fredag 14. august 2009

Min første award.....

har jeg fått fra min gode scrappevenninne Hannemor/Honning. Hun lager de lekreste kreasjoner i nydelige farger lekende lett. Veldig inspirende å se henne i aksjon. Ta en titt innom bloggen hennes for å beundre de flotte kreasjonene hennes!
Tusen takk for de nydelige ordene du skrev til meg Hanne, og de returnerer jeg med glede til deg;)Jeg vil gjerne gi awarden videre til:

Madam Du er den første jeg ble kjent med i scrappeverdenen og vi fant fort tonen. Du "dro" meg med på både kurs og treff, og det er alltid hyggelig sammen med deg samtidig som du er en utrolig dyktig scrapper!

Malin Et kjært medlem av "torsdagsklubben" som er bemerkelsesverdig effektiv på treff. Hun tryller fram de lekreste rosa kreasjoner og er en mester med pynting og detaljer. I tillegg er hun en kjempehyggelig scrappevenninne som jeg gjerne så at bodde bittelitt nærmere;)

Maria En fantastisk arrangør av Mossetreffet som ikke vet hva godt hun skal gjøre for oss. Bruker i tillegg masse fritid på å arrangere Kort-O-Mania sammen med Honning. Du har din egne flotte lekne stil, og inspirerer masse samtidig som det er hyggelig å være sammen med deg!

Anne som jeg har truffet på Mossetreff og som jeg gjerne vil bli nærmere kjent med. Du lager de nydeligste kort i herlige avstemte farger. Du er en mester til å fargelegge stempeltrykk og en veldig hyggelig person.


Skorpionen som lager utrolig mye lekkert og er både kreativ og produktiv. Du er alltid rask til å legge igjen hyggelige kommentarer, noe jeg setter veldig stor pris på!

NinaF som også er utrolig dyktig og som er veldig flink til å legge igjen hyggelige kommentarer.

Det er virkelig verdt en tur innom bloggene til disse fantastisk dyktige damene!

5 kommentarer:

 1. Først av alt, tusen takk for award *klem* Utrolig gøy å få og spesielt fra deg, du som lager så fantastisk masse flott selv!

  Gleder meg hver gang til jeg ser at du har oppdatert bloggen din eller inne på scrapping.no

  Ha en super helg!
  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 2. Tuuusen takk Mette, dette var utrolig koselig! Ble helt varm om hjertet når jeg leste dine ord. Goingen!
  Jeg lir kastet ut av forumet i kveld av en eller annen grunn. Tror det er noe med nettleseren min. Skal annonsere vinner i Kort O Mania i morgen da tenker jeg.

  Jeg er sliten etter reisen men har hatt det kjempefint. Nå skal jeg legge meg og sove godt.

  Masse klemmer fra
  Maria

  SvarSlett
 3. Tusen, tusen takk for award og gode ord *klem*

  SvarSlett
 4. Tuusen takk for koselige ord og award, Mette! Men bitte litt pinlig, siden bloggen min er veldig dårig oppdatert i år. *flau* Det her får bli mitt lille spark i rompa til å være litt flinkere på det der. :)

  Setter utrolig stor pris på torsdagene vi scrapper sammen! Er så glad for at jeg har blitt kjent med både deg og de andre jentene! Skulle bodd litt nærmere ja, jeg driver og leter etter hus til dere alle sammen her i Halden. :D

  *kjempeklem*

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kjempekoselig award :-)
  Så mye fint du har laget i det siste.
  Håper du har hatt en fin sommer og at vi snart ses igjen.
  Klem fra Monika

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3