søndag 15. juli 2012

Sykkeltur på 50-tallet

Er fortsatt i det nostalgiske hjørnet, og har her laget en LO med bildet fra min mors gamle album. LO'en er laget til Papiralongens julioppgave inne på Casa Kreativ, og skulle være en lift. Er ikke så vant med lift, men det var da morsomt å lifte den flotte LO'en til ToneK.


Jeg har brukt mønsterark fra danske Riddersholm, hvilket jo var passende siden bildet er fra Danmark;) Har "skvettet" litt med Glimmermist Caffe latte et par steder. Jeg har brukt litt Distress Cracklepaint Picket Fence på kantene av LO'en, på tagen, bølgepappen og på gjerdet. Masse tekst på denn LO'en, og det synes jeg er fint. De sjeldne gangene jeg lager en LO, er det som regel for å fortelle en historie. Morsomt er det jo for kommende generasjoner også.


Her synes det andre mønsterarket med et gjøkur på. Puttet under litt bølgepapp og en liten bit av en gammel bokside. Sommerfugl og blomster fra Prima. Den "stukkaturaktige" blomsten vet jeg ikke hvor er fra. Svertet den litt med en Catseyepute og pyntet med en halvperle i midten. Syntes det passet godt med et hjerte som et av elementene også, siden dette må være den første ferieturen foreldrene mine var å sammen.


Mer detaljer. Puttet på en tag fra 7Gypsies som jeg hadde på litt Cracklepaint. Også brukt en bit av et gammel ekte bingobrett som en scrappevenninne har fått tak i i en brukthandel. Limte på en nyere ikke fullt så ekte bingobrikke fra Making Memories tror jeg det var. Under teksten er det en klistremerkeblonde, og tittel er Chipboardalfa. Den svarte stripa er en gammel 8mm-film som jeg har fått kjøpt på forum. Banneret er kuttet ut med en dies fra Tim Holtz, og er svertet. Under der en tapebit fra Tim Holtz. For å få på plass alle elementene som skulle være med ble det en bit av et smalt bånd, en sommerfugl og halvperle. I tillegg litt splæsjer med Glimmermist.


Her er det også mest Primablomster. Den store rosa er fra Papirgleder. Videre har jeg brukt en rosett jeg har kuttet ut fra Tim Holtz dies. Festet på en kobberblomst og en perlebrads oppå der igjen.
Gjerdet er kuttet ut med en Magnoliadies. Kraftkartong som har fått godt med Cracklepaint, slik at det skal illudere et gammelt slitt gjerde. En nostalgisk knapp med hyssing måtte til for at alle elementene kom på plass.

Ønsker alle en flott uke!

4 kommentarer:

 1. Kjempelekkert Mette! Artig å scrappe gamle bilder :-) Så mye herlig pynt og kult med all teksten! Ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. rålækkert layout så flot afstemt i farver og opsætning
  knus Pia

  SvarSlett
 3. Åh så utrolig lekkert dette var Mette! Morsomt med mye tekst, det er jo et gammelt bilde og har sin historie <3 Dette bildet fortjente en vakker bakgrunn og det fikser du alltid :)

  Klem
  Maria

  SvarSlett
 4. Hei Mette! Jeg liker godt LOer som forteller historier! Er vel ikke alltid jeg har like mye tekst på mine egne, men blir alltid fasinert av andres med mye tekst, blir enda mer personlig da...og får det til selv noen ganger! :) Men i tilleg til mye tekst så er jo LOen din bare vakker da Mette!!! Masse masse vakre detaljer og nydelige harmoniske farger! En LO du kan se lenge på og stadig se nye vakre detaljer på! :) Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3