torsdag 3. februar 2011

Kjøkkenkluter

Sniker inn litt strikking her igjen. Kastet meg litt på denne "kjøkkenklutbølgen" i fjor, og siden har det blitt flere utgaver. Prøver meg frem med litt forskjellig typer garn og mønstre. Må nok si at jeg synes det dyreste garnet er best - er visst slik at pris og kvalitet henger sammen her også;)

Oppskriftene har jeg funnet hos Banglamarie, og jeg liker nok best hennes egen versjon av mønsteret hvor kluten blir lik på begge sider. Men jeg skal nok prøve meg på enda litt flere varianter etterhvert.
Fikk mine egne navnebånd i posten her i forrige uke, så nå er de festet til klutene;)
Var veldig i tvil om teksten på dem, men havnet til slutt på "Mettepip". Mulig jeg skal ha med en liten pip-pip neste gang, selvom navnet egentlig er et trylleord og ikke har noe med fugler å gjøre;)


Klutene er så raske å strikke, og så greit å putte strikketøyet i veska;)

Ha en god  natt!

7 kommentarer:

 1. Så fine kjøkkenkluter du har strikket. Fine farger og flott med merkelappen :)
  klem :)

  SvarSlett
 2. Da må du jo ha med en tryllestav i stedenfor, da jo. Flotte kluter, det har blitt noen hos meg og, men jeg liker godt garnet fra Rema 1000 - billig også. Hvor har du fått navnelappene fra?
  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Kjempefine kluter, Mette! Mine er allerede i bruk, og det er veldig stas å ha Mettepip-kluter på kjøkkenet! ♥ Tusen takk!

  SvarSlett
 4. Kjempefine kluter Mette!! Så fine merkelapper på også:-)

  Ha en fin helg! Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Så flotte kluter. Nydelige farger, strikking er en herlig hobby også. Men de er jo nesten for fine til å brukes! Husker godt min farmors hjemmestrikkede håndklær!

  SvarSlett
 6. Så herlige disse var! Kjempeenkelt å lage også tenker jeg. Bruker du bomullstråd da eller?
  Flinka! Takk for koselig treff også forresen, var godt å se deg igjen

  Klem
  Maria

  SvarSlett
 7. Så fine kluter! Og de ble jo ekstra stilige med navnelapper på, da :-)

  Ha en kjempefin fredag!

  Klem :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3