lørdag 16. januar 2010

Sketchy Colors # 6 Skisse

Da rakk jeg med nød og neppe fristen for denne ukens skisseutfordring på Sketchy Colors
Jeg får ikke gjort stort om dagen. Var på scrappetreff i går og ble ikke ferdig med et eneste kort. Begynte på et par stykker men det var også alt. Øver meg på å pakke lett, men tror det blir for lett;) Får liksom ikke gjort noe fordi jeg skulle hatt ditt, og skulle hatt datt. Er ikke så artig når man ikke får gjort det slik man vil. Nei, jeg jobber nok aller best på scrapperommet mitt, men så er det jo så utrolig koselig å være på treff da. Treffe likesinnede og få skravla litt, få litt ny inspirasjon osv.
Fikk ihvertfall kjøpt dette lekre arket fra TPC Studios. Jeg har brukt baksiden som panel på alle fire sider. Har stemplet de med hjørnestempler fra Papirgleder og svertet med Catseye Creamy Brown. Panelene som på skissa er ovale, har jeg valgt å ha rektangulære. Synes kanskje ikke så godt på bilde at det er to, siden jeg har hatt en blonde imellom. Har brukt den lekre forsiden på arket som har blomster og noen fugler som er i akkurat samme farge som Creamy brown. Motivet er et bilde jeg har kjøpt på et forum. Montert på et grønt panel og festet med 3D-tape. Har pyntet med fjær og tyll som jeg også kjøpte i går. Ikke noe jeg bruker ofte. Blomsten er fra Prima, og den matchet arket perfekt;) Brukt en blingswirl fra Prima i hjørnet. Panelene er også stemplet med et hjørnestempel med skrift fra Papirgleder. Har brukt tekststempel med "Gratulerer" også fra Papirgleder. Brukt Word window punch. Valgte å snu skissa.
Her sees detaljen med tyllen bak den lekre Primablomsten.
Samme paneler på side 2. Tekststempelet fra Stempelglede er stemplet med Creamy Brown. Også pyntet med samme type blomst og bling fra Prima.Samme bakgrunnspanel men har brukt en lys bazzill til skrivefelt. Den har også fått hjørnestemplene jeg brukte på de blomstrete panelene, og er svertet med creamy brown i kantene. Festet også en bit av mønsterarket og blonden nederst samt bling og blomst.Bakside i samme stil. Her har jeg lagd et panel som jeg stemplet mitt personlige stempel med Creamy brown.Her er skissen som jeg altså valgte å snu.

28 kommentarer:

 1. Helt nydelig kort!Synes mønsterarket var spesielt fint!Er så flott sammensatt alt du lager,både i form og farge!
  Janne

  SvarSlett
 2. Så bra at du rakk tidsfristen, for dette kortet var nyyyyydelig Mette. Tok med et par av de samme arkene som deg men tror vel ikke jeg klarer å få like flotte reultater ut av dem. Jeg har faktisk ikke tenkt at cats eyes kan brukes som stempel, skulle nesten vært blond eller hva? hehe, men de har liksom vært forbeholdt sverting av kanter de. Takk for tipset!

  Ser hva du mener med å ikke få gjort så mye på treff, det ble en del skravling, men det er jo samtidig en super måte å få litt nye inspill bl a. Håper jeg får gleden av flere treff sammen med deg.

  SvarSlett
 3. Lekkert kort du har laget her, Mette!
  Nydelige ark og farger! Passer veldig godt med blonder til:-)
  Hilsen Laila.

  SvarSlett
 4. Et flott kort:) kjempefin farge du har brukt!!
  Og med en alldeles nydelig blomst, og så fint det ble med tyll bak blomsten :)!!

  Ha en fortsatt fin kveld!
  klem fra Heidi :)

  SvarSlett
 5. Delikate farger og pynt på det kortet. Helt nydelig. Enig i at det er vanskelig å pakke når man skal ut av heimen. Men jeg pleier å gjøre alt jeg kan og har med, og så tar jeg på det jeg mangler når jeg kommer hjem. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. For et utrolig lekkert kort, Mette!
  Nydelige farger, og lekkert dekorert!
  Takk for at du deltar - lykke til!
  Go'klem

  SvarSlett
 7. Dette var virkelig lekkert! Så nydelige farger:) Veldig gjennomført med herlige detaljer. Og blomsten var virkelig superflott! Krysser fingrene for deg i utfordringen:)

  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 8. Ja ,dette var ett kjempefint kort,alt var jo bærre lækkert...

