søndag 1. juli 2012

DT Vintage Udfordring # 44 Anything Goes - Minialbum

 Til denne utfordringen har jeg laget et stort prosjekt som jeg har kost meg veldig med. Bildene er hovedsaklig fra 50-tallet. Som utgangspunkt har jeg brukt et minialbum kjøpt på Nille (alle de store sidene). De små sidene som er innimellom de store har jeg laget selv ved brukt av tynn kartong. Mønsterarkene er hovedsaklig fra Pink Paislee Butterfly Collection, bortsett fra vinterarkene som kommer fra Poppydesign. Har ellers prøvde å legge vekt på å ikke bruk pynt som fyller for mye.

Dette ble gitt som gave til en 60-åring.

Masse bilder her!


Forsiden har fått en del pynt med bl.a. forskjellige blomster fra Prima. Metallskilt fra Tim Holtz.
Rammen har jeg fått fra en veldig snill bloggvenn.  Har også pyntet med et rosebånd av tyll og en perleswirl. Svertet alle kanter med  Distress Ink Vintage Photo.Her litt detaljer fra forsiden. Har kuttet ut grenen og fuglen med en dies fra Tim Holtz. Farget med Distress Stains, og fått øye av en halvperle. Sommerfuglen er tilbehør til Pink Paislee-serien.


 

Mer detaljer av bl.a. blomsterpynten.


                                                                        Side en og to.

Dåpsbildet fra 1952 har jeg rammet inn med en chipboardramme som er farget med Distress Stains. Pyntet med mange ulike blomster og en "sølvskje" som jeg har knytt et rosa blondebånd rundt.


Denne siden har jeg laget selv med tynn kartong inni. Brukt kantdies fra Tim Holtz for å en fin form i kanten. Ramme fra Kort & Godt er svertet og pyntet med halvperler. Pyntet med Resistent Canvas fra Prima som er sprayet med Glimmermist, en stor Primablomst og en perlepynt. Den store rosa sommerfuglen er en rub-on fra Prima.


  
Side tre og fire.    
        

Her har jeg pyntet med et Magnoliagjerde og en blomsterranke fra Kort & Godt. Fuglen er en
 rub-on.


Her har jeg lagd en liten lomme som jeg har puttet et mini-minialbum inni;) Den store sommerfuglen er pynt tilhørende Pink Paisleeserien.


                                     

Her er det lille albumet som er laget for å få plass til noen ekstra bilder. Sjekk den flotte barnevogna;)


    Baksiden av det lille albumet.


Side fem og seks.


Her har også bildet fått en chipboardramme som er farget med Distress Stain Vintage Photo. Swirlen er i tre og fra Kaiserscraft. Den er farget med Distress Stain Pumice Stone, og pyntet med noen halvperler. Fuglen er fra PP-serien.Denne siden er selvlaget igjen, og brukt kantdies fra Tim Holtz. "Blondeservietten" bak bildet er klippet ut av et ark fra PP-serien. Rosen er en rub-on fra Prima. Poststempelet er fra Pink Paislee, og er tilhørende Butterfly Collection. Klokkestempelet øverst på kanten er fra samme stempelpakke. 


Side syv og åtte.


Her har jeg brukt deler av en Fleur-de-lisramme fra en Spellbindersdies som er sprayet med Glimmermist Coffee. Pyntet med en "plastikkblomst" fra Prima, og en sommerfuglpebbles fra PP. "Blondestempelet" under bildet er fra samme stempelplate som de andre stemplene. Morsomt når de hører til arkserien, men er jo absolutt anvendelige ellers også!


En "ekte" blondeserviett er svertet og lagt under bildet. Pyntet med blomsterranker fra Kort & Godt, et perlebånd og en blonde.Side ni og ti.


Pyntet med forskjellige snøfnugg både fra en dies og fra Martha Stewart punch. 
Vottene er i chipboard, og jeg husker i farten ikke hvor den pakken er fra (men lurer på om det er Tattered Angels) . Svertet med Vintage Photo de også. 

Detaljbilde. Svertet snøfnuggene også, og pyntet de med Glitterlim.


Også en selvlaget side med snøfnuggkantdies fra Tim Holtz. Enkelt pyntet med snøkrystaller som er svertet og pyntet med glitterlim. 


Side elleve og tolv. Hihi, en kjent situasjon kanskje;)
Her har jeg brukt en del forskjellige blomster. Lagd en matte under bildet fra en del av mønsterarket, og jeg har skåret ut deler av feen og puttet bildet innunder. Vingene har fått glitterlim. Også pyntet med en sommerfugl fra Karen Marie-Klip, et gjerde fra Magnoliadies og noen halvperler.Side tretten og fjorten.


