torsdag 24. februar 2011

Blå vinskjuler

Kan jo oppdatere litt her mens jeg ser på prologen til VM-sprinten;)

Lagde en vinskjuler for en tid tilbake som jeg ikke har fått lagt ut enda. Liker godt å pynte litt på vinflaskene jeg gir bort. Denne flasken hadde en blå stripe på flaskehalsen, da måtte det jo selvfølgelig bli blå ark også;)
Maja Design er liksom aldri feil - synes de er så vakre. Har igjen brukt den søte "fyllehänglaren" min.
Har fått tak i noen flere vintekster fra Else Irene Melings design. Ellers blir de litt sånn "standard" disse her med Spellbinderspaneler og blomsterpynt;) Denne her gikk nok litt raskt unna også, da jeg begynte å lage den i siste liten - ikke helt uvanlig det heller;)                     Har pyntet nederst med tekststripe fra mønsterarkene. Alle kanter er svertet.                                                               Et av vintekststemplene.


                                           Og enda et av de nye tekstene jeg har skaffet meg;)                    Det personlige stempelet er stemplet inne i swirlestempel fra Stempelglede.

Ha en flott dag, og så får vi si tvi-tvi til de norske skiløperne som er i aksjon i dag;) Må jo håpe på de to fra Indre jeg da;)

12 kommentarer:

 1. Fantastisk lekker vinskjuler! Nydelige blåfarger,og herlig tekst!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 2. wooow så super lækker vinskjuler, flotte farver og pynt
  knus Pia

  SvarSlett
 3. Nydelig denne her. Vakre ark, kan brukes til nesten alt. Nå er det ikke lenge til vi treffes. Gleder meg.

  SvarSlett
 4. Selv om jeg ikke er veldig glad i å skjule etiketten på en god flaske vin, må jeg jo si at du har gjort et nydelig stykke arbeid her, Mette, som du i grunnen alltid gjør :-)

  SvarSlett
 5. Hvor er den bare super flot mette, lækre farver og flot pyntet

  klemmm

  SvarSlett
 6. Så utrolig lekkert å lage slike når man skal gi bort en flaske vin, enten om det er en gave eller "bare" en vertinnehilsen :)
  Og de arkene er jo bare så herlige. Tror du kjøpte vin til arkene jeg :D (med tanke på den blå stripen) Stilige stempler du har fått deg. Du har stempler til enhver anledning du ;)
  Ha en flott kveld!
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 7. Så lekkert Mette!! Helt nyyydelige mønster ark og flott design! Artige stempler:-)...ikke sett disse før.

  Håper Norge vinner MANGE medaljer i VM! En bra start ihvertfall:-)
  Ha en fin torsdags kveld og god helg!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 8. De vinskjulerene dine er sååå fine! Må være veldig hyggelig å motta en sånn :) Og de tekstene du har fått tak i passer jo perfekt! Lekre farger. Vi sees desverre ikke neste helg :( Jeg er i NYC da... Ikke helt feil det heller, men skulle gjerne vært en annen helg om jeg kunne velge. Vil jo ha i både pose og sekk! :P

  SvarSlett
 9. Kjempelekker. Arkene fra Maja er jo bare helt skjønne.

  SvarSlett
 10. it looks wonderful and beautiful work

  SvarSlett
 11. Kjempefin flaskeskjuler :)
  ha en fin dag og god helg, klem :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3