torsdag 20. august 2009

Trykkpressas august-utfordring

Da var Trykkpressas månedsutfordringer i gang igjen etter sommerferien. Oppgaven var denne flotte skissen fra Anne-Bodil - tema og farger var fritt.
Jeg valgte å lage et kort til sølvbryllup - en gave fra kone til mann;) Slik ble resultatet:


Brukt papirer fra Papirdesign - bryllupsserie. Hjerte fra Melissa Frances hvor jeg har festet en glitrende rose og tall i sølv som har fått følv glitterlim. Selve hjerte har også fått en ramme med glitterlim i sølv. Panel og tag har fått søm rundt, er svertet med sølvstempelpute og har også fått en ramme med sølvglitterlim. Har lagd en hjertebord med Martha Stewartpunch i sølv som er festet til panelet. Festet en strassbeltespenne i blondesløyfa og hengt på et hjertecharms i sølv med innskriften "Love".
Rosene har også fått en omgang med glitterlim. Brukt hjertestempel fra bryllupsserien til Stempelglede hvor jeg har skjært ut hjerte inni med skalpell slik at jeg fikk en ramme til brudeparet. Brukt 3D-tape for å få litt dybde.
Her glitrer det i sølv, men det er jo ikke så ofte det feires sølvbryllup heller;)Her er et detaljbilde av MF-hjerte hvor glitteret kommer bedre frem.


Hjerterammen som er stemplet med sølvstempelpute.


Innsiden av kortet hvor jeg har lagd en lomme til gavekort.


Her vises tagen litt bedre. Brukt hjertepunchen rundt hele tagen. Har maskert to forskjellige stempler for å få den slik jeg ville. Bladmønsteret er belagt med glitterlim og tagen har fått en glitrende rose hvor jeg har festet en blonde til å trekke opp tagen med. Lommen har fått utstansede hjertekanter og et stempel fra Stempelglede.


Slik ser det ut når gavekortet er tatt ut.


Skrivesiden er et panel hvor jeg har stemplet rundt kanten med sølvstempel fra Stempelglede. Har uthevet detaljer med glitterlim i sølv, men det sees ikke så godt på bildet.


Bakside i samme stil som forsiden med samme panel. Har brukt "innmaten" fra hjerterammen i sølv som er festet med 3D-tape. "Signatur" kom på etter dette bildet er tatt.


Her sees kortet utbrettet.

Takk for at du titter, og takk for alle hyggelige kommentarer som legges igjen i bloggen min - det setter jeg pris på!

8 kommentarer:

 1. Det var et kjempelekekr tkort.

  SvarSlett
 2. hei!;D
  takk for komentarene du legger igjen i bloggen min, det blir jeg kjempe glad for:D! Utroooolig lekkert kort!! virkelig nydelig;D
  lykke til!!!
  klem ida:o)

  SvarSlett
 3. å, det ble nydelig, Mette! Regner med mannen ble glad for det også! Håper dere hadde en fin bryllupsdag, og kos dere masse med barna når dere skal ut og spise!
  Tusen takk for kommentaren i bloggen min også! Ses snart! *klem*

  SvarSlett
 4. Så flott kortet ble, Mette - det var virkelig en sølvbryllupsdag verdig altså! Jeg tenker mannen satte pris på det jeg og håper dere hadde ei koselig og ikke minst romantisk feiring på dagen deres!

  *klem*

  SvarSlett
 5. Så nydelig kort, Mette!!!
  Flott pyntet og gjennomført stilig på alle sider - som vanlig!
  Klem, Anne -:)

  SvarSlett
 6. Åh, du hildrande du, så fantastisk vakkert *dååååååån* Det arket med tekst på er bare sååååå lekkert, og alle detaljene dine likeså ♥

  SvarSlett
 7. Så vakkert dette var :) Vakkert, romantisk, stilig ja..... rett og slett nydelig!

  Flott med bildet inni hjerterammen.

  Ha en flott dag
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3