torsdag 2. september 2010

Hiv o' hoy - K-O-M vår 2010 oppgave 12

Ja her er det full sjørøverstemning;) Lagde et sandslott til siste runde av K-O-M som hadde temaet  "form og fasong" . Man skulle ikke lage et firkantet kort.

Jeg lagde et sandslott til barnebarnet som har bursdag i dag. Innsidene lagde jeg ferdig i går (kortet ble vel lagd i juni)- synes det alltid blir sånn i siste liten;)

Jeg har mekket sammen et slags sandslott som jeg har embosset med Distress embossing for å få det til å se ut som sand. Mønsterarkene er noen urgamle lettersizeark jeg kjøpte i en fotoforretning før jeg nesten visste hva scrapping var. Jeg har revet det blå for å få en illusjon av bølger. Svertet med mørk blå catseye.
Har også revet opp "strandpapiret" i strimler og svertet med cateseye creamy brown. Har embosset dette litt også for å få sandlooken. Himmelen er er fra det samme arket.
Har puttet på noen skjell, noen vellumfisker i bølgene og en hyssing med noen maritime charms rundt kanten. Lagde et sjørøverflagg i toppen av slotten.  Alle stemplene er fra Magnolia, og er fargelagt med Distress reinkere.Detaljbilde av ene siden. Har festet en måke jeg kjøpte for lenge siden i en lokal hobbybutikk. Skiltet er fra Magnolia.  Det samme er stempelet med tønna, ankeret og dødningehodet. Har også stemplet opp et ekstra dødningehode. Kan kanskje også skimte vellumfiskene som vaker i vannskorpa og noen små skjell på stranden.
                                                  Har plassert den søte piratjenta på en tønne.Innsiden. Har brukt samme papirer for å lage et "strandmiljø" her. Pyntet med noen vellumfisker i vannskorpa. En spennende flaskepost kom visst også flytende. Stemplet et sandslott i det beige mønsterarket. Piratjenta her fikk sitte på stranden. Alle disse stemplene er fra Magnolia.

Lagde en slags banner med teksten "Hurra". Det er øverste del av et "bingokort" -stempel fra Inkido.
Festet sjørverkartet fra Magnolia til banneret. Festet det bare oppe og nede, slik at jeg kan putte pengegave bak.


Her er et nærmere bilde av stranden med sandembossingen, flaskeposten og den ene fisken.
En enkel skriveside hvor jeg har lagd et panel i det beige papiret og svertet kantene. Har brukt sverdet fra skattekartstempelet og liksom festet skrivepanelet med dette.
Tekststempelet er fra Ladybug and friends. 


Ble visst litt mange bilder dette her, og det kommer antageligvis fler i morgen;) Lagde en kortboks som jeg har fylt med bursdagskort til små venner, men den får jeg vente med til i morgen med å legge ut.

Ha en fortsatt fin uke!

15 kommentarer:

 1. Herlighet, for et flott kort. Dette er det lagt mye jobb i. Så mange flotte detaljer.
  klem :)

  SvarSlett
 2. Wow, for et utrolig flott piratkort!
  Herlige Magnolia stempler og fine maritime detaljer sammen:-) Stilig effekt med embossingen og de svertede kantene! Smart pengelomme også.
  Virkelig mange fine detaljer på dette tidkrevende kortet Mette.

  Ha en fin helg! Kanksje vi sees på messa?
  Klem Laila.

  SvarSlett
 3. såå tøft og flott da MEtte! Her har du vel nesten overgått deg selv:). Maaange flotte detaljer, så det ligger nok masse jobb og hjernebruk bak dette!:)

  Du får det til du!:)
  Ha en klott helg her hjemme, så tar jeg meg av Roma i helgen:)).

  Arrivedeci!:)
  Klem,Ellen

  SvarSlett
 4. Det er så stilig det kortet ditt Mette, utrolig gjennomført og kult rett og slett. Regner med barnebarnet ditt blir strålende fornøyd med dette kortet altså.

  Kos deg masse i kveld!
  Så snakkes vi om 3 uker.

  Klem Kari

  SvarSlett
 5. Åååhhh!!! Jeg gjentar: åååhhhh!!!! Så utrolig herlig!!
  Nydelige detaljer du har fått med her, og såå masse jobb for å lage sand og bølger da. I'm impressed! Digger kniven med peng under, det var jo kjempesmart. Og det lille sandslottet og. Stilig med fiskene og tauet og . Likte absolutt alt jeg! Heldige barnebarn!
  Da er det pakking til messa som står for tur hos meg, skal bli så gøy! Vi sees!
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei Mette! Såå herlig sandslott med sjørøver tema på! Skikkelig gjennomført til siste detalje dette kortet her altså! Flink er du!! :) Regner med du skal en tur på messe i helgen...kos deg masse! Jeg kan desverre ikke få det til denne gangen,men heldigvis kommer det flere muligheter og jeg skal jo så klart til Ski!!! :) Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig Mette!!
  Dette var et knall flott piratkort, tenker barnebarnet ditt ble veldig fornøyd med kortet!! Du har klart å få til så mange fantastiske detaljer, jeg må kikke på det flere ganger!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 8. Hei Mette!
  Utrolig flott kort med mange herlige detaljer!
  Vi sees kanskje i morgen?
  Ønsker deg ei riktig god helg!
  Klem fra Anne :)

  SvarSlett
 9. woooow så nydeligt med mange lækre detaljer. Ha' en god weekend
  knus Pia

  SvarSlett
 10. Du store mi tid! Her var det flotte detaljer på løpende bånd ! Knallstilig kort !!
  Ses i morgen :o)

  Klem :)

  SvarSlett
 11. 'Jeg bøyer meg i støvet! Så utrolig mye jobb du må ha lagt i det kortet!

  SvarSlett
 12. Dette kortet er altså så fantastisk, helt unikt!!
  Så mange ulike stempler og detaljer - rett og slett fantastisk!!

  Håper du koser deg på messen i dag og ha en fortsatt fin helg!
  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 13. Så stilig. Ragner med mottaker blir fornøyd.
  Klem :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3