onsdag 19. oktober 2011

Mitt første spede forsøk på Art Journaling

Jeg hadde meldt meg på AJ- kurset med Screppa/Torill på Casatreffet her forleden. Jeg handlet inn selve boken i sommer, og omslaget var ferdig for en god stund siden. Koste meg veldig med metalltape og preging og resultatet ser du HER.

Var veldig spent før kurset, og i det hele tatt usikker på om det var noe for meg. Synes ikke det er så lett å uttrykke ting alltid.  Men dette var jammen moro. Og det beste er at man kan jo bruke det til akkurat hva man vil - utprøving av teknikker, klin og klæsj eller noe dypere hvis man føler for det. Tror det blir en del humor ut av denne boken min;)

Men før jeg skulle reise avgårde måtte jeg liksom psyke meg opp litt før kurset. Idèen til denne siden kom en natt jeg ikke fikk sove. Har alltid vært en stor fan av progrockgruppa YES, og en stor beundrer av Roger Dean som har tegnet logoen deres og mange av LP-coverene. Jeg var på konsert med de en gang på 70-tallet (en stor opplevelse) og da kjøpte jeg en plakat med denne logoen. Så den nå i en utenlandsk nettbutikk til den nette sum $2.500.   Jeg hadde en kompis som var så flink til å tegne og som tegnet denne på forsiden av den grå skoleskreppa mi som vi brukte på midten av 70-tallet;)
Resten av teksten her er fritt omskrevet fra Obama ;)
Jeg har brukt Pan Pastel for å fargelegge bakgrunnen. Det røde rundt logoen er Liquid Pearls. Fargene ga seg selv ut i fra den originale logoen. Brukt stempel fra Tim Holtz til prikkene og en kork til å lage ringer. På I'en har jeg brukt det som var igjen da jeg trykte ut en chipboardbokstav som sjablong. Malt med Distress Stain. Kjøpte et kult alfabet på Scrappiness sist jeg var der, og det ar jeg brukt på "can".


Ha en fortsatt fin og kreativ uke, og tusen takk for alle koselige spor dere legger igjen!

6 kommentarer:

 1. Bare elsker den!!
  Så stilig med den yes-logoen!
  AJ er bare helt herlig!
  Ha en super dag!
  klemmer

  SvarSlett
 2. Så tøft det ble!! Som vanlig masse kule detaljer :-)

  Ha en fin kveld!

  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Så stilig denne var:) Moro å høre hvordan du har gjort dette!

  Klem Mette

  SvarSlett
 4. Kjempestilig!
  Dette er noe jeg aldri har prøvd.
  Klem, Merete

  SvarSlett
 5. Takk for sist og en superflott helg Mette! Kjempe koselig å se deg igjen! Og som Teletubie var du bare helt skjønn, det må jeg bare si! :) Her ser det du som du virkelig har kost deg med kreativiteten...Kjempe stilig altså! :) Det hadde sittet veldig langt inne hos meg også med et sånt kurs, men utviklende for kreativiteten da...er alt for rettvinklet jeg...vet det veldig godt selv og burde utfordret meg selv på det....men tør jeg? -Hihi! Ha en flott og krativ uke Mette! Klem klem

  SvarSlett
 6. Heisann Mette!!
  Først og fremst takk for et kjempekoselig treff, koser meg veldig sammen med dere:))
  Ble knallstilig dette Mette, så tøffe detaljer!! Har ikke forsøkt meg på dette enda, men får jo stadig ideer da... :)
  Takker også for koselige ord fra deg..♥

  Ha en fin dag!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3