tirsdag 26. april 2011

Vel overstått påske!

Håper alle har hatt en flott påske. Her har iallefall været vært strålende. Vi har fått tilbragt noen dager på sjøen til og med. Første året vi er ute i båten i påsken, og jeg må si det fristet litt med et sjøbad. Men det var ikke akkurat så fint vann - brunt og med kvister og annet skrot som gjorde det lite innbydende. Tempen lå på 9 grader, så det var faktisk varmere enn rekorden min;)
Jeg dekorerte noen eggekartonger med påskeegg til påsken. Disse kremfylte eggene er en storfavoritt hos mine jenter.  Jeg har laget de med stort sett samme ark eller fra samme serie fra Pion. Synes haren var litt søt så denne ble stanset ut med Spellbinders og fikk en ramme under seg med scalloped Spellbinders.


Dette er til min eldste datter. Har pusset på panelene som er kuttet og embosset med Spellbinders.  Har pyntet med litt sisal under og noen roser og blader. Teksten er et stempel som er kuttet i to og montert med 3D-putene. Det samme er panelet.

Jeg har fjernet den grelle gule emballasjen som satt på, og brukt den som mal til å lage nytt "magebelte" av Bazzill og en mindre bil i mønsterark. Også dekorert med en "blonde" som er kuttet ut  med Martha Stewartpunch. Svertet kantene med Catseye Chestnut Roan.
Her en litt søtere variant i rosa til barnebarnet. Samme motiv med den søte harepusen.  Teksten er laget med MiniAplha fra Making Memories. Har også pyntet med noen perlegrener.

 Her ble "magebeltet" pyntet med et rosa fløyelsbånd.

Her en litt røffere variant til den yngste datteren. Her har jeg pyntet bla. med en gren fra en prydbuske fra hagen og noen roser. Brukt samme tekststempel her som på det øverste egget. Både tekst og motiv er montert med 3D-puter.

                                                                        Her fra siden.


En litt mer maskulin variant til "svigersønn". Her har jeg brukt mønsterark fra Websters. Vært ute i agen og hentet litt grønt. Ellers et blad samt noen roser her også.  God påske er skrevet med Dymotape.

Her sees den fra siden. Magebeltet her er pyntet med lilla Washitape på hver side  av en tape fra Tim Holtz med tekst på.

 Her er den komplette samling!  Ønsker alle en fortsatt flott uke!

10 kommentarer:

 1. Å, så fine disse eggekartongene er Mette! :) Sånne egg er kjempe gode også da, og ser enda mer innbydende ut når de er pyntet såå flott som disse er! Enig i at kaninen er veldig søt! :) Ha en fortsatt herlgi vår! Klem

  SvarSlett
 2. Nydelige eggekartonger.
  Herlige farger og så kjempesøte harer...

  SvarSlett
 3. Nydelig samling egge-kartonger! Skikkelig søt hare-motiv:)) Lekkert pynta:)
  Likte den grønne høna under her også!
  Ha ei fin uke
  Klem, Tove

  SvarSlett
 4. Så lekkert du har pynta de kartongene. Jeg skulle hatt min sjokolade så fint innpakket, for da hadde jeg sikkert ikke hatt hjerte til å åpne den og spise den. :):) Veldig koselig å ta frem igjen neste år.

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 5. KJempe flotte påske hilsner til dine kjære:-) Nydelig pyntet alle fire!!!
  Koselig med påske dager på sjøen:-)
  Ha en fin kommende uke Mette! Klem Laila.

  SvarSlett
 6. Gosh, så flotte disse eggeeskene er, Mette - du er en sann mester i vakkert ! Nydelige papirer, farger og flott pyntet :-)

  SvarSlett
 7. Nå hvor er de flotte og så sød en har. Rigtig god idé:)

  SvarSlett
 8. Å, det var jo lurt å gjøre. Barna mine har også disse som favoritter. Jeg har faktisk ikke smakt de engang! Lekkert pyntet, og arkene og motivene er kjempefine.

  SvarSlett
 9. Så flotte kartonger, Mette!!
  Nydelige ark og lekkert pyntet:)) Må si jeg beundrer alle dere som lager så flotte påsketing, være seg kartonger,egg,kort osv... selv er jeg ikke noe særlig "påskete" av meg, så det blir liksom ikke til at jeg lager noe heller... men jeg nyter synet av alt det vakre rundt om i alle bloggene da, virkelig mye flott å se:) så kanskje jeg får til noe neste år.. :)) hm....!!

  Ha en flott dag!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 10. SÅ Nydelig disse er Mette!
  Du kunne ha solgt disse lett det er jeg sikkert på!
  Ja så herlig vær vi har om dagen!
  (jeg skal sende deg mail...)

  Klem Nina x

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3