mandag 23. mai 2011

Bryllupskort

Jeg er med på en konkurranse inne på Casa Kreativ som heter Casamix hvor man skal lage kort eller andre prosjekter hver uke i 6 uker. Det er de forskjellige Casakreativistene som lager oppgave for hver uke, noe som gjør det variert og spennende. Til slutt blir det finaleuke. Første oppgave var å lage et kort i "nabo'n-stil", en stil jeg er veldig svak for i grunnen, så det passet meg bra. Valgte å lage et bryllupskort til et junibrudepar. Det var bare så utrolig mange lekre kreasjoner som ble laget, men jammen var jeg så heldig å komme på en flott andreplass bare 2 poeng bak det nydelige vinnerkortet som Catrine laget.
Må innrømme at hele kortet ikke er helt sluttført, så denne gangen blir det bare bilder av førstesiden så lenge. Til gjengjeld ble det mange detaljbilder.


Jeg koste meg veldig med denne oppgaven. har brukt 5 forskjellige lag med mønsterark som ble vætet og krøllet for så å tørkes. Mønsterarkene er fra Pion Design og TPC Studios.  Innimellom så har jeg også hatt biter av gammelt notepapir, tyll og blonder. Har krøllet og revet kanter og sydd med maskin.
Stemplene er fra bryllupsplaten til Stempelglede. Jeg har brukt Distress Ink i den nydelige fargen Weathered Wood til stemplene. Har svertet kanten med den samme stempelputa. Lagde en banner med tekst på som er montert for en opphøyd effekt. Pyntet med et par perlemorshjerter. Hjertet og banneret er akvarellpapir.

                                
                                               Her sees kortet fra en annen vinkel.Her sees lagene litt bedre. Litt lettere å se tyllen og blonden også kanskje.


Venstre nederste hjørnet hvor de ulike mønsterarkene kommer bedre fre,- Pyntet med et gipshjerte fra Melissa Frances som jeg har svertet littfor en litt mer shabby look.Noe av blomsterpyntet og perlesnorene jeg har dandert over.

Her har jeg revet og brettet alle lagene. Har også pyntet med noen blomster med bling i senteret fra Kort & Godt. Et par hadde mistet blingen, så da festet jeg på noen som var litt større.


Hjertet er formet og limt på med silikonlim for å få en rundere effekt enn å bruke vanlige 3D-puter. Det er  lettere å bygge opp forskjellige høyder med limet. Har også pyntet med halvperler og hjerter.

Ligger litt etter med bloggingen her, så nå holder jeg på å sluttføre oppgave 4 i mixen, så jeg kommer straks tilbake med de andre bidragene mine også håper jeg. Litt lite PC-tid for tiden.

Ønsker dere alle en super uke!


 

16 kommentarer:

 1. Åhhh, fy fela, sååå lekkert ♥ Og uten tvil i skikkelig "Nabon`n-stil"! Vannvittig lekkert med tyllen i mellom lagene med papir og vakkert pyntet *sukk*

  Klem fra Nina.

  SvarSlett
 2. Noe så utrolig lekkert!! Virkelig helt nyyyydelig! Elsker lag på lag. Og pynten og fargene er helt perfekt. Herlig...
  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 3. WOW, dette var lekkert...
  Nydelig med lag på lag.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 4. Lekkert ble det Mette!! Helt klart fortjent en fin plassering:-)
  Nydelige farger, blomster og lag på lag!

  Ha en fin uke! Klem Laila.

  SvarSlett
 5. OH MY GOODNESS METTE!!
  I just LOVE this card you have made!!
  What a wonderful effect with all of those layers of paper!
  Great idea!
  And so many sweet deatils, wish I knew you when I got married!! ;OD

  Well done on 2nd place, right behind the winner too!

  Have a great week,

  Hugs Nina x

  SvarSlett
 6. Helt fantastisk Mette! Jeg likte jo korte da jeg så det i Mix'n men du verden - her vises det jo så godt alle lagene og du verden, du overgår jo Nabon jo :D
  Fantastisk lekkert!!!
  Gleder meg til å få besøk av deg i helgen :)

  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 7. Wow - dette var lekkert! Virkelig imponerende hvordan du har fått til så mange lag og lekre detaljer :)

  SvarSlett
 8. Åååå du og du Mette!! Dette var virkelig helt rått!!! Så lekkert med de fargene du har valg, layout og ikke minst alle lagene med papir og gørlekre blomster som er nydelig satt sammen. Ren nytelse :0)
  Ønsker deg en flott og kreativ uke!!
  Klemmer, Wenche :0)

  SvarSlett
 9. Utrolig herlig kort Mette, nydelige ark og utrolig flott sammensatt. Nydelig med blomstene og alle perlene og sømmen og alt. Og så kjekt med alle bildene her så alt kommer frem.

  SÅ dumt at du ikke kommer på treffet på fredag, kommer til å savne deg. Men du får kose deg der du er... ;-)

  Ha en flott uke!
  Klem Kari

  SvarSlett
 10. hooooold da op så super rålækkert kort, ser så flot ud med la på lag , kæmpe nydeligt kort med smukke farver og motiv
  Du må have en dejlig dag
  knus Pia

  SvarSlett
 11. NYDELIG kort og så mange lekre detaljer :)

  SvarSlett
 12. Jeg er rett og slett målløs, helt fantastisk vakkert! For et kunstverk!! *bøyer meg i støvet*

  Ønsker deg en fin uke!

  Klem :-)

  SvarSlett
 13. oh my gosh!!! for et fantastisk lekkert kort! dette er herlig lag på lag kort med masser av nyyydleig blomster!! :D

  SvarSlett
 14. Et utrolig flott lag-på-lag kort du har laget. Vakre farger og flott pyntet.
  Ha en flott helg!
  Klem

  SvarSlett
 15. OH MY GOD, så vakkert bryllupskort!!!!!! For et fantastisk kunstverk av lag på lag!!!! :D :D :D :D
  Du verden for et heldig mottaker-brudepar! :)
  Spent på om det er like mye lag på lag på innsiden??? ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3