mandag 4. januar 2010

Julekortkonkurranse nr 4 Scrapping

Her kommer mitt siste bidrag til julekortkonkurransen inne på Scrapping.no som har gått over 4 uker med en vinner av en flott fotoprinter fra HP hver uke. To kort gikk videre tilfinalen i hver runde, og jammen kom jeg til finalen to ganger. Men så ble det andreplass da;) bl.a. med dette siste kortet. Utrolig hyggelig å komme til finalen med så mange flotte bidrag i hver runde!
Her var oppgaven å lage et kort som ikke var standard 15x15. Jeg valgt å prøve meg på et brettekort, er det trekkspillkort det heter tro? Aldri lagd det før, men fikk en liten innføring av Kari fra NorthStar Stamp på Ski-treffet i høst (takk skal du ha Kari!). Det var et morsomt kort å lage, og jeg synes det er så morsomt å leke med masse forskjellige stempler for å lage miljøer ut av det. Man kan jo variere i det uendelige, og slike tilbehørstempel er jo toppers da. Her har jeg boltra meg i Magnolias stempler som jeg har malt med Distress Ink. Jeg har brukt 12 forskjellige stempler! På bakgrunnen av blå Bazzill har jeg embosset snøfnugg fra Stempelglede med glitrende snøembossingpulver. De små snøfnuggene er Liquid Pearls. Jeg har montert huset rett på panelet, mens trærne og ugla er montert med 3D-puter for å få en bedre effekt. Har prøvd med med snow-writer for første gang også. Det var også gøy. Lagde snø på bakken på det blå panelet, men det komemr ikke frem på bildet her. Har også brukt det på trærne, mønene på huset, gjerdet, postkassa, gatelykta og benken. Har hatt glitterlim i fargen Stardust på vingene på Magnoliaene og på skinnfell samt pelskantene på den frosne jenta. God Jul-teksten er thickers. Mønsterpapirene er fra Inkido.Her sees kortet litt mer fra siden, og det 3-dimensjonale kommer litt bedre frem.
Ekte snø i forgrunnen!


Litt detaljbilder.

Her sees "snøen" på trærne og huset.


En ugle fikk overvåke leken;) Eller venter han på posten i postkassa som såvidt synes nederst i bildet?


T.o.m katta orket å være ute en tur denne iskalde dagen;)

Tusen hjertelig takk for dere som stemte på meg og som tilfeldigvis skulle kikke innom her;)

Dette blir vel det siste julekortet fra fjorårskolleksjonen, hvis jeg ikke har glemt noe. Nå gleder jeg meg til å rydde ferdig scrapperommet så jeg får kommet i gang med noen nye prosjekter. Men ikke umulig at det blir litt juletema fortsatt så lenge jeg har inspirasjon til det;)

26 kommentarer:

 1. Herlighet Mette, dette er definitivt det nydeligste trekkspillkortet jeg noen gang har sett !! Her er det detalj på detalj, blir liksom aldri ferdig med å se på det. Nydelig sammensatte motiver og flott malt !
  Ja, dette var bare sååå lekkert !!

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 2. Dette kortet er bare såå flott!! Jeg stemte på det i begge omgangene :) moro å se hvem som har laget det. Jeg er helt imponert. Det må jo ligge vannvittig med arbeid bak dette her. Aldeles nydelig. Og koselig:)

  SvarSlett
 3. dette var et utrolig nydelig kort. Gratulerer med en velfortjent andre plass!!

  SvarSlett
 4. Fy søren, dette kortet er bare helt rått! Digger det! Snakk om å legge masse arbeid i et kort. Er vel ikke akkurat disse man gir bort en haug av til jul... Ble litt frista til å lage julekort jeg nå.. Superflink er du!
  Klem, Yvonne :)

  SvarSlett
 5. Så flott trekkspillkort du har laga :) Mange flotte detaljer. Gratulerer men andreplassen :)

  SvarSlett
 6. Å, guri Land for et fantastisk kort!! Du er så flink!!
  :)

  SvarSlett
 7. Kjære vakre vene,dette var jo virkelig vakkert da! Du og du så avansert...12 stempler...da har jeg ramlet av lasset for leeenge siden!:) Jeg har ikke sett det du konkurrerte mot men jeg synes iallefall at dette er det desidert flotteste julekortet jeg har sett noen gang!! Bare fortsett med julekort produksjon du når du lar deg inspirere til slike kreative prosjekter er du helt klart fortsatt motivert til juletema litt til! :) Knall kort Mette! Klem

