fredag 5. oktober 2012

DT Vintage Udfordring # 48 Tags

Her kommer mitt DT-bidrag til Vintage Udfordring # 48 Tags.  Fristen for å levere bidrag er den 13.oktober kl. 18.00, så hiv deg gjerne med!

Jeg har lagd et eskekort som skal romme en smykkegave til en god venninne.
Arkene er fra Piondesign. Pyntet med ulike roser, og hjerteswirl fra en Magnoliadies. Teksten fra Kort & Godt er stemplet på en diecut fra Spellbindersdies. Den søte fuglen er fra Studio Calico.
Jeg har svertet alle kanter med Distress Vintage Photo, og pusset panelene med sandpapir. Panelene med mønsterark på utsiden av esken er pyntet med litt glitterlim. Det samme er fuglen og diecutene, men det synes vel ikke så godt på bildene. 
Slik ser eskekortet ut fra siden. Har festet et chiffonbånd som holder den sammen. Tekstpanelet er festet med med 3D-puter.
 
 
I åpen versjon. Tekstpanelet er kuttet ut med en Magnoliadies. I farten husker jeg ikke hvor det fine tekststempelet er fra.
 
 
På lokket til esken har jeg festet tagen ved å putte den inn under gjerde fra Magnoliadies.  Tekststempelet er fra Kort & Godt. Pyntet med en liten søt fugl her også, og en sommerfugl som også er en Magnoliadies.
 
 
 
Her er siden på esken. Pyntet med en hjertecharms slik at man lettere kan åpne lokket.
 
 
 
Esken åpnet hvor nok et tekststempel kommer til syne. Dette er fra Stempelglede, og panelet er nok en Magnoliadies. Innsiden av esken og innsiden av kortet er kledd med samme mønsterark.
 

 
                                        Slik ser alle lagene ut når eskekortet er helt åpnet;)                                                Og bakside i samme stil selvfølgelig :)                                                 Ønsker alle en flott og kreativ helg!

10 kommentarer:

 1. Nydelig gaveeske du har tryllet frem. Heldig er din venninnne som får den. Ses vi på Casatreffet i helgen? Ta med deg art-boken din. Har tenkt mye på alt det gøye du lager. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for hyggelige ord Marina! Jeg skal dessverre ikke på Casatreffet i helgen, siden jeg skal på Skitreffet neste helg. Blir litt mye med to helger på rad! Du får slenge deg med Gry-Anita neste helg :)

   Slett
 2. Denne esken var jammen stilig.
  Jeg likte det herlige og fargerike herrekortet under her også. Tøft !

  SvarSlett
 3. Kjempeflott eske. Du er så utrolig flink til å dekorere. Blir så imponert over at du pynter på alle "bauger og kanter." Du legger masse tid i produktene dine.

  Ha ei fin og kreativ helg!! :-))

  SvarSlett
 4. Du har en veldig heldig venninne du har!! Dette var imponerende flott. Du er så flink:)

  SvarSlett
 5. Nyyyyydelig... Herlige Design ark.. Kreativ bruk av dies og Tags.. -Likte godt at du har lagt Tagén bakom gjerdet.. Nydelig kombinasjon av papp og farger.. Og Lekkert pyntet..
  Skikkelig Nydelig eske.. :o)

  SvarSlett
 6. Nydelig eske av vakre papirer!:))
  Ida

  SvarSlett
 7. Wowwww så nydelig Mette!!!!
  Super lekkert pyntet!
  Ha en fortsatt god helg.

  ♥ klem, Inger

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3