. Gratulerer!! Skjønner godt at du vant jeg, for dette var rålekkert ! Bretteteknikken er helt super og arkene er nyyyydelige og delikat pyntet.
  Jeg har også noen ark jeg nesten ikke har "råd" til å bruke *fnis*

  Klem :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3