lørdag 1. desember 2012

Engler - DT Vintage Udfordring #52


Nesten daglige poster her for tiden ;)

I dag kommer mitt DT-bidrag til Vintage Udfordring #52 - Lag noe med engler!

Du har frist på deg til den 28.desember kl. 22.00 med å levere inn - bli med da vel!





Jeg har kledd noen papphjerter kjøpt på Hallerud Kultursenter .  Har brukt Liquidtex til å feste gamle boksider og Tissue Paper fra Tim Holtz til hjertene. Først krøllet jeg de og dro over med litt stempelsverte. Sprayet de med Glimmermist Bronze når de var tørre. Deretter stanset jeg ut med rund Spellbindersdies englemotiver fra Designark som jeg limte på. Motivene har fått litt Stickles Tiara rundt kanten og litt på vingene.  Pyntet enkelt med kongle og granbar kuttet ut med Tim Holtzdies. Disse har også fått litt glitterlim. 



Har også dekorert et lys og en fyrstikkeske med samme motiv fra Sagen Design. På lyset er motivet smeltet inn med varmepistol, og motivet er på silkepapir. Pyntet med en tape fra Tim Holtz, litt hyssing og et hjertecharms. På fyrstikkesken har jeg kledd et panel med tissuepaper som jeg har gitt samme behandling som de på hjertene over her.  Motivet her er på et klistremerke. Har puttet det inn i ei ramme fra Tattered Angels som jeg har svertet med Catseye Creamy Brown. 



Nærbilde av fyrstikkesken. 



En annen type fyrstikkeske som jeg har kjøpt hos North Star Stamps.  Kledde den først med et mønsterark fra Papirdesign, før jeg tok litt tissuepaper fra Tim Holtz utenpå på deler av panelet. Englemotivet kommer fra et designark som Gudrun Loennecken lagde for Minnehjørnet.  Kuttet det ut med en oval Spellbindersdies, men lot vingene være på utsiden. Kantene på motivet samt vingene fikk litt Stickles Tiara. Pyntet med en blonde, hyssing og snøstjernecharms.


Ønsker alle en strålende adventshelg!

6 kommentarer:

  1. her var det mange nydelige ting. Koselig julestemning får en av dette her :)
    klem :)

    SvarSlett
  2. Lekre saker du har laget:)
    Klem, Heidi:)

    SvarSlett
  3. Wowwww så nydelig og lekkert Mette!!!
    Fortsatt god 1. søndag i advent :)

    ♥ klem, Inger

    SvarSlett
  4. WOW så flotte hjerter,lys og fyrstikk eske.

    Klem Fra Eva Helen

    SvarSlett
  5. Så mange flotte ting du har laget med engler.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3