torsdag 10. november 2011

AJ- utfordring og PC-trøbbel

Blitt en stund siden forrige innlegg nå siden jeg har fått problemer med PC'n hvor alle bildene ligger. Håper jeg får fikset den snart.  

Har lagd et bidrag til AJ novemberutfordring inne på Casa som gikk ut på følgende:
Farge som skal med: rosa
Noe som skal med: en tegning, eller lapp/brev/kort noen har tegnet/skrevet til deg.


I tillegg skulle man bli inspirert av et bilde.

Jeg fant et herlig hjemmelaget kort jeg har fått av eldstedatteren min for sånn ca. 14-15 år siden;)

Jeg scannet kortet på begge sider og valgte da å lage en dobbet side og ta utgangspunkt i fargene på tegningen hennes.   Jeg har kost meg med flere teknikker her. Grunnet sidene med hvit Gesso. Så brukte jeg Caran'dache Neocolors som jeg malte utover med vann og pensel. Hadde på Gladpack og lot det tørke. Da fikk jeg et kult mønster/struktur. Ellers har jeg brukt både Distress Stains og smurt utover bl.a. med våtservietter, masse Pan Pastels, stempler og Uni Posca penner.Det første bildet av dobbeltsiden her er tatt inne med blitz, og gir ikke en riktig gjengivelse. Glemte å ta bilde av begge sidene samlet da jeg tok nye bilder;)

 Her er det riktigere farger. Langs kantene har jeg brukt stempel fra Dylusions (sirklene) som jeg i tillegg har tegnet litt på med Uni Poscatusjer.  Ulike hjertestempler fra Dylusions, Norsk Stempelblad og Autumn Leaves. Det øverste til øyre har jeg tegnet selv.


Her sees strukturene litt bedre. "glad" er stemplet med Foamstempler og Distress Stain i farge Black Soot. Har tegnet rundt med svart Uni Poscapenn.Selve tegningen har jeg scannet og forminsket litt. Fargene ble litt svakere her enn IRL. Jeg brukte en ramme og en tekst (som un også har skrevet på kortet på baksiden) fra Norsk Stempelblad.
Under kortet har jeg brukt en hønsenettingsjablong og Pan Pastel i en grønnfarge som var på tegningen som ikke kommer så godt frem på bildet her.


Side 2 i litt riktigere farger;)  Resten av teksten min: "Glad i deg også Emilie"  og baksiden av korten med den søte meldingen fra datteren:))


Litt mere detaljer av strukturer. Jeg har er også brukt en sjablong og grønn Pan Pastel.Og her er den søte teksten fra snuppa!  Har brukt et tekststempel "memories" fra 7 Gypsies.

Ønsker alle en fortsatt fin uke, og håper å komme sterkere tilbake når PC'n er i form igjen.

8 kommentarer:

 1. Så koselige! Må lage denne jeg og altså, herlig utfordring! Har lurt på hvor du har vært hen! Klem

  SvarSlett
 2. Der var du ja, har tenkt at det var PC'n som trøblet. Håper du får fikset den fort 'klem'
  Herlig side og så herlige farger!!

  SvarSlett
 3. Så nydelig kort hun har skrevet til deg, og kjempeflott måte å ta vare på dette minnet. Skikkelig stilig det du har laget.

  SvarSlett
 4. Så flott AJ side. Koselig minne å ta vare på.
  klem :)

  SvarSlett
 5. Så herlig å se du leker med alle disse forskjellige teknikkene, Mette ! Det er ikke uten grunn at det finnes så mange glade scrappere, når vi kan ha det så gøy som du viser at du har hatt når du har laget denne flotte AJ dobbelsiden :-)
  Herlig minne, og flott måte å ta vare på det på :-)
  God helg, Mette !
  Klem
  T.

  SvarSlett
 6. Så herlig! Du er så flink til å bruke og variere mellom mange ulike teknikker, der har jeg noe å lære...

  Får håper at PCen din snart er oppe igjen, da. Det er så kjedelig når de ryker, for man har jo gjerne både mye bilde og andre ting man gjerne skulle tatt vare på.

  Ha en riktig fin helg!

  Klem :-)

  SvarSlett
 7. ÅÅH for et supert resultat Mette!
  Lappen du har tatt være på er 'priceless' (finner ikke riktig ord på norsk, fordi det blir helt feil å skrive 'verdi løs'!!) Flott måte å ta vare på den på. Gladpakk ja, takk for tipset :O))
  Håper pc problemene løser seg snart!
  God søndagskveld
  Hilsen Nina xx

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3