  SvarSlett
 9. SÅ nydelig, Mette - wow, så lekker det er med de grønne tonene - det blir så delikat!

  Høres ut som du kosa deg i går - litt misunnerlig blir jeg, må jeg innrømme...glad det ikke er så lenge til jeg skal på treff igjen også!

  *klem*

  SvarSlett
 10. Ååå så nydelig kort!
  Lekker farge du har brukt!
  Romantisk!
  Ha en flott søndag.
  klem Anne

  SvarSlett
 11. Nydelig kort, i en skikkelig herlig glad-farge! :)

  SvarSlett
 12. Utrolig lekre farger du har brukt på dette kortet!
  Nydelig som alltid! Lekkert pyntet på alle sider.

  Skjønner godt hva du mener når det gjelder treff og pakking. Det er derfor jeg nesten aldri er på treff. Men skal på Mjøstreff her i Hamar om en måneds tid da. Da pakker jeg i bagger (har ikke slike fancy kofferter som "alle andre") og pakker stort sett for mye *fnis*

  Ha en flott søndag!

  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 13. Lekkert lekkert, Mette!!
  Helt nydelig kort!!

  Ha en flott søndag!
  Klemmer fra Jannhild

  SvarSlett
 14. Kjempelekkert kort Mette og enig i at dette papiret fra TPC er utrolig flott. Og den blomsten ble prikken over ien.
  Klem

  SvarSlett
 15. Ble du ikke ferdig med noe altså? Syns du så riktig så effektiv ut der du satt jeg... Vel, ille koselig at du tok en tur hvertfall! Ikke lenge til neste gang heller :)

  SvarSlett
 16. Maravilhoso!
  Amei tudo por aqui!
  feliz 2010!
  Beijos

  SvarSlett
 17. Heia Mette:)

  Dette kortet var nydelig.
  Lekre farger og detaljer. Blomsten var flott!
  Håper at du får ei ny fin uke.
  Klem fra Merete

  SvarSlett
 18. Heisann!
  Vil takke deg for en innspirerende blogg. Jeg har vært følger en god stund og synes det er veldig kjekt å følge med på hva du lager. Min svoger fylte 35 år, og derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne passe for han.Fant noen herlige ting i bloggen din, som jeg har laget min variant av.Jeg har lagt de ut i bloggen min i dag og selvsagt nevnt hvor jeg har fått de gode ideene fra.. c",) Håper du synes det er ok..?
  Hilsen Merete

  SvarSlett
 19. Nydelig og stilrent kort Mette! Farvene du har brukt er så flotte!

  Ha en super uke:-)

  Klem Mette

  SvarSlett
 20. Nydelig, virkelig nydelig!!!!
  Flott at du rakk tidsfristen:=)

  Klem:))

  SvarSlett
 21. Nydelig kort du har lagd.

  Angående spørsmålet ditt; Ja jeg har planer om å lage en Lo for hver uke dette året. I fjor lagde jeg en for hver måned og tenkte jeg må strekke meg litt lenger i år.
  Ha en fin dag :)
  Hilsen Bodil

  SvarSlett
 22. Åja Mette....du er i godt selskap når det gjelder pakking og kreativitet (les resultat!) på treff...*knis*...
  Har forlengst skjønt at det er en del av oss der ute som har problemer med akkurat disse to tingene:-))

  Nyyyydelig kort du har laget til SC Mette!! Så gjennomført fra første til siste side og så nydelig papir og farge......lekkert.
  Og det bryllupskortet under her er også helt nydelig....sukk...
  Har ønska meg de stemplene fra Stempelglede lenge nå, så nå tror jeg bare jeg må bestille de.

  Ha en fin kveld Mette:-)

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 23. Jeg også får nesten ikke gjort mye på treff, sitter og skravler og kommer aldri skikkelig i gang! godt å ha det sosialt! For et nydelig og delikat kort! Herlig å se på!Ha en fin start på uken!

  SvarSlett
 24. Et fantastisk flott kort, nydelig oppsett og detaljer,WOW!!!
  Klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3