søndag 15. juni 2014

DT Vintage Utfordring # 83 Nina´s skisse

Denne gangen har vi i designteamet vært så heldige å få flotte papirer fra Papirdesign og boltre oss med. Du har også muligheten til å vinne flott premie fra Papirdesign og i tillegg premie fra by Digital Paper! Utfordringen går ut på å følge den flotte skissa til Nina.

Jeg valte å lage et konfirmasjonskort av easelvarianten.


                                   

Her er kortet slått sammen, og forsiden følger skissen ganske slavisk;)  Jeg har brukt lekre lilla ark i konfirmasjonsserien til Papirdesign. Det flotte motivet og blondeservietter er også derfra.
Har brukt stempel fra Stempelglede som er klippet ut, svertet med Distress Ink Pumice Stone (som også er brukt på selve stempelet). Har montert det på 3D-puter. Pyntet med blonder, blomster og sommerfugler. Kantene er rufset og laget falsk søm.
                                       

Her er kortet slått opp, og det holdes oppe av halvperler. Tekststempel fra Stempelglede igjen;)


                                     

                           

Bak hovedpanelet har jeg laget en tag til å skrive hilsen på. Tagen er laget med en Tim Holtz-dies. Jeg har stanset ut hjertebord med en dies fra Memory Box. Swirlene som jeg har stemplet på er deler av et bryllupsstempel fra Stempelglede.

Tagen er stukket inn under panelet og synes fra baksiden.

Da er det bare å kaste seg over utfordringen :)

Ønsker alle en kreativ og fin uke!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3