fredag 28. august 2009

Post-it bok med matchende gavepose

Har lagd en liten gavepose med en PostIt-bok. PostIt-boken hadde jeg lagd fra før, men kunne jo ikke gi den bort uten en matchende gavepose;)Har brukt papirer fra en av mine favoritter 3ndypaper. Brukt Doily Lace-punch fra Martha Stewart på kantene både oppe og nede. Svertet alle kanter. Tagen er stemplet med stempler fra Stempelglede (mine mest brukte stempler tror jeg;))Har også fått en dusj med Glimmermist.Her ses gaveposen fra siden. Her kan det ses bedre at jeg fora innsiden med samme det samme stripete papiret som på utsiden, og på boka.Et detaljbilde av tagen.Jubilanten har fått navn og alder på forsiden. Har brukt rubons til dette!Her er postit-boka hvor jeg har brukt samme papirer som posen (eller omvendt *LOL*)
Pyntet med fløyelsbånd, papirblonde, rose og perler.Innsiden har fått et tekststempel fra Norsk Stempelblad, swirlestempler fra Autumn Leaves. Brukt Bind-It-All til å binde sammen boka. Er ikke så ofte jeg har den fremme, men kunne ikke tenke meg å være foruten!

Ha en fortsatt flott dag, og takk for at du titter innom. Legg gjerne igjen et lite spor også!

P.S. De flotte rammene rundt bildene har jeg fått fra Xtina - tusen takk for at du deler!

8 kommentarer:

 1. Så lekker gavepose og post-it :)
  Herlige farger og nydelig pyntet!
  Lurer litt på hvordan du har feset papriet på innsiden av posen?

  Ha en flott kveld
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 2. Herre jemini, så utrolig lekkert *dåååån* Og de fargene da, rå lekkert!!

  Jeg så du lurte på hvor jeg har fått tak i Top-noten min. Det endte med at suuuuper snille ScrappeTove kjøpte den på Stampin Up for meg.

  SvarSlett
 3. Herlighet, så lekkert! *målløs*

  SvarSlett
 4. heihei!!;D
  WOW!! så utrooolig nydelig!! skikkelig lekkert!
  ha en fortsatt super helg!!!
  klemmer fra Ida:o)

  p.s.
  har noe til deg i bloggen min;D;D!!

  SvarSlett
 5. Wow!!! Så mye lekkert du lager!Dette er mitt første besøk i bloggen din og jeg ble virkelig betatt av det du lager! Takk for at du la igjen kommentar hos meg slik at jeg fikk muligheten til å besøke bloggen din!

  Et spørsmål: Hvor får man kjøpt de tynne papirposene?? Den du har brukt rundt notisboken?

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei på deg Mette :)
  SÅ nydelige saker du har laget igjen. Blir så lekkert alt du tar i!
  Her er det ugjenkallelig høst - så tiden er inne for scrapping igjen. har ligget i dvale mens jeg har innvidd mine nye symaskiner :D
  Joda, jeg satser på Skitreffet, håper bare jeg får ordnet med overnatting uten at det koster for mye, så vi får se. Ikke helt 100% sikkert enda, men er påmeldt :)
  Klem fra Gøril

  SvarSlett
 7. Hva skal jeg si....NYYYDELIG! Og så gjennomført, ikke ulikt deg :)

  Varm klem fra
  Maria

  SvarSlett
 8. Tusen takk for pene ord alle sammen. Det er noe jeg virkelig setter pris på og trenger spesielt nå som jeg er inne i en "tørkeperiode" her.

  Gøril - clearposene har jeg kjøpt av Scrapsmart/tussa. Hun har dem vel ikke i nettbutikken, men kan jo hende hun har igjen flere. jeg har kjøpt to str. og det som er fint med dem er at det er litt bred bunn slik at man får litt oppi de!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3