Her var litt sensurering nødvendig.;) Pyntet med blonde og blomster. Fugleburet er stemplet på. Også her laget en matte fra et av mønsterarkene, og skåret ut deler av bladene som jeg har puttet bildet innunder. Sommerfuglen har jeg klippet ut fra et av arkene og påført litt glitterlim.


Her er bildet innrammet av en ramme fra Tattered Angels som jeg har svertet. Pntet med litt Primablomster og halvperler. De hvite små blomstene er svertet med Vintage Photo. 


Side femten og seksten.


Enkelt pyntet med en matte fra arkserien, noen Primablomster, en bit Resistent Canvas og noen halvperler. Sommerfuglen i metall hører også til Pink Paisleeserien.


Her har jeg kun pyntet med perleswirler fra Prima.


Side sytten og atten.


Her har jeg puttet et fuglebur som jeg har kuttet ut med Tim Holtzdies innunder bildet. Fuglen er også fra en Tim Holtzdies. Tok også med en perleswirl.


Igjen en av sidene jeg har laget selv, og som jeg har brukt kantdies på. Pyntet kun med en ramme fra Kort & Godt som er svertet og fått på noen halvperler.


Side nitten og tyve. 


Dette bildet er fra førsten av tredvetallet;) Kun brukt en ramme fra Kort & Godt igjen.


Til sist lagde jeg et lite familietre ved bruk av en Tim Holtzdies. Har kuttet det ut i Grungeboard og farget med Distress Stain.

Baksiden. Har lagd en lomme med en dies fra Sizzix tror jeg det er. Her ser dere lommen bedre. Puttet oppi et lite kort med hilsen til jubilanten.

Puhh, det var litt av et bilderas!


Håper dere blir med på utfordringer HER12 kommentarer:

 1. Gurimei så lekkert album du har laget,Mette!!
  For en jobb du har lagt ned, men kan tenke meg dette var kjempekoselig å lage:) Jeg har sett over mange ganger nå, og stadig finner jeg nye flotte detaljer.Dette var virkelig gjennomført og lekkert,Mette. Helt NYDELIG..♥

  Takker også for koselige ord fra deg ♥

  Ønsker deg en fin sommer!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 2. Jøss, for en jobb - og for et knallfint album. Skjønner godt at du har kosa deg med dette - det var bare gjennomført til minste detalj - både i papirer og pynt. Gratulerer!!

  Fortsatt god sommer!!

  SvarSlett
 3. Dette ble et lekkert album. Mange fine gamle bilder og massevis av flotte detaljer.
  klem :)

  SvarSlett
 4. Fantastisk album!!! For et arbeid du har lagt i det!!!
  God sommer!!!
  Klem fra meg:))

  SvarSlett
 5. wow så lækkert album Mette, fyldt med alle de skønne detaljer sååååå nydeligt
  knus Pia

  SvarSlett
 6. This album is perfect... all the detail, colours, embellishments designed to set off the photos beautifully. Such lovely work. Thanks for the inspiration!

  SvarSlett
 7. Du er rett og slett imponerende du Mette!! Du gjør aldri noe lett og enkelt. For et arbeid du må ha hatt her!! Dette var skikkelig lekkert!!:)

  God sommer:)

  SvarSlett
 8. Jeg setter tomlene rett til vers for dette utrolig HERLIG flotte minialbumet - SÅ fint!!! Herlige, spennende sider og mix av mye forskjellig pynt og forskjellige former på sidene:)))akkurat min stil! Dette var nok en kjempejobb ja, hvor lenge har du holdt på, mon tro? TENK å være mottaker av en sånn skatt... KLEM

  SvarSlett
 9. Du verden for et flott og gjennomført prosjekt. Nydelig album!!

  SvarSlett
 10. Du imponerer stadig med dine gigaprosjekter, Mette. Dette må ha tatt uendelig masse tid, for jammen er dette albumet fullt av flotte detaljer. Fantastisk !! Så heldig hun er, som mottardetteflotte minialbumet :))
  Håper du og dine har en fin sommer.
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 11. Dette er et mettepip-prosjekt, ingen tvil om det!!! For et fantastisk album du har laget - det er som en skattekiste full av bare gull og edelstener! Man blir aldri ferdig med å se på det, rett og slett! :-)

  SvarSlett
 12. Herlig lekkert album altså!!! :D Utrolig mange lekre og inspirerende teknikker og detaljer!!! :) Fantastisk, Mette!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3