lørdag 10. november 2012

Årets første julekort

Her kommer årets første julekort som jeg begynte med på Ski-treffet. Ble ikke ferdig med det, så resultatet av den kreative helgen ble kun en ferdig LO som jeg lagde på et herlig kurs med Lene V. Neby. Men fikk prata med mange herlige damer da, så helgen var vellykka den tross laber produksjon :)

Kortet er lagd som DT-bidrag til Vintage Udfordring nr. 50 brunt og blått! Fristen er den 13 november, så du har ennå tid til å bli med!

Kortet ble forholdsvis enkelt. Basen er en gråpapirpose fra Søstrene Grene. Mønsterark og motiv er fra Poppydesign. Snøkrystalldiesen i hjørnet og under reinsdyrmotivet er fra Memory Box. Ellers ar jeg brukt Spellbindersdies og Martha Stewart Doily borderpunch. Dekorert med litt Liquid Pearls for å få noen små "snøfnugg".  Seambindingbånd er knyttet rundt kortet, og har festet en liten bjelle i det. Kanter er rufset og svertet.  Også brukt Bazzill i mørkebrunt og vanilla.


Et nærbilde. Mener poststempelet kommer fra en plate fra Kort & Godt, men ikke 100% sikker i farten ;)

Her er det søte motivet fra Poppydesign som kommer fra en blokk med nye julemønsterark.
Har også dekorert med litt Liquid Pearls på hjørnediesen.


Innsider med tekster fra North Star Stamp.  
Ønsker alle en flott helg!

3 kommentarer:

 1. Hærlig julekort dette og det reinsdyret i midten var nå både søtt og litt uvanlig (har ikke sett det på julekort før). Men klart reinsdyr burde være med på julekort, uten dem kommer ikke nissen seg rundt:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Smukt kort i lækre farver.Jeg er vild med den fine, punchede bort i flere lag. Den punch må vist (også) på min ønskeseddel.

  Knus :)

  SvarSlett
 3. Godt å være igang med årets julekort:-) Ble kjempefint!!!
  Så fine dies du har brukt:-)

  Ønsker deg en fin uke Mette! Klem Laila.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3