tirsdag 1. mars 2011

Mitt første "telyskort"...

Måtte prøve meg på et telyskort etterhvert jeg også. Dette begynte jeg med på forrige Ski-treff i oktober, men ble faktisk ikke helt ferdig med det der til tross for at jeg var der fra fredag til søndag og dette var det eneste jeg fikk lagd ;)  Har aldri vært noen superrask scrapper, men dette er nok rekorden!  Fikk det ferdig litt før jul da heldigvis. Jeg lagde vindu i det av transparent og fylte det med deilige små marsipanbrød fra Anthon Berg, så sånn sett er det vel ikke elt riktig å kalle det telyskort;) Tror nemlig mottageren ble mer glad for sjokolanden enn noen telys!


Jeg har brukt ark fra julekolleksjonen til 3ndy papir. Motivet er også fra samme kolleksjon. Montert det på paneler med 3d-tape. Klippet ut en stripe med God Jultekst fra samme arkserie som jeg har lagd en banner av. Brukt Martha Stewart kantpunch på både panelet og basen. Båndet er fra Panduro.  Kristtornblader og bær fra Making Memories,  Kantene er svertet med en grønn Catseyepute.


Lagd lomme på innsiden til en tag som er lagd med mal fra en Spellbindersdies. Vinduet er også kuttet ut med Spellbinders, og jeg har som nevnt montert transparent i det slik at jeg kunne legge sjokolade inni.Tagen har jeg stemplet med stempler fra en juleplate fra Stempelglede. Her har jeg farget stempelet med Leplume tusjer i grønt og rødt og så stemplet. Tekstene er også fra Stempelglede. "Geldelig Jul"-teksten er stemplet på en "tag" fra 3ndyark.  Også brukt kantpunchen her.                                                Enkel bakside med mitt personlige julestempel!

Håper jeg får gjort litt mer på kommende helgs Ski-treff! Kanskje lurt å melde seg på et kurs så får jeg garantert gjort en del;) Men, er ikke alltid så viktig hvor mye man får gjort - så lenge man har det hyggelig!
Og det blir det garantert!  Gleder meg til å se flere av "bloggvennene" mine igjen!

10 kommentarer:

 1. Kjempeflott telyskort, og det må da være lov å fylle det med hva som enn måtte passe best! :-)

  Ha en fin og kreativ uke!

  SvarSlett
 2. Dette ble kjempenydelig, Mette ! Som du vet så tilhører jeg også kategorien "vi som ikke produserer så altfor mye på treff", men jeg klarer ikke å ta frem igjen påbegynt arbeid :)
  Kos deg masse til helgen :o)

  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Nydelig og så fine papirer du har brukt på det.
  Klem :)

  SvarSlett
 4. Gjør ikke noe om du bruker tid så lenge det blir så utrolig nydelig som dette, Mette ! Du er superflink, og man kan jo kanskje si at kvalitet er bedre enn kvalitet (og fart) ??
  Bare drøye to dager igjen nå :-))

  SvarSlett
 5. så nydeligt telyskort, smukt dekoreret
  knus Pia

  SvarSlett
 6. Tusen takk for snille spor i bloggen min :)
  Synes det er et fint telyskort du har laga. Jeg har prøvd meg to ganger, men de er ikke ferdige enda :D
  Kanskje jeg skal plukke de frem igjen? Takk for inspirasjon til det!
  Hilsen Turid :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for snille spor i bloggen min :)
  Synes det er et fint telyskort du har laga. Jeg har prøvd meg to ganger, men de er ikke ferdige enda :D
  Kanskje jeg skal plukke de frem igjen? Takk for inspirasjon til det!
  Hilsen Turid :)

  SvarSlett
 8. Den ble jo rålekker, Mette!!!!
  Og alle de flotte sjokoladekortene du lagde før jul var så nydelige. Smaker godt gjør de også tenker jeg...innholdet altså ;)
  Gleder meg masse til vi treffes i dag, Mette.
  Go'klemmer, Wenche :0)

  SvarSlett
 9. Nydelig versjon av telyskort og julekort!!!! :)

  SvarSlett
 10. Der var den ferdig! Jeg så at du jobbet med den i Okt. (litt treig med kommentering jeg...)
  Nydelig ble den, de er bare så fine de arkene!
  God helg til deg

  Nina xx

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3