søndag 9. september 2012

Love - DT Vintage Udfordring

Har hatt en laaaaang pause her i sommer, og er vel ikke helt i scrappe- og datamodus enda, men noe har jeg da fått gjort. Håper alle har hatt en fin sommer!
 
Her er mitt bidrag til utfordring nr. 46 med temaet "Love". Du har frist på deg til 13.september, så det er ennå tid til å være med !
 
 
 

Jeg valgte å lage en LO denne gangen med et bilde av et par "turtelduer";) Jeg har brukt mønsterark fra Graphic45 som var veldig dekorativt i seg selv. Derfor ville jeg ikke dekke til altfor mye av det. Brukt en mørk brun Bazzill som bakgrunn, og krøllet og rufset kantene godt på mønsterarket. Malt med litt hvit Gesso, og skåret delvis ut sommerfuglvingene i mønsterarket. Den største sommerfuglen oppe til venstre er i Resistant Canvas fra Prima og er sprayet med Glimmermist.

 
Jeg har brukt en striebit og litt osteklut. Konvilutten bak bildet er fra 7Gypsies. Blomster- og bladranken er Resistant Canvas fra Prima som er sprayet med Glimmermist. Pyntet med masse forskjellige blomster og sommerfugler fra Karen Marie-klip.
 Bildet er montert på en matte som er en tag fra Prima. Bildet er puttet innunder sommerfuglvingen fra mønsterarket. Tittelen "Love" er i chipboard og er farget med stempelpute. Ellers masse blomster hvorav noen er farget med Glimmermist.

Nærmere detaljer.
 

Over bildet har jeg festet en lykt i chipboard fra Dusty Addict som også er farget med stempelsverte. En liten sommerfugl fra Karen Marie-klip, og her synes det godt hvordan jeg delvis har skåret ut sommerfuglvingene i mønsterarket.

Ønsker alle en kreativ og flott uke!

4 kommentarer:

 1. Ja det var en laaang pause Mette, har lurt på hvor du ble av så koselig å se deg tilbake på toppen av bloggrullen min!

  Håper du har hatt en fin sommer!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg :)
  Denne LOen var nydelig.
  klem :)

  SvarSlett
 3. Koselig å se innlegg hos deg igjen Mette:-) En nydelig LO!!
  Kanskje vi sees på Stempelscrapèn?

  Ha en fin kommende uke! KLem Laila.

  SvarSlett
 4. A stunningly beautiful LO this is, love the colours! Thanks for your sweet comment on my blog, take care, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3