onsdag 11. juni 2014

"Bryllupsbok"


Jeg har laget et bryllupsbokkort som ble gitt bort i samme bryllup som eksplosjonsboksen under her ble. 
Det var et fantastisk flott bryllup, og siden fargetemaet var blått måtte også kortene fra oss gå i blått.
Og da finner man ikke vakrere papirer enn Pion Design


                                           
Basen er laget av hvit Bazzill, og jeg har brukt en kant- og hjørnepunch fra Martha Stewart rundt kanten.  Panelene er svertet med Distress Ink Pumice Stone og rufset. Har også sydd en maskinsøm rundt panelene.

                                 

Tekststemplene er fra Stempelglede. Har stemplet med Distress Ink Punice Stone og kuttet ut med en bannerdies fra Spellbinders. Svertet i kantene og montert med 3D-puter. Pyntet med noen halvperler og et lite shabby chichjørne fra Melissa Frances.Har brukt litt forskjellige blomster fra forskjellige produsenter. Under blomstene er det litt fjær. Festet en perle i snurreblomsten, og knyttet en sløyfe som har fått et lite perleanheng fra Tim Holtz.Motivet er rufset og svertet i kantene, og jeg har montert det på et panel kuttet ut med en Spellbindersdies. Under har jeg festet en kakeserviett.  Tekststempelet her er også fra Stempelglede, og jeg har brukt en bannerdies fra Tim Holtz for å kutte det ut. Brukt et av mønsterarkene til å stemple på og pyntet med perler her også.


På bokryggen har jeg kuttet ut bokstaver av mønsterark med et alfabet fra Tim Holtz


Slik ser det ut inni "boken". På venstre side har jeg lagd festet et "bånd" av mønsterark som har fått sydd på blonde i kantene. Bak har jeg puttet en tag for hilsen som jeg har kuttet ut med Tim Holtzdies. Alt er svertet i kantene.


Som bakgrunn inne i "boken" har jeg stemplet deler av et nydelig tekststempel fra Stempelglede direkte på mønsteraket. Lagd et panel som har fått sømmer og blonder i kanten som et lite vindu.  

                                             

I bunnen har jeg pyntet med roser og plassert en flaske som jeg har puttet riskorn oppi. Knyttet litt tyll rundt flaskehalsen og festet et hjertecharms til. Har lagd en etikett punchet ut med en Stampin Up-punch og stemplet på et tekststempel fra Norsk Stempelblad. Er så anvendelige de nye små tekstene deres.

                                                

Her sees "boksidene" Disse er også svertet med Pumice Stone.
Og til slutt baksiden av boken med matchende panel og mitt personlige stempel. Jeg deltar på følgende utfordringer med dette kortet:

4 kommentarer:

 1. Lekkert, romantisk og vakkert bok-kort!! Pion arkene er jo bare helt nyydelige alle som en:-) Nydelig layout!!
  Ha en fin sommeruke Mette:-) Kommer til å savne Ski-treffet i oktober... kanskje vi sees på Stempelscrappen i september?

  KLem Laila.

  SvarSlett
 2. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  elma

  SvarSlett
 3. Så utrolig lekkert! Alle de nydelige detaljene! tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Kreativ Scrapping:)

  SvarSlett
 4. Så romantisk og vakkert :-)
  Nydelige detaljer og dekor Mette :-)

  Klem Astrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3