tirsdag 16. mars 2010

Karneval LO til Scrappehuset

Tusen, tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger og hilsener på forrige innlegg her. Skal komme innom dere så fort jeg kan, ble litt hektisk her i dag.

Jeg har laget en LO! Det er noe jeg så og si aldri gjør. Dette er min 23. LO ever. Fikk faktisk lagd to på helgens treff, og begge med bilder av meg selv!! Det er iallefall noe jeg ytterst sjelden gjør - hater i grunnen bilder av meg selv;)
Ble bare så fristet til å finne frem bilder fra karnevalet som ble arrangert i Oslo i 1986! Det var en helt utrolig opplevelse. Vi var en gjeng herfra på en 20-25 stykker som var kledd i rosa og svart. Jeg lagde meg en parykk med base av en helsetrøye som jeg knyttet fullt av tyllremser i - skal si det tok tid for å få det tett og fint. Men det var mange som kom bort til meg som bare måtte ta på håret mitt;) Ikke akkurat dagligdags på
Karl Johan at villt fremmede kommer bort for å ta på deg;)  Og så er det litt morsomt av både jentene mine og barnebarnet mitt har brukt den på karneval senere.

Jeg har brukt hvit Bazzill som bakgrunnspapir. Mønsterark og tekstbokser fra Glitz. Har lagd svarte matter under bildet og det ene mønsterarket. Bokstavene med bling på er jeg ikke helt sikker på hvor kommer fra, men de ble kjøpt på Minnehjørnet i helgen.
Har sydd et lite Paisley-mønster (hmm - skrives det sånn?) for hånd med svart brodergarn. Festet noen bling.
Har lagd en blomst selv som er punchet ut med to forskjellige scallop-puncher. De er pusset med sandpapir i kantene og krøllet litt. Den ytterste har jeg brettet og formet slik at den skulle bli mindre enn den nr. to siden de i utgangspunktet hadde samme størrelse. En stor blingbrads i senter. Har tvunnet litt rosa tyll innimellom lagene på blomsten som er rester fra parykken, kraven og ballerinaskjørtet jeg har på bildet. Sånn er det når man ikke kaster noe;) Har også festet litt av tyllen som en halv ramme rundt bildet, og noen svarte raindrops.
Sommerfuglpunchen er fra Martha Stewart - tusen takk for lånet Gudrun! Har festet noen bling på den.
Ellers sprayet en dæsj med Glimmermist i fargen Pink Bubblegum.
Hadde veldig lyst til å dynge på med masse stor pynt når jeg først laget en LO;) Er jo sjelden man kan bruke slikt på kort, men klarte å beherske meg!


Her er parykken! Får dessverre ikke forstørret bilde noe særlig fordi det blir så utydelig. Tross alt bilder fra 1986 dette her, og ikke all verdens kvalitet;)

Her sees blomsten litt bedre!21 kommentarer:

 1. Så tøft; kan du ikke forstørre den hodepynten, den hørtes absolutt gøyal ut. Imponerende hvilket arbeid du må ha lagt ned i den :-)
  LO'en er jo bare flott !

  SvarSlett
 2. He, he - kan prøve å det, men akkurat nå sliter jeg med at hovedbildet blir for stort i bredden. Skal prøve å fikse det!

  SvarSlett
 3. Dette ble en lekker LO, Mette!
  Kan dette å du!:-)
  Utrolig stilig med rosa og svart! Blomsten ble nydelig!
  Syns du lignet litt på Dolly P. her:-)
  HiHi..skikkelig 80 talls.
  Klem Laila.

  SvarSlett
 4. Så flott LO, Mette!! Og morsomt å endelig få sett bilde av deg fra karnevalet, husker du fortalte om det for en stund siden!! Håper du hadde en flott helg i Ski!

  Klem Malin

  SvarSlett
 5. WOW! Kul LO.. men jeg må innrømme jeg digget bildet litt mer hehe.. Skikkelig kult.. jeg tenkte på Kjetil Stokkan i Grand Prix med Romeo :)

  SvarSlett
 6. Denne var så tøff, artig å bruke bilde av seg selv da. Enig med pink lady du ligner litt på Dolly Parton altså. Flotte farger sammen, fortsettt med loer.
  klem

  SvarSlett
 7. Du prøvde hvertdall :-)
  Du får bruke den på neste Ski treff, så kjenner vi deg igjen kjapt også !! (Tar du DEN utfordringen ?)

  HA en fin dag fortsatt.

  SvarSlett
 8. Så utrolig kult!!! Ser virkelig ut som om du er tatt rett ut av en 90-talls film:0) Knallhærlige farger, og skikkelig nydelig blomst må jeg si!!!

  Tusen takk for at du ble med på "Husets" karneval!!

  SvarSlett
 9. Så morsom LO. Stilige farger. Og stilig bilde av deg.... kjenner deg i hvert fall ikke igjen på det! Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 10. Så stilig LO. Synes du er flink, jeg. Med antallet mener jeg...jeg har bare laget et par, og de skal ikke vises fram.
  Det var veldig hyggelig å hilse på deg i helgen, jeg gleder meg til neste gang.

  Klem :o)

  SvarSlett
 11. Så gøy å se en LO fra deg Mette :)
  Herlig og fargesterk LO! Nydelige blomster du har laget og sømmen var stilig!
  Artige bilder da - du var jo skikkelig stilig!
  Morsomt at du har brukt tyllen fra kostymet ditt!

  Ha en flott dag :)
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 12. Knallfin LO!Har aldri laget en eneste en,men har lyst til å prøve!Blir inspirert av denne ihvertfall!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 13. Denne LOen var jo kjempeflott :)

  SvarSlett
 14. Er vild med det hele, farve, opsætningen og alle detaljerne... Skønt LO og sikke en fin paryk :-)

  SvarSlett
 15. Så kul den LO'en ble. Herlig med slike minner også. :D Liker blomsten din jeg, kjempesøt!

  Har en award til deg i bloggen min også. :D

  SvarSlett
 16. NYdelig LO. Flotte farger.
  Jeg har noe til deg i bloggen min.
  Klem Else

  SvarSlett
 17. Woaw!! Så stilig LO! Scrapp mer LO du, for den er jo fantastisk!!

  SvarSlett
 18. Rålekker. Mange herlige detaljer, og fruen var da lekker :)
  Klem Toini.

  Det ligger en award til deg i bloggen min.

  SvarSlett
 19. welcome 2 the 80's! ;D
  For en oppfinnsom ide, helsetrøye med tyll. Og så tøff som du ble. Stilig og sprek LO, akkurat sånn som bilde fortjente. ;D

  Synes det var gøy å lese at du ble inspirert til å lage din 23. LO. Keep up the good work! ;D

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3