tirsdag 29. mars 2011

Kongen på baugen....

Tilbake fra helgens Casatreff - sliten, men lykkelig! Har hatt det storveis og hentet masse inspirasjon fra alle disse hyggelige og kreative damene som gjorde helgen uforglemmelig. Og heldige meg - vant kurs med Ingvild Bolme til høstens treff - er det mulig å være så heldig da!

Her er et resultat fra helgen - en LO som jeg har hatt i tankene i lengre tid. Tittelen var det Wibeke som foreslo for lenge siden, og den passet utmerket synes jeg. Har kosa meg med å lage LO, noe jeg ikke har laget mye av, men øvelse gjør mester sises det:)
Dette er fra båtferien vår langs svenskekysten ned til Göteborg i fjor. Dollar var med på hele turen og storkoste seg. Vi nordmenn blir jo ofte oppfattet litt overlegne og "kaksiga" av svenskene, og Dollar er vel ikke akkurat med på gjøre denne oppfatningen til skamme her;)Bakgrunn er hvit Bazzill. Har sydd en en turkis søm rundt med maskin - takk for lånet av maskin Gosti!
Fått litt "sjøsprøyt" i form av colorwash.  Posen bak bildet som jeg skal ha tekst i er fra Andrine & Marens. Måtte nesten ha med det norske flagget fra "cut-offstripa" på et 3ndy-ark. Må jo føre flagg på båttur i utlandet;) Ellers har jeg brukt en bit bølgepapp og litt av et mønsterark fra Maja Designs sommerserie.
Klippet ut noen skyer fra et mønsterark jeg ikke husker hvor kommer fra. Også en dæsj med colorwash i fargen sailboatblue her.Har klippet ut noen vimpler fra Poppy Designs Barbeint-serie (de lyseblå). De oransje har jeg klippet ut av baksiden av arket med skyer. En tvunnet snor fra Andrine og Marens.  Teksten er skrevet med thickers og minialphastickers.


                                      

Rosetten har jeg laget selv ved hjelp av scoreboard og en bordpunch med små hjerter fra Martha Stewart. I midten har jeg et klistremerke som satt på en tapepakke fra Andrine og Marens. Hadde først kastet det under sterk tvil, men tok det opp igjen da det passet så fint på denne syntes jeg;) Morsomt å ha med et Dollartegn som er en S jeg har tegnet streker over. Kommer fra et alphastickers med bokstaver og stjerner.
Synes det var greit med både norsk og svensk tekst her siden vi er nordmenn på svenskekysten;)  (er vel engelsk også da, men det kan forsvares med at hunderasen er engelsk;)


Jeg har brukt et canvasbånd fra Tim Holtz som er stiftet på. Den lille svarte stoffhempa med malje og brads var i goodiebagen på treffet. Teksten "Lata dagar" er fra cutoffstripen på Majaarket - syntes det passet godt for ferien også. Til slutt en liten "metallklips" fra en boks.

Ønsker alle en fortsatt flott uke!

12 kommentarer:

 1. Svensk, norsk og engelsk i skjønn forening!! Nydelige LO Mette....du mestrer det ble glans!! Og hunden din er bare sååå søt..helt KONGE!!

  Ha en fin uke! Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Dette ble da en utrolig stilig LO. Her er det et flott og talende bilde, og mange fine detaljer som passer til. Godt gjennomført.

  SvarSlett
 3. Så gøy å se en LO fra deg Mette!! Og for en herlig LO! Massevis av detaljer her (som du jo alltid har med) og mange morsomme detaljer! Dollar er jo bare sjefen da :D

  Ha en flott kveld!

  og du...grattis med Bolme-kurset da *jippi*

  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 4. Jeg bare digger det rolige med denne flotte LO'en, masse hvitt - lekkert. Helt KONGEposisjon på Dollar også, da - veldig flott LO, Mette, syns du klarer dette ganske så bra, jeg :-)
  Gratulerer med IB kurs til høsten, det må vel bli spennende !!

  SvarSlett
 5. Du mestrer ALT, du,- utrolig stilig med masse kreative detaljer! Også så søt liten vovs!

  Klem :-)

  SvarSlett
 6. Så utrolig stilig LO, Mette - virkelig masse flotte detaljer og et veldig flott bilde av sjefen sjøl!

  KULT at du skal på Bolme-kurs til høsten!!!

  SvarSlett
 7. Flott LO, Mette.. Dette kan du trygt fortsette med. Gratulerer som vinner av kurs med Ingvild Bolme... Kult :D
  Flott bilde av vakker hund ♥
  Klemmer i fleng

  SvarSlett
 8. For en flott blogg du har.Bilde av hunden din er helt nydelig.Digger fargene og alle de små detaljene.

  SvarSlett
 9. Ja tusen takk for helgen, selv om jeg var himla fjern. Jeg fikk pencillin for KLASSISK :)streptokokkinfeksjon på mandag, og det er jo et mirakel hva penicillin gjør!

  For en skjønn hun og et erlig bilde. Masse jerlige detaljer som sjøspryten gjør loen herlig!

  SvarSlett
 10. Lekker LO med mange stilige detaljer. Herlig bilde av hunden. Ha en fin helg. Klem

  SvarSlett
 11. Mette dette var jo knall bra! Det se ut som om du ikke har gjort annet en å lage LO'er hele livet!
  Hunden din er sååå fin :O) morsomt bilde!
  Gøy å vinne noe på treff :O)

  Ha en fin helg!
  Klem Nina xx

  SvarSlett
 12. Fabulous L/O and gorgeous doggie! Love the bright colours - they are just perfect for your little man x

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3