  SvarSlett
 8. Du er så flink, for et nydelig blått kort. Det er jo så mange flotte detaljer, og motivene er jo bare skjønne. To ganger til finalen det sier jo litt!!
  Grattis med seiren inne på acrappehuset du gjø jo rent bord for tiden, he he...
  Ha en fin dag, jobben venter.
  Klem:-)

  SvarSlett
 9. Kjempeflott kort. Så mange flotte detaljer. Fargeleggingen din er bare så bra. Gratulerer med seieren inne på Scrappehuset og That so cute.. vel fortjent.... Regner med at du er busy busy for tiden , men jeg har noe til deg inne på bloggen min når det passer, du må bare scrolle nedover et stykke...

  SvarSlett
 10. Dette kortet er bare så rålekkert. Helheten, detaljene og fargene - veldig bra komponert og det var et kort som ga absolutt julestemning! Et vinnerkort selv om du havnet på andre plass, ifølge meg!!!

  Håper du har det bra og veldig godt nytt år til deg også!

  Klem Heidi

  SvarSlett
 11. Guriland så lekkert kort!!!
  Skikkelig herlig og stemningsfullt!
  Ha en superdupergod dag :o)
  Klem Anne

  SvarSlett
 12. Gurimeg for et lekkert kort du har laget her Mette:) så masse flotte detaljer du har fått med ,så lekkert med snø på hustak og trær!! Liquid pearls har jeg aldri brukt,men det ble jammen kjempefint!!
  Ellers må du ha takk for så koselig kommentar hos meg! Karikaturen min fikk jeg tegnet på Mallorca i 2007,og i våres fikk jeg endelig rota meg til å lage stempel hos Stempelmagasinet. Må si jeg ble kjempefornøyd:)!!

  Ha en flott dag!
  klem fra Heidi :)

  SvarSlett
 13. Virkelig nyyydelig Mette!
  Egentlig ganske fantastisk:-)
  Riktig godt nytt år til deg også. Håper det nye året har startet bra for deg, at du har fått ryddet hobbyrommet ditt og at du får laget masse fiiint dette året også!

  Klemmer fra Maria:-)

  SvarSlett
 14. Godt, Nytt År!

  Så herlig vinterstemning i dette julekortet! Virkelig lekkert!

  Ha ei fin uke!! Klem, Hege

  SvarSlett
 15. Wow...helt fantastisk flott kort Mette!! Du er bare helt utrolig!!!!

  Klem Mette

  SvarSlett
 16. Dette kortet var min favoritt!
  Noe så flott,-kan tenke meg at det ligger noen timers jobb bak:)
  Klem

  SvarSlett
 17. Fy fillern,dette er det flotteste jeg noen gang har sett,og sånn er det med den saken!!!!!!!!!!!!!
  Janne

  SvarSlett
 18. Dette kortet er så fantastisk Mette!
  Utrolige farger og så mange herlige stempler du har fått med her!
  Stilig bretteteknikk, man må jo sitte lenge og studere dette med så mange detaljer :)

  Ha en flott kveld!
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 19. WOWWOWWOWWOWWOWWOWWOW!! Knall lekkert trekk spill kort med masse nydelige detaljer ♥♥♥

  SvarSlett
 20. Aldeles nydelig vinnerkort - Gratulerer!
  Ønsker deg et godt nyttår!
  Klem, B.

  SvarSlett
 21. Godt nyttår, Mette!

  For et alldeles praktfullt julekort! Så masse herlige motiver, detaljer og nydelige papirer og farger!
  Fyttigrisen, så velgjort!!!

  Ha en flott onsdag! Go'klem

  SvarSlett
 22. Utrolig lekkert kort!!! Dette var favoritten min, og det blir bare flottere jo flere ganger jeg ser på det.

  SvarSlett
 23. Hei Mette! Dette var jo helt fantastisk! So masse flotte detaljer og fargeleggin er bare perfekt! Jeg er imponert!
  Ha en fin helg
  Klem fra Oxana

  SvarSlett
 24. Himmel for et nydelig kort, dette er noe av det fineste jeg har sett!! Du har fått med så vanvittig mange detaljer, og motiver. Rett og slett nydelig.
  Legger meg som følger jeg, gleder meg å se mer fra deg;0)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3