søndag 28. august 2011

En skolesekk til en førsteklassing

Har lagd et skolesekk-kort etter inspirasjon fra et bilde på nettet. Har lagd malen selv, og du verden som jeg plundret for å få en nogenlunde grei fasong. Barnebarnet fyller 6 år denne uken, og siden hun akkurat har begynt på skolen passet jo denne sekken godt i år;)

Jeg har brukt mønsterark fra Maja Design. Stempelmotivet er fra Hänglar og Stänglar og er malt med Distress Reinkere. Rammen rundt er fra Kort & Godt, og jeg har sprayet den med Glimmermist. Både jenta og ramma er montert med 3D-puter. Bakgrunnen er lilla mønstrete Washitape fra Andrine & Marens. Jeg har trykket ut "ABC" i sølvfarget Dymo.  "Lukkemekanismen" er lagd ved først og feste tape på en bit kartong og deretter kutte ut med Spellbindersdies. Jeg har lagd reimer og hempe av silkebånd.                                                Rammen og jenta er montert med 3D-puter.


 Jenta montert på en bakgrunn av Washitape. Har hatt glitterlim på prikkene i kjolen. I tillegg har hun fått perleøredobber og en perleknapp på kjolen.  "ABC" av sølvfarget Dymotape.

 Lagde et hull hvor jeg slo i en malje. Festet en liten glitrende notatbok i hjerteform som jeg har kjøpt på Nille. Skolebøkene jeg har festet med lilla floss tror jeg er fra Dress It Up. Jeg har kjøpt dem for flere år siden, men som jeg pleier å si - en vet aldri når det kommer til nytte;)

På ene siden pyntet jeg med en i utgangspunktet hvit Primablomst. Den hadde ved en feil fått en dæsj blå Glimmermist på seg, og når jeg la til en dæsj lilla så passet den perfekt;) Festet blomsten på en knapp for å få litt høyde. Samtidig knøyt jeg fast charmsen i knappen. Ringene og "sløyfeanhenget" som charmsen er festet i har jeg kjøpt på eBay for lenge siden. Prima senter inne i blomsten. Festet en mindre utgave ved siden av blomsten sammen med en glitrende "knapp" fra Andrine & Marens.


 "Lukkemekanismen" er kuttet ut med Spellbindersdies. Jeg klistret først den lilla småmønstrete Washitapen på en kartongbit. Festet til en knapp og litt lilla scrappers floss.


 Her er lomma på "sekken". Har brukt dekor som går igjen på alle de øverste kantene på sekken. En remse Bazzill som jeg brukt en hjertekantpunch fra Martha Stewart på. Deretter har jeg klistret på den hvite blomstertaper fra Panduro og hatt på små lilla halvperler i to nyanser fra Kort & Godt.  Trykket ut navnet til bursdagsbarnet i sølvfarget Dymo og pyntet med glitrende "knapper" fra A&M:
Her er sekken åpnet. Kledd innvendig med lilla hjertemønsterpapir fra Maja Design. Også lagd samme dekorkanter øverst med blomstertape og halvperler.


Slik ble "lukkeknappen" inni. Festet en hvit Primablomst med den glitrende "knappen" i senter.


Jeg har brukt en ferdig notatside som paset i lommen som jeg tenkte å skrive hilsen på. Har festet halvperler i midten av blomstene, og tenkte å feste bilde av bursdagsbarnet inne i blomsten som har hull inni;)


 Og slik ble sekken bak. Stropper og hempe av silkebånd.

Jeg deltar på følgende utfordringer med dette kortet:

Just Magnolia - Let's play Bingo - Charms, Flowers and Buttons.

Lovely Hänglar Only - Challenge # 32 - Cream + Lilac/Purple


Scrappekammeret - Utfordring # 36 - Kammerpikenes format - ikke 6x6 
Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger - setter veldig stor pris på det!

Ønsker dere alle en flott, ny uke!
21 kommentarer:

 1. For et rålekkert kort!!!Lekkre farger og masse herlige detaljer

  SvarSlett
 2. wawww hvor er den dog bare super flot lækker pyntet

  klemmmm

  SvarSlett
 3. fantastisk smuk, lækre detaljer og super flotte papirer
  knus Pia

  SvarSlett
 4. Du verden for ett flott kort du har lager.Kan tenke meg at det er litt arbeid med den ja.Nydelig farge.Heldig hun som har fått den.

  SvarSlett
 5. Den er jo bare så fantastisk stilig!! Tenker det er en 6-åring som kommer til å måpe når hun får den!
  Så mange herlige detaljer, elsket den lille blomsten av washi/lukkemekanismen (eller feil - jeg elsket alt!! )

  Ha en flott uke
  klem
  Marianne

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort, fine papirer og pynt i flotte farger :)
  Tenker hun blir glad for dete kortet.
  klem :)

  SvarSlett
 7. Ååå så fin den var. Maja-arkene og Hänglar-jenta passet perfekt.
  Klem :o)

  SvarSlett
 8. Det var helt ubeskrivelig lekkert! Nydelig farge og suuupersøte detaljer, motiv, fargelegging,- ja, alt! Helt perfekt for en liten skolejente på 6 år :-)

  Ønkser deg en kjempefin uke!

  Klem :-)

  SvarSlett
 9. Wow, så flott sekk du har laget, Mette ! Nydelige papirer og kjempeflott pyntet. Tenker Isabel blir glad for å få denne :-)

  SvarSlett
 10. Kjempefin skolesekk!!!! Nydelig pyntet og dekorert!

  Klem Mette

  SvarSlett
 11. Så nydelig! Masse flotte detaljer å se her!
  Ida

  SvarSlett
 12. For en skjønn liten sekk! Proppfull av herlige detaljer og med en lilla farge som jo bare må være midt i blinken for ei lita snuppe! :)

  SvarSlett
 13. Nååmen Så søt sekk!
  Med så mange fine detaljer, det må ha tatt tid å lage, flink du er, hun som fikk den var nok kjempe glad! :O)
  Merker at jeg gleder meg til Ski treffet already nå hehe.
  Regner med at du skal ditt?
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem Nina x

  SvarSlett
 14. Wow! How adorable!!! So much detail!
  Thanks for joining us at Just Magnolia and Hanglar Stanglar this week!
  Hugs, Dena

  SvarSlett
 15. WOW...what a stunning creation...I love the papers you´ve used and the details are wonderful :0)))

  Thanks for playing with us at the lho Challenge ;0)

  Hugs Nicole

  SvarSlett
 16. Dette var bare lekkert!!!!
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 17. Wow!! Detta var ett välarbetat alster - snyggt gjort! Vackra färger och fantastiskt fint färglagt! Tack för att du deltar hos Scrappekammeret och lycka till!

  Kram
  Linda K

  SvarSlett
 18. really gorgeous i love those papers you have used thanks you so much for joining us at lovely hanglar only this week
  hugs sara x

  SvarSlett
 19. KJempe flott. Gøy med noe som ikke bare er firkantet :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3