onsdag 25. mai 2011

Tagserie

Her kommer mitt andre bidrag i Casamixen hvor oppgaven var som følger:

"Lag/dekorer en serie med tre ulike tager hvor du bruker minst tre forskjellig stempeltrykk - minst ett på hver tag. I tillegg skal alle tagene ha en eller annen form for søm."

Jeg fikk med meg noen store flotte tags i craftkartong fra Hobbykunst i Vestby når jeg var der. Ikke så mye som sees av den opprinnelige fargen da men;) Valgte å lage de ganske like. Fant ut at jeg ville fortsette litt i "nabonstil", og det er vel faktisk litt rester fra bryllupskortet under her som er brukt. Vætet og krøllet de lekre mønsterarkene fra Piondesign (klarer nesten ikke å bruke noe annet for tiden;))
Jeg har først malt tagene med Distress Stain i fargen Weathered Wood. Deretter brukt en del Distress Cracklepaint også i fargen Weathered Wood. Jeg har brukt stempel fra Stempelglede i to av hjørnene på hver tag. Har brukt embossing fra Ranger i fargen Weathered White.  Brukt Martha Stewart punch around the corner på to av sidene på mønsterarket som også er sydd i kantene med maskin. Har også brukt et mønsterark ala avispapir som kommer i store ark (A3 kanskje?) som jeg kjøpte hos Gode Minner. Disse er også vætet og krøllet. Sydde på en blonde på kanten nede som såvidt synes under Pionarket.
Brukte litt bølgepapp som fikk en omgang med Cracklepaint i fargen Picket Fence og litt Distress Stain Weathered Wood.  Tekststemplene er også fra Stempelglede. Brukt 300 grams akvarellpapir som er kuttet ut med Spellbindersdies. Brukt Distress Ink Weathered Wood både på tekststempelet og til å sverte kantene.  Har limt et fløyelsbånd på et Tim Holtzbånd og festet en blonde rundt der igjen. En hjertecharms i kobber er festet til båndet med ringer. Festet på en knapp som har fått en liten bit blonde som jeg har farget med Distress Stain Weathered Wood.   Ellers pyntet med litt blomster, nøkkelhull i gips fra Melissa Frances og en fjær. Har også klippet ut noen fugler fra mønsterark som er montert med 3D-puter.

                                                                      Her er de samlet.


 På denne har jeg også stemplet et swirlestempel fra Stempelglede på selve mønsterarket.


                     Denne var så fin med fuglen på mønsterarket at det ikk trengtes noe ekstra;)Og her er den siste som også har fått swirlestempel og utklippede fugler.
Og jammen ligger jeg ikke fortsatt på andreplass kun to poeng etter lederen etter denne runden også;) Utrolig fornøyd med det - er med så utrolig mange flinke og kreative damer som gir masse inspirasjon.

Kommer snart tilbake med tredje runde som også er overstått, men spørs om jeg rekker det før jeg reiser på Mjøstreff i helgen. Gleder meg til en helg sammen med herlige jenter, kreative sysler, latter og kos!

Og så må jeg nesten fortelle om herligheten som flyttet jem til meg i dag - en Vagabond!
Var så "dum" at jeg kikket på Tim Holtz demo på Youtube, og da var jeg solgt;)

Ha en fortsatt fin uke!

14 kommentarer:

 1. Wow - WOW - så utrolig lekkert!!! Selv om jeg ser på tagene igjen og igjen oppdager jeg nye detaljer hver gang:) Herlige farger. Disse må du ha brukt mye tid på!
  Ha en fin og kreativ helg :)

  SvarSlett
 2. Disse var så utrolig gjennomført og lekre Mette at det er en fryd å se på dem! Og plasseringen din er velfortjent, helt klart, men så vidt jeg kan se leder du da tydelig etter runde 3. Første med over 100 poeng!

  Kos deg med vagabonden, gleder meg til å høre hva du synes etter å ha testet den ut litt. Og kos deg masse på Mjøstreffet!

  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Tre lekre tags, Mette!! Nydelige stempler, farger og layout på alle tre:)
  Kos deg på Mjøstreffet!! Og grattis med Vagabonden:-)

  Ha en fin og kreativ uke videre.
  Klem Laila.

  SvarSlett
 4. smelt.......så nydelige disse er :)
  grattis med nytt leketøy :)
  klem :)

  SvarSlett
 5. Åh, så nyyyydelige tager! Jeg har helt dilla på tags for tiden, og falt helt pladask for disse.
  Ha en flott dag!
  Klem

  SvarSlett
 6. Disse ble kjempelekre,Mette!!
  Nydelige farger og masse flotte detaljer ♥
  Kos deg på Mjøstreffet, og GRATTIS med Vagabonden, den er jo bare råstilig :))

  Ha en fin dag!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 7. Kjempeflotte tags du har laget:)
  Ønsker deg en flott dag!
  Clrmzy Karin D

  SvarSlett
 8. hei du. takk for hyggelig hilsen på bloggen! Go det var kanskje dumt jeg la ut ATC\Ene kanskje siden de vel skulle være en overraskelse............ flott tagger har du laget og! Klem

  SvarSlett
 9. Så fine de var. Du får ha god tur til Hamar, og gratulerer med Vagabond. Jeg skal på scrappekurs med Hege på lørdag.
  Klem :o)

  SvarSlett
 10. nyyydelige tags! vakkre papirer og pynt! :D
  klemmm

  SvarSlett
 11. Disse er superfine Mette!!!
  Lekkert pyntet og nydelige farger!!

  Ha en fin helg :)
  ♥ klem, Inger

  SvarSlett
 12. Ååå, de var nyyydelige! Herlig detaljerte og utrolig fine farger!

  Gratulerer så mye med Vagabond, det er så moro med nye dingser!

  Kos deg masse på treff og goood helg!

  Klem :-)

  PS! Tusen takk for koselig kommentar! Ja, tenk at det lille gullet har blitt så stor allerede! Jeg tenker også sånn at det er om å gjøre å prioritere tiden riktig, for plutselig er hun stor :-o

  SvarSlett
 13. Hei Mette! Lenge siden! Er litt lite flink å kommentere fortiden...men på vei mot bedre tider nå, satser jeg på! ;) har sett litt i bloggen din nå og du lager inmarig mye flott, det skal jeg bare ha sagt! :) Og disse tagene da...bare utrolig lekre, dekorative og kjemepe skjønne! :) Flinke du!! :) Ha en flott helg! Klem

  SvarSlett
 14. WOOOOOOW, så vakre!!!!!!!! Jeg har ikke ord!
  Ufattelig vakre og elegante! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3