søndag 3. april 2011

Nytt hjem - et "teltkort"

Da har jeg også laget et teltkort etter modell fra Ett Trykk. Inspirasjon til dette kortet fikk jeg av Tonje på Ski-treffet.
Dette var et morsomt kort å lage, men som jeg brukte utrolig laaang tid på. Gjorde det nesten ferdig på Casa-treffet forrige helg, og jammen vant jeg Casasketchy for mars med dette kortet. Premien er noen utrolig kule varianter av Dymotape som jeg gleder meg til å teste ut!
Jeg har brukt mønsterark fra Pion Design. De er jo bare sååå lekre! Pusset kantene med sandpapir.
Har stanset ut rammen i Bazzill med to Spellbindersdies. Hullet i selve kortbasen er skjært ut med skalpell. Svertet rammen med Distress Ink i fagen Weathered Wood. Alle stemplene er malt med Distress reinkere. Huset fra Magnolia er malt med Weathered Wood for å få en dus farge. Grinden er også fra Magnolia og er malt svakt med Vintage Photo. Jenta fra Sugar Nellie er malt i Weathered Wood og Faded Jeans - ønsket også et litt dust uttrykk her. Hun har fått halvperler i alle blomstene. Den lille søte hunden er også fra Magnolia. Har klippet ut noen skyer fra et mønsterark fra Pebbles. Har sprayet de med Glimmermist i fargen Sage. Tekst i minialpha fra Making Memories.
Pyntet med en sommerfugl fra Karne Marie Klip som jeg har sprayet med Glimmermist Sage og pyntet med noen halvperler.


                                   


Her er stempelmotivene i fokus. Porten og hunden er montert inne i bretten på bunnen av teltkortet for å få 3D-effekt. Jenta er montert med 3D-puter.                                              

Kortet litt fra siden, hvor det kanskje sees litt bedre at det er et "teltkort". Kommer dessvere ikke så veldig godt frem. Ser iallefall at skyene er montert med 3D-puter.
                                          

På baksiden av kortet har jeg lagd en lomme med mønsterark og Bazzill som jeg har brukt en Martha Stewart edgepunch på kantenav. Liker så godt disse bittesmå hjertene. I lommen har jeg lagt et "postkort" fra Pion Design fra samme serie som mønterarket. Har limt på et "frimerke", også fra samme serie. Videre festet en hullforsterker fra Tim Holtz rundt hullet, og festet en tråd fra Andrien & Marens Landhandleri. Svertet kantene av tagen med Distress Weathered Wood. Her skal jeg skrive en hilsen.                                        


                                                        Her sees detaljene fra tagen litt bedre.

                                            
Ønsker alle en fortreffelig uke!

14 kommentarer:

 1. Se der ja, da skjønner jeg litt mer hva du mener med teltkort :) Nyyydelig kort og herlige ark/farger du har brukt. Skjønner godt du vant :)
  Tenker du kommer til å kose deg med premien også - det hadde garantert jeg gjort i alle fall :D

  Ha en flott kveld og en fin uke !
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 2. Åååå du dette var lekkert, Mette. Likte det kjempegodt. Så koselig og flott satt sammen med jenta, hunden, gjerde og huset. Stilig med postkortet på baksiden. Ha en fortsatt fin søndagskveld. klem

  SvarSlett
 3. Så nydelig dette telt kortet var Mette!
  Kan se hvorfor du vant med den :O)
  Gratulere :O)
  De var veldig finr at du har combinert så mange magnolia stempler, Huset er kjempe fint, Jeg har jo den med 3 'byhus' men din var litt briere det liker jeg :O)
  Fortsatt god søndags kveld.
  (i riktig høst vær :O(
  Klem Nina xx

  SvarSlett
 4. Åå, såå nydelig telt-kort!!
  Utrolig fint med 3D effekten!! Super søtt dette motivet fra Sugar Nellie:-)..en av mine favoritter. Kjempefint med huset, gjerdet og hunden inni ramma! Lekkert kort!

  Ha en fin kommende uke! Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert kort, Mette. Ser hvorfor det tok lang tid (kjenner meg bare såå igjen - *smiler*), men restulatet er nydelig ! FLott med alle stempelmotivene du har med, og jenta (- er ikke hun fra WOJ ?) er jo kjempesøt.
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem
  T.

  SvarSlett
 6. Nydelig Mette!!! Lekre ark og stilig telt kort! :) Stilig med all 3D effekten! :) Mange søte stempler du har brukt og malt/fargelagt lekkert! :) Disse Peon arkene er suuuuper søte, enig med deg i det! :) Klem

  SvarSlett
 7. Kjempeflott kort! Så stilig med den
  3D-effekten. Nydelig sammensatt.

  SvarSlett
 8. Du har helt rett Laila - jenta er jo Daisy fra Sugar Nellie! Gikk litt fort i svingene her, og det er nå rettet opp;) Takk skal du ha!

  SvarSlett
 9. Sååå stilig kort. Nesten som et tiitteskap:)
  Ha en flott uke,

  klem

  SvarSlett
 10. Ååååå sååå vakkert kort Mette! Motiv, mønsterark, pynt, ja hele oppsettet er nydelig!

  Ønsker deg en fin uke:)

  Klem fra navnesøster

  SvarSlett
 11. Hei igjen :-)
  Bare ett lite tips :

  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?
  de har litt dameklær også :-)

  SvarSlett
 12. Jeg skjønner veldig godt at du vant, for dette var virkelig nydelig! Fantastisk flotte blånyanser og vakkert fargelagt. Og virkelig lekkert ark, jeg skjønner at jeg bare må få kjøpt meg noen Pion-ark :-)

  Ønsker deg en flott uke!

  Klem :-)

  SvarSlett
 13. Så nydelig kort. Flotte papirer og flotte stempel du har brukt.
  klem :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3