mandag 8. mars 2010

ATC

Jeg slang meg med på en ATC-swap inne på Casa Kreativ. Har aldri lagd ATC, men dette var gøy, og så mye flott jeg fikk tilbake da gitt!  Synes det var så moro at jeg har meldt meg på en til. Da skal jeg prøve meg på en litt mer "kunstnerisk" variant;) Var en utfordring og lage noe i så lite format;)

Her er samlingen i alle fall. Temaet var "vinter".  Hvis du klikker på bildene ser du de litt bedre;)

Alle har base av hvit Bazzill, så et panel med lyseblå Bazzill og til slutte en mørkeblå. Alle kanter er svertet med sølv stempelpute.


Her er nr. 1 og 2.På den første har jeg stemplet et vinterstempel med sølv. Husker ikke nå hvilken produsent det er. Har klippet ut to snømenn fra Maja Designark. Hatt på snø med penn opp og nede, og deretter strødd på litt "snøflak".
På nummer 2 har jeg brukt 3ndyark. Stempelt Winter-tekst fra samme stempelplate, og klippet ut hver og en bokstav og kantet med stemplesverte i sølv. Pyntet med en snøkant rundt. Også en liten snømann og et snøfnugg med en bling i midten. Har også tegnet på litt "snøfnugg i lufta".

Nr. 3, 4 og 5.


Her er bakgrunnsarket selvlaget med Glimmermist og store snøfnuggchablonger fra Tattered Angels.
På nummer tre her har jeg embosset kanter og snøfnugg i sølv. Snøfnugg.stempelet fra Stempelglede er også embosset. På nr. 4 og 5 har jeg embosset  med snøembossing "Let it snow" tekstempel fra den samme vinterplaten som over her. Har montert snøfnugg fra Martha Stewart punch på nr.4 og hatt på litt sølv glitterlim. Også tegnet på snøfnugg. På den siste har jeg lagd snøfnuggbord fra MS borderpunch, og embosset snøfnugg med snøembossing.


Nr. 6 og 7.
På nummer 6 her har jeg montert et panel som jeg har embosset med snøembossingplate fra Cuttlebug. Klippet ut to snømenn fra 3ndy Papir og klippet opp et "Winter"-stepel som på det over her. Nr. 7 har stemplet vintertekst og snøfnugg. Hatt på litt sølv glitterlim i senteret av snøfnuggene.
Nr. 8 og 9.På nummer 8 har jeg brukt litt av det embossede snøfuggpanelet som er svertet litt med sølv. Snømannbildet er fra en ATC-blokk. Hatt på to snøfnugg som har fått sølv embossing på seg.
Nummer 9 har fått en Hambley overlay med snøfnugg på. Har tegnet på snøfnugg (også gjort det på nr. 8). Klippet ut en snømann fra 3ndyark og montert på noen "granbarkvister" som har fått glitterlim i sølv. Det samme har snøstjernen fra Karen Marie Klip.


Nr 10 og 11.


Her er igjen det embossede snøfnuggpanelet, snømann fra 3ndy og winterstempel som er klippet fra hverandre og svertet i kantene. Tegnet på snøfnugg. På nr. 11 har jeg brukt panel fra Maja Design. Har deretter montert på en bit Hambly overlay med snøfnugg, klippet ut to snømenn fra Maja Design og montert oppå der igjen. Montert på noen snøfnugg med glitterlim. Også lagd  litt snø i kantene og snøfnugg.


Nr.12 og 13.Nr. 12 har det selvlagde panelet igjen. Montert på snømann og embosede snøfnugg samt tegnet på snøfnugg. Den siste ATC'en har 3ndyark igjen. Emobssed kanter, tekst og snøfnugg i sølv.13 kommentarer:

 1. Så artige ATCer du har laget da! Du fikset dette utmerket synes jeg! :) Alle forskjellige men med elementer som gjør at de passer sammen!:) Har kun laget ATC en gang jeg og fant ut at det var ikke noe jeg kommer til å bli god på,hehe! ;) 4 dager igjen,hihi! ;) God natt! Klem

  SvarSlett
 2. Fy søren så mange flotte ATC'er! Her ligger det nok masse arbeid bak. Har bare laget en ATC i hele mitt liv, men jammen var det moro og, så jeg tror nok det blir fler etterhvert.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så mye fint, dette må ha tatt tid!!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 4. Wow, dette ble mange små og lekre kreasjoner! Litt av en jobb!!
  Vinterlig og fint med snøfnugg, snømenn og ark i sølv og blått...fine alle sammen:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Gosj! Så produktiv du er...så flotte ATC kort.
  Herlig vinterstemning!
  Klem Anne

  SvarSlett
 6. Kjempefine ATC kort. Dette har jeg ikke prøvd på ennå.
  Ha en riktig god natt :)

  SvarSlett
 7. Så mye lekkert du har lagd, Mette ! Har du en link til Casa Kreativ; hadde vært moro og titte innom :-)

  SvarSlett
 8. Kjempe flotte med masse detaljer, likte dem veldig godt:)

  SvarSlett
 9. Så gøy å se de ATC'ene dere byttet :)
  Synes de ble kjempeflotte - herlige vinterlige :)

  Ha en flott dag :)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 10. Fantastisk flotte alle sammen!Så mange du har laget!Herlige vintermotiver!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 11. De er simpelthen så flotte og dejlige blå vinterfarver og det samme gælder stemplerne... herligt

  SvarSlett
 12. Wow! De er nydelige alle som en ♥♥♥

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 13. Så fine de var. Det er moro med ATC. :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3