lørdag 14. juli 2012

Love - Lerret

Jeg har malt et lerret inpirert av Mette Munk som jeg var på kurs hos i vinter. Jeg er veldig glad i gjøre masse forskjellig, og å bruke lerret er virkelig morsomt. Har gjort nesten ferdig et annet også, men funderer fortsatt litt på teksten der.  Blir nok ikke de siste jeg lager;)

Lerretet måler 50 x 60 cm, så det er litt størrelse på det. Grunnet hele før jeg brukte masse sparkelmasse for å lage struktur.

Motivet er et strykemotiv fra Sagen. Var litt spent på om det gikk an å stryke på lerret, men det gikk kjempefint.  Etterpå har jeg malt med akrylmaling.

Bildene er tatt på kvelden, og bærer dessverre preg av det.




Ønsker alle en flott helg!


3 kommentarer:

  1. Nydelig bilde Mette! Kjøpte meg ett par lerreter her forrige dagen jeg også, men har ikke helt klart å finne ut hva jeg skal gjøre med de enda :-) Får tygge på det litt..hehe.. Ha en flott helg!

    SvarSlett
  2. Så fint bilde du har laget deg.
    Et nydelig motiv, og fine strukturer du har fått frem:)
    Ønsker deg en fin søndag:)
    Clemzy Karin D

    SvarSlett
  3. Du verden, så lekkert dette ble. Har aldri tenkt på å bruke strykemotiv på lerret, det var jo kjempelurt. :-)) Synes du har fått fram en flott struktur. Gleder meg til å se det neste - skjønner at du strever med teksten - det pleier jeg også å gjøre... tar litt tid. Lykke til - og fortsatt god sommer!!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3