onsdag 8. mai 2013

Dåpseskekort

Her kommer et av kortene jeg lagde til dåpen til barnebarnet. Dette lagde jeg for tante som også var fadder, og det skulle inneholde en smykkeeske. Litt koseligere å gi det bort slik.

Bildet på esken er av dåpsbarnet fra nyfødtfotografering. Arkene jeg har brukt er fra Pion. Ikke lett å komme utenom de arkene nei. Mål har jeg tilpasset etter smykkeesken. Kanter er svertet med Distress Ink Pumice Stone. Har brukt Maetha Stewart  kant- og hjørnepunch rundt kantene.  Rammen rundt bilde er fra Tattered Angels, og den er også svertet og dekorert med et perlemorshjerte. 
Pyntet litt med fjær og roser. T'en er klippet ut fra et Pionark, og jeg har fremhevet den med Glossy Accent. Banneren er en Spelbindersdies. Har også montert en fastener fra Tim Holtz som jeg har malt med Distress Paint Picket Fence. Litt lettere å åpne kortet da.Her er siden på eskem som også er kledd med det samme mønsterarket. Det var jo så lekre "blondekanter" på det.


Fra en annen vinkel. Selve kortet ligger her løst oppå siden jeg ikke festet det før etter at datteren hadde skrevet på det.
Jeg stanset ut en halvsirkel på ta av sidene for at lokket skulle være enklere å ta av. Slik ser kortet ut inni.Og esken er foret med matchende papirer. 


Bildene er dessverre av dårlig kvalitet da de ble tatt i siste liten under dårlige lysforhold;)

Ønsker alle en fortsatt flott uke, og håper det nydelige og varme været fortsetter :)

3 kommentarer:

 1. Helt underbart fint, smart med en gåvoask!
  Maria

  SvarSlett
 2. Å, så nyyydelig! Og så forseggjort med vakre detaljer som bare du kan :-)

  Håper du har fine vårdager!

  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Herlighet så søtt og nydelig:)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3